Sper sa ma incadrez in topic, incerc sa va scap de niste eventuale neplaceri.
Cand auziti de ACS Service sa fugiti ca de dracu'!
M-am gandit sa profit de CASCO si sa remediez toate zgarieturile si avariile pe care masina le-a suferit pana acum.
Usa spate dreapta a venit noua, i-a scutit de munca, insa pragul a trebuit indreptat. Aripile fata au avut si ele nevoie de putin tratament, usa stanga fata a fost indreptata si kituita. De inlocuit au mai fost parbrizul si stop stanga.
Pe 14 iunie am lasat masina la ei. Le-a luat o saptamana sa o dezechipeze. In schimb, au vopsit-o, echipat-o, schimbat parbriz in 2 zile.
Cand am vazut masina am ramas

-vopsea scursa si atinsa alocuri
-chedere si alte elemente gazate
-un plastic rupt
-geamuri vopsite
-suruburi lipsa
-plasticele zdrangane
-cand inchid usile geamurile oscileaza un metru
-pragul ce trebuia reparat, intradevar, vine la linie cu usa, dar paralel si la 2cm distanta
-antena pare sa fie aceeasi, insa nu se mai pliaza pe plafon
-nu stiu ce au facut inafara de schimb de ulei + filtru de ulei, ca masina se aude de parca n-ar avea toba, se aude gros de tot cand urca in ture.
Cand am fost in urma cu cateva zile la ei si mi-am gasit masina dezechipata, dar fara nicio urma de izolare a interiorului, cu scaunele fleasca si bordul plin de zoaie, mi-au spus ca e OK.
I-am zis nenorocitului, azi cand am luat-o, toate defectele astea.
Senin mi-a raspuns ca trebuie sa venim luni sa gasim restul pieselor si sa o desfaca baietii din nou sa stranga totul cum trebuie. Ba mai mult, eu venisem cu geamul din spate gata vopsit la service
Si mai tare ma enerveaza faptul ca factura ce o trimit ei la firma de asigurare evalueaza lucrarea la 6000RON. Adica 60 de milioane de aceasta capodopera.
Atasez niste poze Before&After.