Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 25-08-05, 03:39   #16
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

iar acum ... urmeaza o scurta dar mai lunga poveste... despre EI .. despre locurile de acolo , plaji , magazine , si etc. pfff nici nu stiu cu ce sa incep
o sa incep cu .... viata de acolo .... cu banii ... cred ca asta e motivul ptr care ei sunt cum sunt .. o duc bine, nu duc grija zilei de maine, toti sunt cu zambetul pe buze, un milionar .. nu se uita cu scarba la unul care castiga 900 de euro pe luna muncind, se uita .. de la egal la egal la el , ca sa va faceti o idee, eu am plecat acolo la unchiul si matusa mea , care sunt acolo de 3 ani de zile , ei aduc in casa , 2000 de euro pe luna , amandoi , eh din aia 2000 de euro , 35 de euro vine curentul si nu la modul ca... faci economii . nu .. atat iti vine .. si stai lejer, mai vine chiria , 300 de euro ... intr-un apartament cu 3 dormitoare, o mare sufragerie (living ) ) , 2 bai , bucatarie , si tot asa... conditii mult prea frumoase, si restu .. deci sa zicem 500 de euro pe astea ... si dupaia .. mai 1500 .. de euro .. din care sa traiesti ,2 persoane , o luna de zile .. cum e ? o fi bine ? cand te gandesti ca dai 4 euro pe un whiskey BUN .. , cand te gandesti ca dai 2 euro jumate pe 24 de cutii de bere buna! si tot asa.. mancare nu mai zic.. cu 2 euro 50 , ti-ai pizza .. da.. pizza nene , mare :P , gata facuta , doar o bagi in cuptor si aia e .. si tot asa , deci .. traiesti .. bine ..
acum .. toti .. spaniolii .. (bine .. din cati am vazut eu in 2 saptamani) sunt .. cu zambetul pe buze.. adica.. nu prea vezi unul suparat, plm ,n-au de ce sa fie suparati .. toti , dar TOTI .. sunt draguti cu tine , vanzatoarele ALEA MILKA ... ai intrat in magazin .. HOLA .... plm .. lalal que pasa.. cu zambetul pe buze, pai te apuca fericirea ma ... numai cand te gandesti ca in romania .. vanzatoru , nu ca nu te saluta cand intrii in magazinul lui decat daca-l saluti tu .. te mai ia si .. ceva de genu .. \" hai ma in mm te-ai hotarat ce plm vrei sa cumperi ... \" asta simti cand cumperi de aici , cel ptuin .. eu .. asta citesc pe fetzele lor... bun .. asta a fost cu ei ca oameni
FETELE - FEMEILE ..
eh ..aici e partea misto .. asa e.. cum zice .. sora lui rus .. E o mare parte de fete - femei GRASE .. si totusi nu urate.. au trasaturi frumoase
partea micutza - de mijloc - care sunt .. pur si simplu OK ..
si aici vine partea ... nush .. micutza.. mare. .. eu am vazut multe acolo ..
DE PIESE DE MUZEU de .. femei .. fete.. pe care nu le-ai lasa sa iasa din casa de frica ca nu ti-o fure unu ... bine asta nu in spania .. unde . barbatii sunt ... la pamant... si aia care sunt cat de cat ok .. sunt mariconi .. homosexuali ..
acum .. partea MAI frumoasa.. la toata treaba asta e ca alea .. multe si .. milka cum zice .. afrodita care e zeitza prin spania acum .. da? nu le bagi in seama, nu te baga in seama , fete sunt constiente de .. ce pot .. si etc. nu se uita nu nimic, isi vad de treaba lor
partea de mijloc .. sa zicem ca-ti mai arunca una o privire.. daca te uiti la ea.. iti \"raspunde\" nush cum *** sa zic .. intelegi voi ..
iar ALEA ... PIESELE DE MUZEU !!! desi NU ma asteptam !! daca te uiti la ele .. se uita la tine .. iti arunca cate un zambet din ala de mori .. si tot asa.. nu ca romancele.. ca se uita la tine in scarba... ca se uita si intorc privirea.. nu fitze d`astea de bucuresti .. nu ma nene ma .. innebunesti acolo .. cand vezi cat de placuti sunt toti .. e... viata , n-am cuvinte
Relatiile ... :
Eh .. aici vine partea SI mai mijto .. o relatie .. acolo .. de obicei .. dureaza o saptamana .. 2 .. .3 ... v-am mai zis care-i treaba.. se combina... ies la o cola... nici nu termina cola si sunt in pat making sex.. cand s-au plictisit .. isi zic PA ... frumos .. fara .. \" fmm de curvar ce esti , ca umblii din pasarica in pasarica... \" sau .. \" fgm de curva.. ca umblii din .. p in p \"
NU .. ei se despart frumos .. el nu zice de ea cand o vede cu altu ca-i curva... ea de el la fel .. si tot asa.. armonie .. si se schimba intre ei .. incontinuu .. ( vbesti de .. oameni intre 16 si .. 22 .... 24 de ani )
acolo daca ai un leon .. din care sa duduie muzica ... esti zeul femeilor .. PROST sa fi sa nu agati ..
nu tu sentimentalisme de cacat si etc. asta pana pe la 25 cand .. deja se schimba treaba .. dupa atatia ani de.. gustat din viata.. si de .. asa.. te saturi de ritmul asta si cauti o relatie serioasa.. tot cu o tipa de 25 de ani satula de .. sex sex cola sex cola sex plimbarica cu masinutza.. sex cola sex si etc.
end of part 1
Old 25-08-05, 04:01   #17
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

acolo daca ai un leon .. din care sa duduie muzica ... esti zeul femeilor .. PROST sa fi sa nu agati ..
nu tu sentimentalisme de cacat si etc. asta pana pe la 25 cand .. deja se schimba treaba .. dupa atatia ani de.. gustat din viata.. si de .. asa.. te saturi de ritmul asta si cauti o relatie serioasa.. tot cu o tipa de 25 de ani satula de .. sex sex cola sex cola sex plimbarica cu masinutza.. sex cola sex si etc.
end of part 1

Libertate ...
esti liber .. sa faci MULTE CHESTII .. de ex. se fumeaza marijuana pe strada.. normal .. nu .. mergi si .. fumezi .. insa.. intr-un parculetz . frumos .. un pic ferit de lume si etc. Vine politia... nu-ti face nimic .. atata timp cat ai o cantitate de genu ... ptr 2-3 tigari ..
Insa daca te-a prins cu o cantitate mare.. pe romaneste.. ai belit ...
deja e luat ca .. trafic si etc. nimeni .. nu-si permite sa faca asa ceva.. sunt fericit ca au voie .. si NIMENI nu abuzeaza de chestia asta ..

Respectul intre ei ... legi nescrise..
ziua intre 14-16 ... nu tu muzica tare.. nu la modu ca mergi tip til in casa.. insa.. nu-ti permiti sa dai muzica tare in casa.. nu .. de fapt.. daca stau bine sa ma gandesc.. nu prea o dai deloc .. ca sa nu deranjezi vecinii .. nu ca ar suna la politia reclamatii si cacaturi d`astea de romania .. nu , ci doar ptr ca NU se face asa ceva acolo .. mai ales intre 24-16 ,si dupa 9 seara..

si multe alte chestii .. nu-mi vin toate in minte acum ,insa chestia asta n-o s-o uit mult timp ,cititi-o ca e interesanta, sa vedeti diferenta , intre un roman.. si un spaniol : so ... plecam la plaja .. eram in bloc, stateam la lift.. se deschide usa.. apare un spaniol .. facem loc, omu zgarie din greseala usa liftului cu ceva.. nu mai stiu cu ce dreaq, cert e ca lasa o dara.. o zgarietura de vreo 50 de cm pe usa liftului .. toate bune si frumoase, nu mi s-a parut nimic anormal tinand cont de lifturile de romania, unde scriu romanii cu cheile , Aneta i-a supt p.. lu gigi .. si etc
am luat-o ca pe o chestie normala
ca a doua zi ... stand pe canapea.. sa tot aud ceva pe scara.. ies sa ma uit.. quess what.. tipu .. VOPSEA TOATA USA LIFTULUI .. nu doar zgarietura aia .. TOATA usa liftului ma nene ma, am inchis usa, si m-am gandit cum ar fi reactionat un roman , pai ala ar fi scos cheia, si ar fi tras a doua linie sa faca un X .. sa nu fie doar o linie.. nu e bai nene ba... e altceva ! e alta mentalitate nush ce *** e ! sunt ALTFEL ! cand o sa vad vreodata in romania chestia asta, o sa-mi fac cruce !

