Acest thread este valabil numai pentru masinile din Constanta care vor sa se inscrie in club.Jos voi posta cateva reguli pe care trebuie sa le indepliniti si de care sa tineti cont.
Pentru ca o persoana sa poate intra in club trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
Sa posede permis
Sa aiba masina care sa se poate incadra la una din urmatoarele categorii:
-Styling
-402m ( Drag )
-Drift
-Sound
Cine va solicita intrarea in club trebuie sa ataseze niste poze cu masina si sa spuna ramura pe care se va axa(una din cele 4 de mai sus)
Celor care li se va da acceptul de a face parte din A.C.S Inferno Motorsport Constanta li se va da un regulament la prima intalnire pe care il vor citi in detaliu si vor spune daca este de acord sau nu cu acesta
Nu va fi orice masina acceptata in club;deci cei care stiu ca nu indeplinesc una din cele 4 ramuri enumerate mai sus ii rog sa nu posteze decat cand vor fi siguri ca ar putea avea sanse de intrare in club
salut ma numesc George si as vrea sa te intreb daca ma pot inscrie desi sunt din calarasi.?
am 21 de ani pasionat de bmw-uri in special pisicutze. momentan am o pisica 318is am doar cateva saptamani de cand am luato. am mai avut una acum doi ani un 320i.
m-as baza pe styling si draguri, zic ca ma descurc destul de bn pe 400 de m
am doar o poza deocamdata.mai am de lucrat la ea problema e ca ma impart cu banii in mai multe locuri.
ast rasp. ms