Frumoasa tare , ce planuri ai cu ea ?
Niste folie ar fi frumos pe ea , s-ar vedea vedea misto alb cu negru
Creca` iar sta bine , cat mai clean , joasa , niste jante pe masura, si te-ai scos cu o masina frumoasa
Mersi frumos.Acum 2 sapt mi-am montat instalatia xenon h4 de 6000w.Deci de o grija am scapat.Pe viitoar vreau sa-mi pun kitul de Rs , folie pe spate , plafon negru ( colantat sau vopsit ma mai gandesc ) alte jante pe 16 sau pe 17 si poate si ceva la interior.
Asa ma gandeam si eu ca ar fi mai bine la fel am facut si cu folia pe stopuri am ales sa pun folie decat sa vopsesc.Atunci cand m-oi plictisi de ele sau nu o sa mai imi placa doar scot folia si gata.
ca un sfat prinde bara jos ca arata destul de aiurea ..... pune-i folie neaparat.....eu in locul tau as pune toate geamurile ....... inclusiv parbrizul cu opacitate destul de mica sa zic un 5% ....multa bafta cu ea .. pune poze si cu spatele
ca un sfat prinde bara jos ca arata destul de aiurea ..... pune-i folie neaparat.....eu in locul tau as pune toate geamurile ....... inclusiv parbrizul cu opacitate destul de mica sa zic un 5% ....multa bafta cu ea .. pune poze si cu spatele
Bara asta a trecut prin multe incercari.Vreau sa gasesc o bara de rs si sa o pun pe masina.Folie am in portbagaj doar trebuie sa o pun dar momentan nu am o omologarea calumea.Voi pune zile acestea si cateva poze cu spatele.Mersi frumos de sfaturi