04-04-06, 15:25
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re: Vacante de neuitat!
da psycho, adevarat grait-ai...
oricum, asa, in sustinerea afirmatiilor noastre, ca a fost cea mai "de neuitat" vacanta, prezint cateva fotografii document, cu legenda aferenta
pozele 1 si 2...
psycho imi strica bunatate de sedinta foto cu corpul lui de balerina intrat in cadru in mod nedorit
pozele 3 si 4... psycho studiaza terenul la sedintele foto ale altora, dupa care le strica si pe alea, mancandu-si hamburgerul pe picioarele bine cremuite ale domnisoarelor de pe masini
Last edited by aleks; 04-04-06 at 15:27.
|
|
|
04-04-06, 15:26
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
de flaviutza ai zis ..sa nu i se urce la cap
|
|
|
04-04-06, 15:35
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
poza 5 poza de grup... cine imi pune mie degetele prin cap, sa-mi puna coarne? evident ... psycho
poza 6... personajul mai sus amintit cu zgarda.. asa cum ar trebui sa stea el tot timpul...
pozele 7-10... un personaj cu masca strica showul animatoareleor la standul anonymus... the truth revealed... PSYCHO!!!!
si ultima poza... masina mea inserata frumos in standul anonimilor, dupa ce a stat 2 zile la mine la crazy drivers multumesc anonimilor de gazduire
|
|
|
04-04-06, 16:39
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
[...] .. si pe Gabi .. buhahahahahahah ... va las p el sa va povesteasca cum ne`am cunoscut ... [...]
|
Suna telefonu':
Psycho: Gabi?
Eu: Da!
Psycho: Frate, am si eu o problema cu tine. Te-ai certat cu tovarasa mea si as vrea sa rezolvam problema!
Dementu' dracu' !!!
|
04-04-06, 16:57
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
f tare weekendul tau defapt si al multora
oricum cea mai tare faza .... e cu tricoul TAU =)) cel mai tare.......
|
|
|
04-04-06, 17:07
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
cel mai tare set de poze aici este .. nuh ce au pus aia acolo ...
10q aleks .. 10q gabi , golf , mustang si restu gashtii de nebuni
|
|
|
04-04-06, 19:23
|
|
Stage 4
Member of: [AUDI] [Anonymous Motorsport ]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
cel mai tare set de poze aici este .. nuh ce au pus aia acolo ...
10q aleks .. 10q gabi , golf , mustang si restu gashtii de nebuni
|
dap..tare weekendu..inca imi e somn ma mir ca mai traiesti psycho,eu te-as fi omorat de mult
|
|
|
04-04-06, 20:54
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
un weekend de neuitat pentru mine si nu numai...
mi-a placut enorm sa stau cu voi baieti se pare ca am aparut si eu in poza de grup imi pare rau ca nu v-am cunoscut de sambata deabia duminica am mai stat de vorba...aleks un baiat de nota 20 la fel si psycho si din cate am vazut si blue eyes si dmx sunt de treaba nu am stat de vb cu ei dar asa mi s-a parut...ce sa zic un weekend pe care nu il voi uita niciodata...si speram sa mai fie tot asa tuning show...ptr ca ptr unu acest tuning show a fost doar ptr a vedea masinile iar ptr alti a fost un loc de cunoastere a unor simple persoane din fata calculatorului care s-au dovedit a fi niste oameni de toata lauda si respectu...
ce sa zic cu psycho...prima daca am venit la aleks sa vb. si l-am vaz pe subsemnatu nebun mancand aleks zicea ca mananca de 30 de minute non stop...eu deja numai cand il vedeam imi veneau in cap caterincile lui de pe forum...si l-am intrebat de tovarasa daca e cu ea...ce sa fac eram curios sa o cunosc da o sa o cunosc pe 1 mai dupa care am plecat de acolo si am mai trecut odata pe la standu anonimilor mai tarziu si al meu psycho era cu un mop sau nush ce drq era ala da in orice caz andrei era cu camera si il filma...cred ca daca stateam cu psycho o zi intreaga cred ca si acu nu ma trezeam din ras...
acest weekend a fost si obositor dar a meritat din plin!!!
nici eu nu prea mi-am revenit din oboseala...dar incetu cu incetu imi revin...si mi-e ca o sa vina partea a doua cand o sa vin la mare...ar fi frumos sa ne vdm mai multi sa mergem undeva...
|
|
|
04-04-06, 23:22
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
@ raluka .... pai deocamdata e bine nu a vazut pozele si filmele dupa aia v`am pupat din mers :0 .. hai zii k nu ti`a placut cum danseaza fratele
@ orlando ... dansam la matura .. dupa aia am dansat la strut bar ... si poi nu mai shtiu
|
04-04-06, 23:39
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
|
|
|
04-04-06, 23:59
|
|
2 Roti
Stage 5
|
au fost multe chestii .. am dansat la bara .. apoi cu fetele .. apoi cand dansau aia brackedance .. apoi ... am facut mishto de tipa care era pe mashina .. ai acu hamburgeru` .. ea statea p mashina si eu stergeam mashina si dadeam din cur .. oricum bestial
|
|
|
05-04-06, 00:08
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
ce sa ma astept de la un nebun...frate sper ca pe 1 mai sau prin preajma sa rupem j&b-u frate ca acum daca ne-am cunoscut sa fie totu ok si paote vine si aleks sa sarbatorim ce drq...mai vin ei anonimi cred ca in fiecare an vin si cei de la evolution crew facem o paranghelie si atunci o sa postam tot aici...deabia astept sa iti vad mandra nebunule...
ps oza cu el boss
man da-mi si mie un pm cu id-u tau de mess sa facem un pic caterinca si pe acolo...
scuzati fata mea de paduche flausat dar sa dormi cam 6 ore pe noapte si sa stai cam 10 ore la salon nu a fost asa usor...
|
|
|
05-04-06, 02:18
|
|
2 Roti
Stage 5
|
pfff .... plm .. acu p langa cei din bucureshti o sa`mi fie dor de bacau si craiova .. am inebunit ...
|
|
|
05-04-06, 09:52
|
|
Stage 4
Member of: [AUDI] [Anonymous Motorsport ]
|
psycho,nu numai ca mi-au placut cum dansau,ci..si cum aratau doar unele,ca altele..mi se facea rau lasa,ca si tu ai dansat frumos sper ca ti-a mai trecut din foame
|
05-04-06, 09:57
|
|
2 Roti
Stage 5
|
ihimz ... all u need is love .. tam taram tam ..
|
|
|
|
|