alt ex. in aeroport in spania , toata lumea astepta linistita bagajele .. etc
in BANEASA.. bagamiash pla daca aveai loc de romanii care se aruncau peste tine sa se uite daca le-a venit bagaju sau nu .. bai chestii care te lasa RECE rau de TOT ma...
alt ex. IN 2 SAPTAMANI CAT AM STAT acolo !! ma JUR ca n-am auzit mai MULT de 5 claxoane ma nene ma ! si alea 5 date la modu ca .. ala din masina il vedea pe vecinu de la 3 pe strada, si il saluta ..
e linisite, e .. relaxare.. nush cum *** sa zic.. fatza de ***u asta de bucuresti .. ca de la baneasa pana acasa , am auzit la claxoane cate as fi auzit acolo intr-un an ? ce dreaq ma nene ma ..
sa nu ziceti ca mananc cacat.. va pun un film , in care oameni , blocheaza o banda ,ca nu erau decat 2 benzi - dus si intors, si masini parcate pe cealalta parte, uitati cum blocheaza banda. . iar cei care stau in spate.. nu ies pe geam sa-i ia aluia care a lasat masina acolo mortii la pla... nu-l claxoneaza ca prostu .. nu nimic .. asteapta linistit, pana cand are timp sa il depaseasca... ATAT !
Attached Files
File Type: avi proof_196.avi (1.49 MB, 108 views)
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 25-08-05, 04:02   #18
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

atat ptr azi, e 4 ... end of part 2 deci :P
mai scriu si maine :P
nb
Old 28-08-05, 01:02   #19
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

ma bucur ca te-ai distrat dar sa-ti fie rusine ca nu mi-ai trimis o felicitare

da, femeile din spania is gurdume dar asta nu inseamna ca nu sunt exceptii si drept dovada este domnisoara (buna) de la 35-36 din postul https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=237366#237366 are niste sani foarte frumosi de ce nu ai aduso acasa? :P
Piry is offline   Reply With Quote
Old 28-08-05, 05:53   #20
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

......
Old 28-08-05, 06:14   #21
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

makar niste sticle cu licoare magica ,stii u, daia la 6 euro sticla sa fi adus.... sa ne distram
dar ne descurcam noi si asa!
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 28-08-05, 08:40   #22
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"

alt ex. IN 2 SAPTAMANI CAT AM STAT acolo !! ma JUR ca n-am auzit mai MULT de 5 claxoane ma nene ma ! si alea 5 date la modu ca .. ala din masina il vedea pe vecinu de la 3 pe strada, si il saluta ..
e linisite, e .. relaxare.. nush cum * sa zic.. fatza de ***u asta de bucuresti .. ca de la baneasa pana acasa , am auzit la claxoane cate as fi auzit acolo intr-un an ? ce dreaq ma nene ma ..
sa nu ziceti ca mananc cacat.. va pun un film , in care oameni , blocheaza o banda ,ca nu erau decat 2 benzi - dus si intors, si masini parcate pe cealalta parte, uitati cum blocheaza banda. . iar cei care stau in spate.. nu ies pe geam sa-i ia aluia care a lasat masina acolo mortii la pla... nu-l claxoneaza ca prostu .. nu nimic .. asteapta linistit, pana cand are timp sa il depaseasca... ATAT !
Asa este!Sunt foarte calmi la condus!Fara nervi,fara claxoane!Conduc fff atentzi!!

Exemplu: 2 masini in plina strada!Una venea din Nord una din Sud intr`un orasel mic(Zamora) s`au salutat cu farurile au oprit si au coborat cate un tip din fiecare masina!Au trecut strada pan` la ax fara sa aud un claxon!Au si oprit soferii care veneau ca sa treaca ei(fara sa fie trecere) si stateau pe axu drumului fara sa le pese!Ceilaltzi mergeau in voie!Am filmuletzu,sa`l caut pe dvd si`l pun!Prea tare faza!+ multe alte faze pe care daca le faceam in RO aveam carne`n frrig pt tot restul vietzii si mama era moarta de mult!!!

