Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 13-01-09, 01:18   #2236
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]
Default Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:
Originally Posted by stefan_88 View Post
nu mai ma da de gol ma )
nu mai ma da sau nu ma mai da ?
Scarto is offline   Reply With Quote
Old 13-01-09, 14:16   #2237
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by Scarto View Post
nu mai ma da sau nu ma mai da ?
deta... unde era profesoru de romana.. punei 2 ma ca a inversat 2 cuvinte...
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 13-01-09, 14:29   #2238
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

Nu e vorba de profesor de romana sau etc .. da totusi .. sunteti analfabeti? Si pun pariu ca nu le-a inversat din greseala ci pt ca nu stie gramatica Se alege prafu' de tara asta

E vreounu dintre voi cu opel corsa care se ducea spre Savinesti ..la chimie pe data de 10 (sambata) cu inca un tip in dreapta si in spate cu 2 fete (parca) ? Am intalnit un idiot pe drum si ma gandeam ca poate-l intalnesc si aici .. daca nu, scuze

Imi taie calea la semafor .. se baga in fata .. il flashuiesc ca mi-a taiat calea si daca tot mi-a taiat-o macar sa-i dea pedala .. dupa care il depasesc .. se uita ciudat la mine si apoi pe la regiment ma depaseste si imi arata 'degetu' ... il depasesc iar apoi dupa care reduc si ma bag pe banda 1 pentru ca ma apropiam de camerele fixe de la Dumbrava si el ma depaseste nervos si cu viteza ... Sunt curios doar cat i-a venit amenda

Last edited by Scarto; 13-01-09 at 14:35.
Old 13-01-09, 14:47   #2239
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

n`ai sa gasesti asa cva pe aici..din cate stiu eu ...p aici is oameni seriosi nu fac faze din astea d r...t

si o fo si vina ta...daca vezi k`i dus..lasa`l in pace nu te pui cu prostu...ca astia`s multi prin orasu asta
Old 13-01-09, 14:48   #2240
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

lasal ....si eventual cand il vezi urmatoarea data rupei degetu.....)
Jok3r K10 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-09, 14:50   #2241
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

Ce sa lasi mah .. lasa-i si asa si-o iau in cap NU frate... te bagi in fata lui .. il franezi usor .. il dai jos si apoi, vorba lu joker, ii rupi degetu Da el probabil era bazat pe el ca erau 3 baieti in masina si ce-a spus ca-s smecheri .. eu eram cu o tipa De asta s-a si uitat prima oara sa vada cine e in masina.. imi pare rau ca nu i-am retinut nr de inmatriculare
Old 13-01-09, 14:50   #2242
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by Jok3r K10 View Post
lasal ....si eventual cand il vezi urmatoarea data rupei degetu.....)
nu asa se face ma jok3r...ii lasi in plata lor..ca daca te pui cu prostu..stii u vba aia... iti dai seama k ala asa face zilnic...deci iti dai seama k atata il duce... si probabil k intr`o buna zi va gasi tot un tembel k el care sa`i puna capac..sau sa`i traga vreun capac)))
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 13-01-09, 14:53   #2243
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Ce sa lasi mah .. lasa-i si asa si-o iau in cap NU frate... te bagi in fata lui .. il franezi usor .. il dai jos si apoi, vorba lu joker, ii rupi degetu Da el probabil era bazat pe el ca erau 3 baieti in masina si ce-a spus ca-s smecheri .. eu eram cu o tipa De asta s-a si uitat prima oara sa vada cine e in masina.. imi pare rau ca nu i-am retinut nr de inmatriculare
De asta ador eu geamurile fumuri......sa nu se vada nimic..
Old 13-01-09, 14:58   #2244
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

D-acum .. imi pun geamuri fumurii ca sa nu ma vada idiotii si sa-mi arate 'degetu' .. las' ca daca mai prind unu pe strada il opresc si-i rup capu, nu degetu Dupa ce ca-mi taie calea tot el cu figuri ..
Old 13-01-09, 15:20   #2245
Jok3r K10

