Re: Probleme cu PC-ul
Am si eu o problema cu calculatorul... (banuiesc "virusi")
Intr-o seara acum 2 saptamani am dat "turn off" calculatorului si in timp ce scria windows is shuting down, a picat curentul... apoi a 2-a zi l-am si a inceput sa faca figuri... in primul rand atunci cand ii dadeam drumul deobicei se incarca windowsul de 2 ori si jumatate (ma refer la inceput pe fonul negru cand se incarca alea 3 patratele) si acum se incarca cam de 9 ori fata de inainte... apoi mi-a dat o eroare cum ca "windows nu poate proni normal pentru ca nu stiu ce componenta din partitia C a fost afectata"... toate ca toate apoi isi reformeaza el niste chestiuni apare sus in stanga un chenar mic si scrie acolo cum ca "windows se reface" si fisierele prin care umbla erau system32, temporali, etc... apoi dupa ce termina mergea normal windowsul dar imi dadea ca si cum l-as fi reinstalat... adica imi dadea si chestia aia cu "take a tour... nush ce ca sa invat sa folosesc windows"... toate ca toate am incercat sa deschid mesenger... si cand l-am deschis era ca si cum l-as fi reinstalat, winap la fel, explorer-ul la fel si alte programe... multe dintre ele se dezinstalasera... ca de exeplmu office-ul (se dezinstalase)... apoi mi-am facut treaba cu el asa cum a mers si l-am stins... a 3-a zi... aceeasi figura... si de 2 saptamani incoace o face in continuare... de parca as fi instalat windowsul la zi... am incercat sa il mai curat... am bagat CC-cleaner... nod32, registri mecanici (de la spy), spyware, ad-aware, etc... nimic... tot face figura aia...
acum ce ramane de facum... ca banuiesc 'ca nu e de la chestia ai acu picatul curentului... cred ca sunt virusi...eu zic 'ca cel mai ok ar fi sa reinstalez windowsul... e cel mai ok asa nu? (nu am incercat sa il dau "inapoi in timp"... poate ar merge faza asta)
Last edited by andreimp3; 07-05-10 at 10:23.
|