Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Re: Vacante de neuitat!
part 5
TAIZE FRANTA - un satulet la o manastire unde am stat 1 saptamana pana mea asa e excursia )...oricum e caterinca maxima...vin NightWatcheri la 12 noaptea si te trimit la culcare "in camerele fetelor" si stateam juma de ora ashteptand sa plece nemernicii ca sa ma duc la baieti in camera sa tragem o beuta =))) si daca ne prindeau ne duceau la "LA MORADA" unde dadeau grupul afara din TZ )=)) ce marfa e sa iei cate un NightWatcher d-asta la caterinca in engleza...si dupa sa mai rasara cate unul sa fie roman...si sa te injuri cu el =)) eu am patit-o cu unul din Galati, nu ma lasa la baieti si cica el la mine : OFF grupul de bucuresti, plin de fite romanii astia , si i-am zis eu ...al dracu sa fii ca tu nu esti roman nu ? =))) si i-am zis s-o ia usor din loc =)) !
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Vacante de neuitat!
Quote:
Originally Posted by aleks
tu si muntele sunteti prieteni la catarama, e clar
chiar ma intrebam cand o sa ne mai delectezi cu niscai imagini frumoase
S-ar putea spune,insa de data asta n-a fost chiar o tura in adevaratul sens(sunt inca schiop.."tura" a fost pestera-babe-manoliu-saua v.cerbului-v.ialomitei-pestera),a fost mai mult leneveala si izolare de problemele cotidiene.Imaginile nu-s frumoase,nu am mers sa trag poze,sunt ...ce "mi-a cazut" in vizorul aparatului
Quote:
Originally Posted by cryssl
Chiar super peisajul !
E bine sa ai si asa o manie pt frumos
Nu cryssl, frumosul nu-l creez eu in urma exploatarii unei pasiuni(nu"e bine"..ci este sau nu este )...frumosul inca exista acolo..peste tot si nu numai pe munte,ci si in jurul nostru,in fiece frunza or raza de lumina...eu doar incerc din cand in cand,sa iau o frantura din aura sa,aducand aminte si altora ca exista ...
Multumesc pentru aprecieri amandorura.
Nu am zis ca il creezi..am zis ca e fain sa il explorezi .. sa mergi si sa te plimbi prin asemenea locuri si sa iti placa ce vezi ..
Si eu sunt genul de persoana care se aventureaza..si nu regret asta
Anul acesta in august, din nou in Malta. Pur si simplu sunt mort dupa tara asta. Poate ajung iarasi si la anul... Apare si Sicilia, din care mi-a placut doar Etna. Nu pot sa pun toate pozele pe care le vreau pentru ca as uploada pana maine.
Ce se vede in prima poza este "mana albastra", fenomen destul de rar. Cand bagi mana in apa, apare de o culoare albastru-fluorescent. Asta din cauza modului in care se refleca lumina in nisipul foarte alb de la fundul apei.