Stage 5

Jok3r K10's Avatar

Member of:
[VW]
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
D-acum .. imi pun geamuri fumurii ca sa nu ma vada idiotii si sa-mi arate 'degetu' .. las' ca daca mai prind unu pe strada il opresc si-i rup capu, nu degetu Dupa ce ca-mi taie calea tot el cu figuri ..
Mai da ce rau mai esti.....
Old 13-01-09, 16:58   #2246
mariusD

Stage 5

mariusD's Avatar

Member of:
[AUDI]
[Opel]

Quote:
Nu e vorba de profesor de romana sau etc .. da totusi .. sunteti analfabeti? Si pun pariu ca nu le-a inversat din greseala ci pt ca nu stie gramatica Se alege prafu' de tara asta

E vreounu dintre voi cu opel corsa care se ducea spre Savinesti ..la chimie pe data de 10 (sambata) cu inca un tip in dreapta si in spate cu 2 fete (parca) ? Am intalnit un idiot pe drum si ma gandeam ca poate-l intalnesc si aici .. daca nu, scuze

Imi taie calea la semafor .. se baga in fata .. il flashuiesc ca mi-a taiat calea si daca tot mi-a taiat-o macar sa-i dea pedala .. dupa care il depasesc .. se uita ciudat la mine si apoi pe la regiment ma depaseste si imi arata 'degetu' ... il depasesc iar apoi dupa care reduc si ma bag pe banda 1 pentru ca ma apropiam de camerele fixe de la Dumbrava si el ma depaseste nervos si cu viteza ... Sunt curios doar cat i-a venit amenda
fitze de om cu masina straina... corsa ) scarto eu il bagam in santz dak eram in locul tau ... si nu`mi zi... o corsa neagra cumva?
mariusD is offline   Reply With Quote
Old 13-01-09, 17:27   #2247
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

mariuse nu mai stiu exact ... da era o corsa atat mai retin .. parca era neagra .. oricum era un tip la vreo 20 - 22 de ani .. cu multe beshini pe el .. cred ca s-a dus la Dumbrava la discoteca ca dupa ce-am trecut de camerele video i-am dat sa vad daca-l ajung si pana la Bacau nu l-am ajuns .. deci s-a oprit pe undeva pe traseu
Lasa ca acush vine bertone-le si vad eu apoi daca mai indraznesc copii sa-mi taie calea
Old 13-01-09, 17:33   #2248
mariusD

Stage 5

mariusD's Avatar

Member of:
[AUDI]
[Opel]

Quote:
mariuse nu mai stiu exact ... da era o corsa atat mai retin .. parca era neagra .. oricum era un tip la vreo 20 - 22 de ani .. cu multe beshini pe el .. cred ca s-a dus la Dumbrava la discoteca ca dupa ce-am trecut de camerele video i-am dat sa vad daca-l ajung si pana la Bacau nu l-am ajuns .. deci s-a oprit pe undeva pe traseu
Lasa ca acush vine bertone-le si vad eu apoi daca mai indraznesc copii sa-mi taie calea
uf ... avea cumva numar de italia? astia`s de aia baietzasi care stiu sa conduca numa inainte si drept
mariusD is offline   Reply With Quote
Old 13-01-09, 17:49   #2249
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

Nu nu.. era de Romania ... oricum.. nu conducea doar inainte ca reusea sa schimbe benzile Ca s-a dat de pe a 2a banda pe prima la semafor .. n-a vazut idiotu ca veneam din spate pe prima In fine ... las ca-l mai vad eu prin oras candva
Old 13-01-09, 18:10   #2250
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
:
am gresit ... e omeneste .... mai ales ...dupa ...ce toata ziua am alergat ...prin tot orasul cu treaba ... recunosc am gresit .... dar chestia asta ....nu cred ca iti da tie dreptul de a face afirmatii de genu " ci pt ca nu stie gramatica "... sau intrebarea ... " sunteti analfabeti ?" sau mai stiu eu ce .... Si mai am o intrebare pentru tine ... tu nu ai gresit niciodata ?

PS: mersi ca ai observat greseala .... si ca ai fost atat de ingaduitor ...sa-mi arati si varianta corecta .
stefan_88 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -