Nu.Nu are nici o modificare si partea proasta este ca fiind incepator nici nu stiu ce bat sai pun ,ce ulei ,ca el mia dato fara baterie am traso, si incep sa invat incetu cu incetu.Poate vb cu voi am sa invat cai tare masina ,am mai vazut una in bc si era tunata si ma innebunit.
Pardon v6 Ma scuzati. Acum mam dus in garaj sa ma uit si e din 79.In bacau mai stiu decaut un baietas care are capra si ala pol si mh si am incercat sa vb cu el da..............
Pardon v6 Ma scuzati. Acum mam dus in garaj sa ma uit si e din 79.In bacau mai stiu decaut un baietas care are capra si ala pol si mh si am incercat sa vb cu el da..............
v4 tu iti bati joc de mine oi fi eu tzapan da nici chiar asa.cat de cat asa mai stiu si eu ca acu am un peugeot 309 din 86 injectie fain si asta ma duce la muna
v4 tu iti bati joc de mine oi fi eu tzapan da nici chiar asa.cat de cat asa mai stiu si eu ca acu am un peugeot 309 din 86 injectie fain si asta ma duce la muna
Nu va mai luati mai de bietul om! Incearca si el sa refaca o masina si lumea-l ia in carutza. Is o gramada de "doctori" specializati in NFS si Fast&Fur. si care nu stiu sa numere cilindrii la un motor. Macar Sastra nu se da doxat.
Fratele meu, ca baterie iti tre' una de macar 55 Ah. A mea e de 75Ah (cea mai mare care a incaput). Ca si ulei io zic sa-i dai un 15W50 si daca-l papa repede (ceea ce inseamna ca e uzat motorul) da-i 20W50 pana ii segmentezi motorul.
Mult succes si rabdare!
Mersi johnny , macar tu esti singurul care ma intelege si chiar iti multumuesc pt ajutor.cand iau banii prima data ii iau bat si ulei sai aud un pic ,otorul,vaii putere k nam auzito pana acuma .Poate mai vb