![]() |
Ce urasti cel mai mult dimineata??
ce nu va place dimineata? sa va trezeasca vecinu? sa va sune telefonu? sa claxoneze vreun idiot in fata blocului?cu totii avem ceva care ne enerveaza la culme dimineata,tocmai cand ne e somnul mai drag...:rolleyes2 :shock:
|
Re: Ce urasti cel mai mult dimineata??
am un vecin cu 1310 care pleaca la 6:30 la servici, frate nu am mai auzit dacie care sa faca mai urat ca aia. am termopane ( nu ma laud ) si cu ele inchise se aude.dupa ce ca se aude motoru ala ca o rajnita mai are si smecherie daia de face ca maimutza cand da in R. intr`o zi o sa ies la el sa ii zic...pana atunci cand il mai aud il inregistrez sa vedeti cum se aude
|
Quote:
|
frate nu cred ca il incalzeste, cred ca nu stie sa mearga...daca ar incalzi`o ar tzine constanta acceleratia si m`as obisnui da el ii da shpritzuri si cand pleaca de pe loc la fel..nu`mi dau seama cum poate sa plece din shpritzuri ( omu e sofer pe raba ):))
|
Stati sa va zic eu faza... acu cateva saptamani ma duc eu la culcare si uit sa dau telefonu pe silent.... ceea ce nu prea se intampla decat o data pe an... si fix in dimineata aia cand era telefonu fara silent.. suna un idiot care are numaru meu si sta pe strada la bunicamea.... prima oara am zis ca a patit ceva omu... avea o voce nelinistita....gafaia... credeam ca ia luat foc casa ce sa mai :|... si ce credeti ca patise? era la alt vecin dupa strada... i se stricase lu ala calculatoru si omu era disperat la 6 dimineata nu mai avea calc si intrase in fibrilatii si sa dus la idiotu care ma sunat ca nu mai stia ce sa faca si au inceput sa sune oamenii ca nu stiau ce a ptit pc ul .... trist nu ? :| :| :|
|
sa ma trezeasca bormasina:D si ala care claxoneaza k sa iasa din parcare nu e idiot,idiot e ala care la blocat!
|
Quote:
|
Deci aia cu bormasina se potriveste la fix!! De vreo 2 sapt numa la ora 8 ma trezesc din cauza ca sub mine (la parter) se face un magazin si demoleaza si dau gauri aia pana dupa-amiaza. Parca e un ceas ma galagios: la ora 8 fix, BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...........
|
Astea sunt valabile la mine...
Cel mai mult urasc SA MA TREZESC… lasama-ma frate sa dooooooooooooorm Sa te trezesti duminica dimineata ...toate magazinele inchise si sa n`ai nici tigari nici cafea. |
Eu am votat :Sa te trezeasca bormasinile vecinilor care reamenajeaza apartamentu…idiots : | asta urasc cel mai mult zgomotul aceela infernal de dimineata... cand ma trezesc cu un zgomot care ma deranjeaza.. sunt morocanos toata ziua :) asa ca .. mai bine sa ma lase sa dorm .. :):D
Aaaa.. da .. si ingenios topic, bun;) :P |
si mai ales daca e weekend...
|
Urasc sa ma trezesc si sa ma duc la munca.
Il urasc pe vecinul meu manelist care ma trezeste in fiecare duminica la 7 dimineata cu muzica . De asemenea, pe cei cu alarmele auto reglate dupa ureche . |
Sa te trezesti duminica dimineata... toate magazinele inchise si sa n-ai nici tigari, nici cafea.
Sa te trezeasca bormasinile vecinilor care reamenajeaza apartamentu…idiots :lol::lol::lol: |
dimineata.. uh.. delicat subiect :)) ... dimineasca urasc orice/orcine/oricum/oricand ma trezeste :)) dimineata sunt foarte irascibil si putina lume ma poate trezi fara sa fac scandal :)) .. lasa-ma frate sa dooooooooooooorm !!!! :)) sau mai este posibilitatea ca dimineata sa fiu bine dispus.. pentru ca nu m-am culcat inca :))
asa.. si cu bormasina.. uhh!!!!!!!!! ~X( acum vreo 2 ani refaceau baietii strada.. deh masini grele.. camioane care baraie cand dau inapoi.. muncitori ratati care urla.. si bine inteles viteza melcului turbat cu frana de mana trasa.. si baietii mei.. toata vara (vacaaantaaaa !!! ) au lucrat.. si comedie.. veneau ei la servici cu mintile proaspete.. si plini de responsabilitate.. faceau scandal de la vreo 7 la 9 .. garrrr !!!! ~X( .. si dupa aceea, pe cand reuseau sa ma trezeasca .. se oboseau baietii mei.. !!! declar acea vacanta cea mai groaznica vacanta din viata mea :)) a si inca ceva comic.. intr-o vreme.. imi placea mie acea piesa de la iio - is it love... asa ca ce ma hotarasc eu cum e asa lenta si linistita.. sa o pun ca si alarma pe telefon.. ce sa va zic.. acuma e pe lista pieselor care le detest :)) |
Bormasina ... vecinii mei au o placere idioata sa dea gauri in pereti (nu cred ca se simt ei bine daca nu trag 1-2 gauri) pe la orele 22.00 si de la 6:00 ...
Ii injur de mame, sa ma auda tot cartierul, se potolesc si ma culc. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning