am facut cam o mie de km in ultima saptamana cu capra si sunt (relativ) multumit

am rezolvat cu actele, asa ca intra la doctor: motorul toarce usurel si frumos dupa ce i-am sudat teava de esapament (aia suna in halul ala, ionica!), dar cred ca un piston trebuie segmentat; acum am lasat-o la cluj - intra la tinichigiu, apoi la vopsit, ca nu prea am incredere in "mitici", no offense! mesteri buni gasesti greu peste tot, dar macar acasa are cine se certa cu ei!!! catalin, inteleg ca nick-ul pe care mi l-ai dat e pt Yahoo messenger, nu?
am mai putin de o zi de cand am lasat masina si deja mi-e dor de ea, nu stiu cum o sa rabd sa nu pot vedea ce i se intampla; sper sa primesc poze...
sastra, bun venit in club, ia-o cu incetisorul, masina asta e ca o amanta capri...cioasa, iti trebuie rabdare!!! si bineinteles ca vrem poze, sa o cunoastem!!
By the Way, pe cartea masinii mele am vazut ca toti proprietarii (eu sunt al patrulea) sunt nascuti in aprilie, in zodia berbecului!! interesant, nu? daca masina asta predispune la un anume temperament al proprietarului, atunci nu stiu cat de rabdatori suntem noi, dar macar ne implicam pina la capat!!!
hai noroc!