Pe la andromeda(parca asa ii zice), cum te duci spre valu, pe partea stanga, dupa hala galbena de la anvelope A-Z. era vreo 25 lei fara TVA parca. Sau 30, nu mai tin minte exact.
Recomanda cineva un loc unde sa fac si eu geometria rotilor fata? Si un pret aproximativ daca stiti...
Iarasi eu cu inca o rugaminte, daca stie cineva... Unde pot gasi fulgi metalici, din aceia care se pun in lac, pt vopsea auto? Pe poporului nu am reusit sa gasesc la nici un magazin de vopsea auto..
Recomanda cineva un loc unde sa fac si eu geometria rotilor fata? Si un pret aproximativ daca stiti...
La autozone pe bratianu fac treaba foarte buna,zona pod butelii.Pretul e in functie si de dimensiunea jantelor.Eu cand am facut la rotile de iarna pe 16" m-a costa 95ron fata/spate.
Iarasi eu cu inca o rugaminte, daca stie cineva... Unde pot gasi fulgi metalici, din aceia care se pun in lac, pt vopsea auto? Pe poporului nu am reusit sa gasesc la nici un magazin de vopsea auto..
Detaliaza cum e cu fulgii astia ca n-am inteles ce cauti
Stiu ca isi luasera niste baieti de prin craiova, altii de prin valcea, dar la noi nu am gasit asa ceva si nici prin zona pe acolo nu stiu pe nimeni destul de bine.
O chestie buna legata de fulgii astia e ca poti sa dozezi exact cat ai nevoie/cat vrei in lac. Eu de exemplu vreau foarte foarte putin sa pun, nu sa straluceasca ca sorcova Plus ca iesi la un pret mai bun decat cu vopseaua gata facuta asa... pe poporului la noi nu am gasit. Mi-a zis o cunostinta de la un magazin de vopsele de acolo ca nu poate sa aduca ca aduce un bax intreg si e posibil sa ramana cu multe...