04-05-08, 14:19
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
Originally Posted by ghici_robert
Jok3r K10 nu e vorba de sa te apuci sa modifici masina ...poate uni nu au nici timp nici bani pt asa ceva nici garaj nici prieteni prin servis'uri' dar e vb ca daca esti pasionat de masini si nu stii cum functioneaza un motor e ca si cum ai fi afemeiat dar virgin  ) nu se potriveste  )
Da si petru motociclisti cu cea mai mare placere ...si pt orice care e legat de oras si reprezinta Piatra Nemat'ul gasim spatiu pt orice si oricat .
|
Am vazut si eu oameni care se dadeau mari pasionati dar defapt nici nu stiau cate pistoane are masina lui...da nah trebuie sa mai existe si dintrastia ca altfel nu am avea de cine rade!!!
|
04-05-08, 20:54
|
|
 Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Quote:
Marson.... niciodata nu am priceput ce e cu cluburile astea  ) 4 tuning, camicaze si nu mai stiu cum , nsl, mai era unu ceva cu drift bla bla... , katana... maine poimaine poate apare Troleu Tuning ....in fine ...prea multe cluburi pt un oras asa mic ....dar nu e treaba mea eu sunt prieten cu toata lumea daca ei intre ei se tot ard in orgolii e treaba fiecaruia sa isi manifeste personalitatea cum vor .... eu asi zice ca faca un club care sa se cheme 4uningNSLcamicazeracingkatanapiatraneamttuning ca sa nu mai fie discutii  ) voi cu katananablabla daca vrei va pot pune o pagina cu prezentare poze , forum adrese de email si ce vreti nuami sa va pregatiti materialele 
|
ai dreptate u..si de aia te apreciez..k le zici direct...dar faza e urm..eu cu vali si cu shuri..ne`am facut noi grupu asta katana...sa fim intre prieteni..deci...nu k sa`i dau nuj cui peste nas k am clubu meu..sau nuj ce..p mine ma doare`n 15 de alte cluburi sau adunari din piatra neamt..oricat de mari/mici..ar fi ele...atata timp kt is o gramada de figuranti printre oras...o sa mai apara ink 20 de cluburi  ) ... eu am incercat sa aduc o grama de pers la 4tuning... si le`am zis baietilor..k`i fain ...ii tot stresam la cap sa vada si ei o intalnire.. si kn am ajuns cu ei..acolo..au vazut k ma chinuiam sa le fac cunostinta cu cei pe care`i mai cun si eu.si aia se dadeau loviti..sau unii s faceau k nu mai cunosc lumea... cum naiba sa mai stau cu astfel de persoane?  sincer eu nu am nimic cu nimeni....am vaz k ma bag in seama cu lumea degeaba..m`am retras..  asta`i tot.. si de asta am facut katana... k sa fim intre prieteni..sa nu fie problema..k ala are nuj ce masina si nuj ce tuning..sau k`i bogat/sarac..
|
|
04-05-08, 21:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
ai dreptate u..si de aia te apreciez..k le zici direct...dar faza e urm..eu cu vali si cu shuri..ne`am facut noi grupu asta katana...sa fim intre prieteni..deci...nu k sa`i dau nuj cui peste nas k am clubu meu..sau nuj ce..p mine ma doare`n 15 de alte cluburi sau adunari din piatra neamt..oricat de mari/mici..ar fi ele...atata timp kt is o gramada de figuranti printre oras...o sa mai apara ink 20 de cluburi  ) ... eu am incercat sa aduc o grama de pers la 4tuning... si le`am zis baietilor..k`i fain ...ii tot stresam la cap sa vada si ei o intalnire.. si kn am ajuns cu ei..acolo..au vazut k ma chinuiam sa le fac cunostinta cu cei pe care`i mai cun si eu.si aia se dadeau loviti..sau unii s faceau k nu mai cunosc lumea... cum naiba sa mai stau cu astfel de persoane?  sincer eu nu am nimic cu nimeni....am vaz k ma bag in seama cu lumea degeaba..m`am retras..  asta`i tot.. si de asta am facut katana... k sa fim intre prieteni..sa nu fie problema..k ala are nuj ce masina si nuj ce tuning..sau k`i bogat/sarac..
|
Te inteleg foarte bine....dar cel mai bine (parerea mea) ar fi daca neam aduna toti (tote cluburile) odata ,ca la intalnirea celor din No Speed Limit,iar cluburile daca vor sa aibe intalnirile lor separat!!!
|
|
|
04-05-08, 21:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Jok3r K10
Te inteleg foarte bine....dar cel mai bine (parerea mea) ar fi daca neam aduna toti (tote cluburile) odata ,ca la intalnirea celor din No Speed Limit,iar cluburile daca vor sa aibe intalnirile lor separat!!!
|
ar fi ceva..dar sa stii k indiferent de ce fel de intalniri se vor face..lumea nu se schimba!! tine bn minte asta... o sa fie tot timpu diverse bisericute...asa k ...nuj daca va avea vreun rezultat...legat de baietii de la mn..nu`s probleme...ei is f sociabili si baieti de nota 10 ..dar...nu bag mana`n foc pt altii..
