care e treaba cu iasiul ma ?? ai mintit ca esti cu gabi...ca sa nu iei lume in mashina... bai baiatule... manti kt minti dar se mai prinde lumea... nu am nik cu eleronul nik cu consulmul...nik cu turele...am ceva cu mincinosii... multa bafta. !!
il sustin pe KRISTY 98%.....2% vopseste si tu eleronul(cu consumul pe care il scoti iti ramin bani de 200g vopsea)
ByAlin gasesteti alta masina... ca de acuma o expirat faza cu eleronu si cu turele la care schimb...lasa masina mea cu tot cu consum si eleron....ca io nu iti zic nimik de masina ta asa ca las-o si tu pe a mea.......bafta
EX: Opel Kadett GSi
EX: Daewoo Espero 1.5 16v
ByAlin gasesteti alta masina... ca de acuma o expirat faza cu eleronu si cu turele la care schimb...lasa masina mea cu tot cu consum si eleron....ca io nu iti zic nimik de masina ta asa ca las-o si tu pe a mea.......bafta
we da ai luat foc?!dar ce ma nu are dreptate?
daa tu iti compari barca cu masina omului?
trezestete.............
Bogdane...numai ceasurile de bord suplimentare kre le are alin in mashina fak kt eleronul tau si tipsu d la esapament...ashea ca ... liniste... si k sa nu fie rasism...nu discutam numai d valoarea lor...hai sa vb si de felul in care sunt puse ... cum arata...fata d un eleron care nu e finisat si un ornament d esapament care arata p masina k un cric d camion romanesc :-p