E intalnita de mine .. pozata de mine ... in Timisoara Era 'alveola' spre dreapta ...deci era doar strada spre dreapta .. inainte si la stanga era pe alta parte
ms buddy .... sa fii sanatos ...si sa ti se indeplineasca toate dorintele .... ( valabil si pt cei ce intra pe forum ) .... si sa speram ..k dupa acest 2008 zbuciumat ...v-a veni un 2009 mai linistit ...
Vreau sa multumesc administratorilor pt. ca in sfarsit suntem si noi aolo unde trebuie...in randul comunitatilor 4Tuning din Romania!
Aici discutii la liber.....singurul loc unde se accepta off topic-ul
VREAU SA FAC SI EU PARTE DIN COMUNITATEA VOASTRA ,S AFIU MEMBRA.CE TRE SA FAC?
VREAU SA FAC SI EU PARTE DIN COMUNITATEA VOASTRA ,S AFIU MEMBRA.CE TRE SA FAC?
poi daca ai permis auto...si o masina ... poti veni la intalnirile saptamanale celor de la 4tuning ... vinerea de la 7...dar mai bn pe la 8 ca atunci se aduna mai multa lume!
ai pm de la mine!
__________________ ex car : OPEL Astra 1.4i
now : ff2 1.6 tdci 2007 :X
fratilor ce se intampla in ultima vreme cu aceasta comunitate??? nu mai intra nimeni p forum ..nu mai posteaza nimeni nimic?? nu`i bine..trebuie facut cva!
cum ma nu mai posteaza nimeni postezi tu si eu deajuns doar noi doi face ''comunitatea'' glumeam :P o plecat lumea prin tara ma ca acusi e revelionu lumea se distreaza nare timp