|
|
|
04-05-08, 21:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
ar fi ceva..dar sa stii k indiferent de ce fel de intalniri se vor face..lumea nu se schimba!! tine bn minte asta... o sa fie tot timpu diverse bisericute...asa k ...nuj daca va avea vreun rezultat...legat de baietii de la mn..nu`s probleme...ei is f sociabili si baieti de nota 10 ..dar...nu bag mana`n foc pt altii..
|
Pai bisericute se formeza si la intalnirile noastre 4tuning!!! Na asta e!!! Dar cu timpul dispar!!! Ati vazut si voi prea bine,membri katana, vinerea asta, am fost foarte putini din 4tuning dar am stat tot in acelesi loc cu voi!!! Deci se poate!!!
|
|
|
04-05-08, 22:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by johnson
Electronic le faci cu bani putini si efect sesizabil. Daca vrei mai mult, te bagi si in motor, care este problema? Se schimba tot, de la turbine, injectoare, pompe pana la pistoane, daca e cazul. Numai ca nu in Piatra Neamt si atat timp cat mentalitatea celor din zona se refera la modificat de Dacii, e clar ca nici bugetul nu corespunde cu dorinta
|
a vrea sa faci tuning fara bani e un fel de a te afla in treaba. personal am bagat cateva mii de euro in modificari, care nici nu sunt macar vizibile (nu ca acesta ar fi obiectivul) si sunt inca departe de ceea ce inseamna o masina "tunata".
intalniri, discutii, cluburi, bla, bla, bla.....in afara celor cateva masini care au suferit modificari de design, unele mai "soft", altele mai pronuntate, se poate vorbi de tuning in orasul asta!?
dorinta sunt sigur ca exista la foarte multi, dar fara a fi materializata este ZERO!
...si sa nu mai zic de cei care nici macar nu au masini dar se viseaza in NFS...
|
|
|
04-05-08, 23:33
|
|
 Stage 5
|
nu`i vorba numai de tuning...ca tuningu nu se limiteaza la jante..body kit si angel eyes... e vba de pasiunea pt masini..care pt unii devine un fel de care`i cel mai tare din parcare.... intr`adevar..pana la tuning..mai e mmuuuuuuuuuullt
|
|
|
05-05-08, 09:44
|
|
 Stage 5
|
in orice domeniu exista competitie. nu e nimic rau in a te intrece cu colegu' in ale tuningului, atat timp cat acest lucru duce la ceva bun si la progres.
|
|
|
05-05-08, 18:03
|
|
 Stage 4
|
1.Nu conteaza cate modificari ai aduse la masina si nu conteaza nici daca ai masina ..... daca esti pasionat si cunosti subiectul ..... e ok ....daca esti in avara discutiilor atunci esti varza....
2.Cu atitudinea dintre noi ....repet ...nu mai fitzi femei .... asa e intre baieti mai iei flit mai dai flit .... cati mi'o facut mie injectii si cati au ras de mine....vai vai .....asa e intre baieti .... daca sunt uni mai sensibili sa isi faca ei un club Gaina-Tuning si asta e  ) eu zic ca separatiile astea nu sunt ok ...... si ca sa o zic si pe aia buna si adevarata APAR MULTE CLUBURI DEOARECE APAR NOI INDIVIZI CARE VOR EI SA FIE LIDERI SA FIE SEFI ....asta e adevarul gol golutz .... ia faceti voi o regula la cluburile astea in fiecare luna sa fie sef cate unu .... ia sa vedeti cum dipare treaba  )
eu zic sa lasati copilariile sa ne intalnim ca oameni sa mai radem unu de altu ca asta e viatza .... cine e batut in cap si nu stie sa intoarca o gluma chiar daca ea e proasta ...asta e soarta .... sta o incaseaza ..intra pe net se documenteaza pe un site cu dume si data viitoare vine pregatit  )
3.Si cluburile astea daca chiar sunt cluburi serioase sa puna mana sa adune materiale sa le scot pe net ..... sa se stie de ele .... :P
|
|
|
05-05-08, 18:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
1.Nu conteaza cate modificari ai aduse la masina si nu conteaza nici daca ai masina ..... daca esti pasionat si cunosti subiectul ..... e ok ....daca esti in avara discutiilor atunci esti varza....
2.Cu atitudinea dintre noi ....repet ...nu mai fitzi femei .... asa e intre baieti mai iei flit mai dai flit .... cati mi'o facut mie injectii si cati au ras de mine....vai vai .....asa e intre baieti .... daca sunt uni mai sensibili sa isi faca ei un club Gaina-Tuning si asta e  ) eu zic ca separatiile astea nu sunt ok ...... si ca sa o zic si pe aia buna si adevarata APAR MULTE CLUBURI DEOARECE APAR NOI INDIVIZI CARE VOR EI SA FIE LIDERI SA FIE SEFI ....asta e adevarul gol golutz .... ia faceti voi o regula la cluburile astea in fiecare luna sa fie sef cate unu .... ia sa vedeti cum dipare treaba  )
eu zic sa lasati copilariile sa ne intalnim ca oameni sa mai radem unu de altu ca asta e viatza .... cine e batut in cap si nu stie sa intoarca o gluma chiar daca ea e proasta ...asta e soarta .... sta o incaseaza ..intra pe net se documenteaza pe un site cu dume si data viitoare vine pregatit  )
3.Si cluburile astea daca chiar sunt cluburi serioase sa puna mana sa adune materiale sa le scot pe net ..... sa se stie de ele .... :P
|
Bine punctat Ghici!!! Dar eu cred ca iti bati gura de pomana(ma rog,tastele)!!!Acuma hai sa vedem cati iti urmeaza sfatul!!!
|
|
|
05-05-08, 19:28
|
|
 Stage 5
|
nu`i vorba de sefie...in niciun caz..asta..adik cel putin in cazul meu..de altii nu stiu.. pur si simplu daca am vaz k nu`s acceptat la 4 tuning....te duci..te bagi in vba cu lumea...alea alea..dar cand vezi k ba iti raspunde cu o greatza..ba te trezesti vbind singur..nu m`am mai dus..si nici nu planuiesc sa ma duc curand...si sincer imi pare rau..k am fo la anumite intalniri si chiar mi`o plakut ..dar..asta e..nici ciuperca nu`s  ca unii ..
|
|
|
05-05-08, 21:05
|
|
 Stage 5
|
din cate vad se lungeste pelteaua aici cam degeaba...
spun doar atat: am fost la o singura "intalnire" 4tuning si afirm cu regret ca nu am auzit discutandu-se despre modificari la masini. iar in ceea ce priveste discutiile de aici ele sunt, in general, cam pe langa subiect, ceea ce ma face sa fiu circumspect fata de "evolutia" acestei activitati, cu tot ce implica ea - intalniri, discutii, cluburi si ce mai vreti voi.
imi doresc sa fie alta situatia in orasul nostru dar pentru realizarea acestui lucru trebuie sa punem umarul toti...si sa ne informam ca sa avem ce discuta.
|
|
|
05-05-08, 22:10
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by john33exe
din cate vad se lungeste pelteaua aici cam degeaba...
spun doar atat: am fost la o singura "intalnire" 4tuning si afirm cu regret ca nu am auzit discutandu-se despre modificari la masini. iar in ceea ce priveste discutiile de aici ele sunt, in general, cam pe langa subiect, ceea ce ma face sa fiu circumspect fata de "evolutia" acestei activitati, cu tot ce implica ea - intalniri, discutii, cluburi si ce mai vreti voi.
imi doresc sa fie alta situatia in orasul nostru dar pentru realizarea acestui lucru trebuie sa punem umarul toti...si sa ne informam ca sa avem ce discuta.
|
Frate sa se discute tot timpul despre modificatul masinilor nu se poate ca la un moment dat te plictisesti!!! Si topicul asta e facut pentru a se discuta liber ORICE!!! Sau modificat si masini!!! Regret ca ai prins un moment in care nu sa discutat de modificatul masinilor!!! De obicei asta se discutala intalniri!!!! Eh se mai face cate o gluma,se mai gaseste cineva sa zica cate o povestioara na astai viata!!!
|
|
|
05-05-08, 23:32
|
|
 Stage 5
|
haideti totusi ..sa facem acest thread nu de discutii contradictorii si iritante...ci un thread cu discutii din care putem invata lucruri bune...legate de masini tuning si tot ce tine despre sporturile cu motoare..
|
|
|
06-05-08, 00:24
|
|
 Stage 4
|
buddy_lexx eu am inteles perfect ideia ta .... dar sincer sa fiu si acum mi se intampla sa nu fiu bagat in seama de aia de la 4tuning sa vorbesc singur ....ba chiar mai rau isi permit cu mine ca ne sti de mult sa ma mai si ia peste picior si sa rada de mine rau de tot si chiar ma mai dau cu flit din cand in cand...... asta este viata intre baieti ....mai iau flit mai dau flit, mai rade unu de mine io mai intorc ...altu ma lasa vb singur eu i zic ca e de la tzara .... asa e intre baietzi .... nu e o casatorie si nici relatie de concubinaj ...e o adunatura de baieti destul de plecati de acasa si destul de batuti in cap incat sa faca o cursa sa se mai certe cu un militzian ..... nu intelege gresit modul de relationare intre barbati .... asta e iei flit dai flit nu ...gata ma jicnit unu gata imi iau jucariile si plec..... ca asa trebuia sa nu mai vorbesc cu niciunu de acolo ..... si sincer eu i stiu pe toti de la toate cluburile astea....sincer nu cred eu ca vreo unu e baiat rau toti sunt baieti de treaba dar asa se manifesta masculi in grup ... nu trebuie sa te simti ofensat ...si daca te simti atacat ...intoarcei vorbele sau gesturile  ....... exemplu Sasha ..... vai vai cate vorbe le;a intors la baietzi ..... vai vai
Deci repet nu cred ca e vreunu rau sau prost .... ci doar .."barbati e niste porci"
|
|
|
|
|