14-09-10, 13:29
|
|
Girl on Road
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
Re: Probleme cu PC-ul
Quote:
Originally Posted by Sasha
1. s-a scos deja logger compatibil pt windows 7?
2. cu ce program gasesc loggeru' deja instalat pe pc? (tot pt windows 7)
Ty
|
totusi...?!
|
|
|
19-09-10, 11:30
|
|
Stage 5
|
Logger sau Loader ? Loader a aparut de ceva vreme, te pot ajuta cu un link pe pm.
|
|
|
23-09-10, 16:02
|
|
Girl on Road
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
Quote:
Originally Posted by Dracku
Logger sau Loader ? Loader a aparut de ceva vreme, te pot ajuta cu un link pe pm.
|
keylogger...
p.s. am gasit. ty
Last edited by Sasha; 23-09-10 at 16:05.
|
|
|
24-09-10, 15:44
|
|
Stage 3
Member of: [KIA]
|
Quote:
Originally Posted by Sasha
keylogger...
p.s. am gasit. ty
|
combofix + mbam = malware free .
|
|
|
07-10-10, 15:59
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Am si eu nevoie de ajutor . Treaba sta in felul urmator : Eu am net de la click net , am un modem THOMSON TG585 v7 , de cand am facut contractul la net am mai dat si la un vecin net . Acum va intreb eu cum pot sa intru la el in calculator prin intermediul retelei ? Sau unde anume pot vedea ve descarca dupa net . Pentru ca la un abonament de 6 mega , eu sa descarc cu maxim 20-30 de kile si google sa se incarce in 30 de minute nu mi se pare normal . Am zis ca am eu la win si am luat un laptop si la fel , cand sa aud la putin timp ca respectivul descarca toata ziua filme si jocuri . Cum am intrebat mai sus cum anume pot vedea ce descarca ?
|
|
|
07-10-10, 16:18
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Daniel_Toa
Am si eu nevoie de ajutor . Treaba sta in felul urmator : Eu am net de la click net , am un modem THOMSON TG585 v7 , de cand am facut contractul la net am mai dat si la un vecin net . Acum va intreb eu cum pot sa intru la el in calculator prin intermediul retelei ? Sau unde anume pot vedea ve descarca dupa net . Pentru ca la un abonament de 6 mega , eu sa descarc cu maxim 20-30 de kile si google sa se incarce in 30 de minute nu mi se pare normal . Am zis ca am eu la win si am luat un laptop si la fel , cand sa aud la putin timp ca respectivul descarca toata ziua filme si jocuri . Cum am intrebat mai sus cum anume pot vedea ce descarca ?
|
team viewer dar trebuie sa fie instalat si la el in calc si trebuie sa dea si el accept si e destul de complicat in situatia de fata , dar cred ca sunt si alte programe care sa faca chestia asta mai discret ...daca ai acces la calcul lui 5 minute instaleaza-i team viewer
|
|
|
07-10-10, 16:38
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RIcKO
team viewer dar trebuie sa fie instalat si la el in calc si trebuie sa dea si el accept si e destul de complicat in situatia de fata , dar cred ca sunt si alte programe care sa faca chestia asta mai discret ...daca ai acces la calcul lui 5 minute instaleaza-i team viewer
|
Nu am acces la calculatorul lui , numai prin intermediul retelei daca se poate ..
|
|
|
07-10-10, 19:00
|
|
Stage 5
|
nu poti vedea ce are in calculator decat daca sunteti in aceelasi homegroup si la network are sheruit C:\ si D:\ sau ce partitii are el.alfel nu poti vedea.
parerea mea daca tu esti "serveru" sa cauti sa ii limitezi lui banda si sa-ti ramana tie mai mult.sau cel mai simplu rade-i netu de tot
Last edited by Tzzantaru; 07-10-10 at 19:05.
|
|
|
07-10-10, 19:10
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Parca vnc-ul iti arata si traficul , probeaza-l.
|
|
|
07-10-10, 23:34
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by Daniel_Toa
|
Prin ce anume ii dai net vecinului ?
Ai un router intre modemul de la clicknet si vecinul tau ?
|
|
|
07-10-10, 23:57
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
E prin wifi sau lan? Incearca cu un sniffer. Cauta pe google si o sa gasesti sigur.
|
|
|
08-10-10, 02:54
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Tzzantaru
nu poti vedea ce are in calculator decat daca sunteti in aceelasi homegroup si la network are sheruit C:\ si D:\ sau ce partitii are el.alfel nu poti vedea.
parerea mea daca tu esti "serveru" sa cauti sa ii limitezi lui banda si sa-ti ramana tie mai mult.sau cel mai simplu rade-i netu de tot
|
TG 585 nu permite limitarea benzii (daca da, sunt chiar foarte curios cum , pt ca din meniu nu am gasit nimic despre asa ceva)
.
Rezolvarea problemei , e sa intri in meniul routerului wifi , accesand adresa DNS ( din internet explorer/firefox etc.) , iti schimbi parola ( sau iti pui parola) , dai restart la box si voila, omu nu mai are acces la internet.
|
|
|
08-10-10, 06:59
|
|
Stage 5
|
sNap7 - prin cablu de retea]
pHlow - acum il downloadez si sa vad ce reusesc sa fac
dolb - vreau sa ii dau net , dar ma gandeam sa ii dau cu portia sau cum anume sa vad ce tot downloadeza toata ziua .
|
|
|
08-10-10, 13:09
|
|
Stage 5
|
@Dolb : nu am lucrat cu TG 585.am zis de limitare , ma gandeam ca poate permite.daca zici ca nu permite e nasol
ar mai fi o treaba dar implica bani.iti mai cumperi o placa de retea si faci rost de un software de limitare a benzii + monitorizare trafic.si ii dai net prin calcu tau si nu direct din modem
|
|
|
08-10-10, 14:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Tzzantaru
@Dolb : nu am lucrat cu TG 585.am zis de limitare , ma gandeam ca poate permite.daca zici ca nu permite e nasol
ar mai fi o treaba dar implica bani.iti mai cumperi o placa de retea si faci rost de un software de limitare a benzii + monitorizare trafic.si ii dai net prin calcu tau si nu direct din modem
|
Peste doua luni expira contractul la net . O sa zic ca am bagat net de 100 de lei si o sa renunte cu siguranta .
|
|
|
|
|