trafy astept inregistrarea cu vecinu tau cu dacia.
enigma...daca dormi 12 ore ii bine frate... te odihnesti nu gluma.
de la 5 la 17...au viata ce-as da si eu sa pot dormi mai mult de 6-7 ore pe noapte.
indiferent la ce ora ma pun sa dorm...la 7 si 15 7 si 20 dimineata este cineva care-mi da cate-o limba/laba peste fata si incepe apoi sa latre in fata usii ce vrea afara.
si bineinteles ma trezesc, ma spal, ma imbrac si ma duc afara.
culmea culmiiiiilorrrrrrrrrrr...cand revenim in casa, ma pun sa mananc...iar domnul caine adorame
asa de ciuda mi pe el...ca eu ma duc la lucru iar porcu sta si doarme toata ziua.
eu vin de la lucru...el tocmai se trezeste si se intinde, apoi mergem iar afara...cand venim...el iar doarme
si eu eu iar nu pot dormii....
si dimineata iar vine, povestea iar se repeta...zi de zi :d
eu am rezolvat simplu treaba cu vecinu din perete...acum 3 saptamani incepe idiotu dracului sa sparga apartamentul de la 7 fara vreo 20 dimineata pana seara la 11 poate si pe urma.
pana i-am zis ca daca o data mai incepe sa sparga inainte de ora 8 dimineata si dupa 22 seara nu va dormi deloc in noaptea aia.... el o lua in gluma...dar noaptea urmatoare...pe la 3 am inceput sa-i dau bipuri pe fix
ba sa-i bat la usa...
ba sa-i sun la interfon
ba sa dau 2-3 ciocane in teava de incalzire ...
ba sa-i bat cu matura in geam...
dupa noaptea aia..niciodata inainte de 9 nu s-o apucat sa mai gaureasca, nici dupa 8 seara...
si culmea si restul care o renovat o invatat lectia.
o noapte nedormita...dar apoi te trezesti ca omu odihnit la 7 jumate-8 dimineata