Codrin, tu ti-ai pus valve de admisie cu diametrul de 44,5?... ca pe mine ma cam bate gandul. In acest sens am observat ca astia de pe oldcars.de nu au valve mai mari decat cele standard - ca sa le cumperi chiulasele - spre deosebire de burtonpower.com, care au.
Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
re: Club Ford Capri
Quote:
Originally Posted by cv-03-btf
btf eu ma tot uitam la ceasurile tale knd mi le-ai dat si tot imi venea sa-ti spun dk nu cumva indica temp la apa....da' eram prea zapacit sa-mi dau seama sigur...
cu siguranta au gasit-o multi..si in urma cu 2 ani
pacat k s-a dus...si nu se stiu prea multe
Am auzit un zvon ca ar fi cumparat-o 2 baietzi in Buk. Ei au cumparat de la un prieten de-al meu un mustang din '66 si se laudau ca au mai luat unul din care sa faca "Eleanor". Daca e asa, le doresc mult succes si sa faca treaba de calitate!
Codrin, tu ti-ai pus valve de admisie cu diametrul de 44,5?... ca pe mine ma cam bate gandul. In acest sens am observat ca astia de pe oldcars.de nu au valve mai mari decat cele standard - ca sa le cumperi chiulasele - spre deosebire de burtonpower.com, care au.
nu am pus dar asta intentionez. numa ca nu prea pare sa aiba loc. oricum, daca le iei inaintea mea, sa-mi spui daca incap
am gasit niste lampi universale, cu led, dimensiuni 110x55 mm .dimensiunea este cu tot cu tot cu garnitura. pret 30 RON bucata.
merita puse in locul celor originale , asa...3 rosii si una alba? arata tiganeala?
eu cred ca sunt ptr. remorci, dar...merita?
eu cred ca sunt ptr. remorci, dar...merita?
Alea-s lampi de laterala de bus si alte alea. Eu cred ca o sa arate rau. Mai bine pastreaza lampile originale. Sau nu le mai ai?
le am si pe alea originale. pe spate doream sa le pun, dar nu arata cum as fi vrut, mai lungi si cu ornamentul cromat.
cred ca am sa fac o proba la fata locului(pe masina) si apoi sa vedem cum arata. daca tot o modific