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline   Reply With Quote
Old 28-08-05, 16:55   #23
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SpeedeR\"
makar niste sticle cu licoare magica ,stii u, daia la 6 euro sticla sa fi adus.... sa ne distram
dar ne descurcam noi si asa!
stai calm , ca la anul , vreau sa iau un geamantan doar ptr sticle de visky :P
Old 08-10-05, 05:30   #24
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Da ... au trecut aproape 2 luni de cand m-am intors....
Deja m-am apucat sa numar lunile care au mai ramas pana plec. Mi-e dor de tot ce inseamna tzara aia , mi-e dor de noptile alea linistite ... la 3 noaptea te plimbi fara sa te uiti in stanga si-n dreapta .. vine sau nu cioara..
singura chestie nasoala acolo e ca ...
n-ai un bishop ...
n-ai un moxxu ...
etc. atzi prins ideea ...
ar fi ... de aur o combinatie intre .... ce-i acolo ... cu anturaju de aici ..
ar fi de vis nu alta ..
Old 14-11-05, 13:43   #25
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

S-a intamplat weekendu asta ...

Ora 4 dimineatza trezirea .. imbarcarea spre o destinatzie din Romania .. Drumul super nasol pana la bushteni .. ceatza ..ploaie .. hmm politie cam putina in fine totul super ok ... ajungem acolo ...
Day 1 : Vineri

Am ajuns ne`am cazat .. hai sa cautam de mancare .. ashtia s`au dat pe gratare fara carbuni ... io impreuna cu ink un tip am plecat in brashov sa bagam la ghiozdan .. am fost si am mancat .. nishte ciorba de vacutza cu felu 2 .. in fine ne`am umflat .. apoi .. mergem la carefour sa luam de mancare ptr a 2`a zii si ceva de baut .. de acasa am plecat cu 1 sticla de uischi ... .. cam putin ptr sugativele din noi ... luam redbull k asa ne`a cerut lumea .. ajungem acasa .. mami era juma de sticla ... ok .. nimik .. ce`i de facut .. ne apucam sa bem .. ce ramasese acolo . Dai cu redbull intr`o mana .. dai cu uischi in alta ... .. s`a terminat .. hai sa mai luam .. si uite asa umblam cu o cutie de redbull si o sticla de uischi prin bushteni si am opreshte politzia ... : Consumatzi bauturi alchoolice ? ( ei ) ... Nu domne m`au trezit nemernicii ashtia din somn sa le aduc de baut si mi`au dat sticla k monstra ( eu ) dar pana sa ma intalnesc cu ei o supsesem pe toata .. au ras putin si mi`au zis sa nu ma vada jandarmii k imi dau amenda .. Le`am zis k le dau sticla lor sa nu`mi dea amenda
cu chiu cu vai am gasit un profesor care era in greva si a fost dispus sa mearga cu noi ... pana la vila ... s`a dus jumatate .. k era drumu in panta si urcam greu .. ... am cunoscut nishte baietzi din bucureshti care venisera acolo in jumatatea ce`alalta de vila si da`i pe baute .. ei erau cu vin si cu cola .. cred k nu vroiau sa rugineasca ... in fine ne`am apucat de baut pe la vre`o 5 si la 7 jumate eram in pat ... am incercat sa il trezesc pe unu ... am reushit sa urk in 4 labe la etaju 1 .. si in loc sa`l trezesk ... am adormit langa el ... au reushit sa am duka sus .. in camera mea .. dar nu shtiu cum k nu`mi aduk aminte .. cert e k m`am trezit pe la vre`o 1 si ceva si am zis k e ora 4 ... aveam o sete de eram in stare sa sug si unghiile de la picioare ptr o sticla de suc ... binenteles k am dat trezirea in toata vila sa se duca sa`mi ia suc ... intr`un final am luat`o in pijamale la vale sa`mi iau suc ... si acum imi aduk aminte .. k am dat pe gat volle .. o sticla de prigat de 2 L ... o doamne ce sete aveam ... apoi m`am culcat iar

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 14-11-05, 13:47   #26
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Day 2:

Sambata .. am fost prin brashov ... nimik interesant .. la intoarcere am alunecat si am trosnit`o pe aia mica .. ajungem acasa ... sa bem .... io am renuntzat k ma durea cabina .. nu mai puteam de dureri de cap .. parca nashteam ... am fost la carefour sa mancam ... k in brashov acolo unde mancasem in prima zii era full ..si isi ia fratele pizza .. cartofi ... si frigarui si haleam in parcare la carefour de parca nu mai mancasem de 100 de zile .. trecea lumea si se uita la mine .. se uita la numaru de la mashina ... si radeau si treceau mai departe ... in fine aaa venit seara ... ne`am culcat ... dupa ce am ars nishte bere ... si aia a pus capac la toata ... betzia ... .. cam atat despre un week`end cat de cat reushit fara cateva inconveniente .. dar .. vine iarna ) ... mai vb atunci .. cand o dam pe vin fiert si partii :P
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 14-12-05, 13:35   #27
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
schimband un pic subiectul ..
cateva poze din Spania ..
Terra Mitica si etc.
si avem asa....
poza nr 1 :
o nenorocire gen ciocanele ... care .. te da dintr-o parte in alta. . si in acelasi timp .. .tot cercul ala din mijloc ... se invarte ..
E SENZATIE !
de sus ..... unde te urca dracia .. .vedeai meditarana ... super tare
3:Terra Mitica - Montagne Russe sau cum mm s-o scrie ... o alta nenorocire ... din lemn ... cel mai mare montania ruse din LEMN .. din vestul europei ..
m-am dat... iti rupe plamanii in tine .. ficat . stomac .. tot
4:te urca la vreo 5 metrii si iti dadea drumul , aproape pe verticala .. super tare... te facea fleoask :P
7: 2 prieteni ... in Tizona ... un motania ruse pe care o sa-l vedeti in poza urmatoare o nenorocire .. .mai grav decat ala ... de lemn , mult mai grav
7:Asta cam sa vedeti cam cat de mare era Montania rusele de lemn ...
8:Tizona ... GRAVA RAU DE TOT
coborai .. si nu mai stiai pe ce lume traiesti , toata calatoria dura 37 de secunde ... superbe secunde
9: PISTONUL ..... una dintre cele mai mari atractii ale parcului ..
e ceva de genul .. te urca .. pana la etajul 11. .... te tzine acolo .. NU STII cate secunde .. poate sa te tzina un minut .. poate sa te tzina 2 secunde .. admiri privelistea... mediterana ... si etc. e si la un moment dat ... BUF !! o iei in jos .... e ca si cum ai cadea de la etajul 11 ... iar la etajul 3 ,te-ar astepta o mare plasa.. care te opreasca ... ceva de genul ... oricum ... inimaginabila sensatzia ...
am o curiozitate...
toate astea sunt in madrid, in casa del campo, nu-i asa?
aleks is offline   Reply With Quote
Old 15-12-05, 23:01   #28
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

nu man
sunt undeva pe langa Beni Dorm ( una dintre cele mai luxoase statiuni ale lor, sau ceva de genul asta, e la vreo 150 de km de Valencia , in parcul Terra Mitica , declarat cel mai mare parca de distractii din Vestul Europei , e IMENS , ca sa ..te dai in toate draciile alea , trebuia sa vii de la 10 dimineatza, si de abia la 10 seara , reuseai sa te dai in toate , mult prea multe ,mult prea tari , mult prea tare frate, de abia astept sa ma intorc acolo la vara
Old 22-12-05, 20:05   #29
BMWfan

Stage 5

BMWfan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Virtual Tuning]

bai frate este tare unde ai fost dar sunt locuri misto si in tara de ex la Moeciu unde sunt niste peisaje rivale astora.daca nu ma credeti mergeti si vedeti
BMWfan is offline   Reply With Quote
Old 23-12-05, 14:39   #30
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"BMWfan\"
bai frate este tare unde ai fost dar sunt locuri misto si in tara de ex la Moeciu unde sunt niste peisaje rivale astora.daca nu ma credeti mergeti si vedeti
ideea era sa descrii o vacanta acolo... poate si sa pui niste poze, omul asa a facut, si a avut ce arata...
so, we listen to you
aleks is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -