19-05-09, 11:41
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: Probleme cu PC-ul
vezi ca sunt firme care recupereaza datele de pe hdd chiar daca hdd-u e bulit. Am avut si eu o problema acum cativa ani.. mi-a busit placa de la hdd ( care face legatura cu alimentarea si magistrala de date ) si singura sansa era sa iau discurile/platanele si sa pun pe alt hdd ( identic ) si a mers insa m-a ajutat o firma ( care avea pe stoc un hdd SH ) .
|
|
|
19-05-09, 14:44
|
|
Stage 5
|
chiar sunt curios ce firma din ROMANIA ti-a scos discurile din hdd-ul tau si le-o pus in alt hdd.
nu de alta dar distanta intre disc si magnetul care citeste informatia ii de randul micronilor..si deobidei hdd`urile merg in vid :P
|
|
|
19-05-09, 14:48
|
|
Stage 5
|
este o firma de la mine din oras insa nu mai tin minte exact daca au scos discurile sau doar au montat pe hdd placa cea buna! asa cum am zis .. au fost multi ani de atunci ( cam 8 daca nu ma insel )
|
|
|
19-05-09, 14:49
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
chiar sunt curios ce firma din ROMANIA ti-a scos discurile din hdd-ul tau si le-o pus in alt hdd.
nu de alta dar distanta intre disc si magnetul care citeste informatia ii de randul micronilor..si deobidei hdd`urile merg in vid :P
|
Am intrebat si eu 2 persoane azi si mi-au spus acelasi lucru , ca scot discurile si le pun in alta carcasa.
Probabil se de asta costa asa mult , dupa manevra , trebuie vidate , etc .Probabil au un procedeu anume.
|
|
|
19-05-09, 14:53
|
|
Stage 5
|
mda..eu voiam atunci doar sa recuperez datele pt ca repararea/schimbarea placii arse costa vreo 100 de dolari si mai bine cumparam alt hdd de capacitate mai mare ( ceea ce am si facut pe vremea aia )Insa inca mai am backup-ul pe cateva CD-uri ( mai exact 10 )
|
|
|
19-05-09, 15:16
|
|
Stage 5
|
am vazut acum vreo 5 ani un filmulet.
cum ca se baga hdd-ul intr-o masina.
se extrage tot aerul...apoi se desface, se scot discurile alea alea...
dar firma care o facut filmuletul era in sua, acu cine stie, poate o ajuns si in romania.
da, placa electronica se inlocuieste usor, se paote repara, dar sa scoti discurile sa le pui in alt hdd ma indoiesc sa o faci in romania.
sincer.
sa zicem ca reusesti sa scoti sa muti discurile, dar cum le calibrezi? si cum videzi hdd`ul?
|
|
|
19-05-09, 16:04
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Deci teoretic daca fac rost de un alt hard la fel ca asta si schimb placa ( nu neaparat eu , cineva de la o firma care se ocupa cu asa ceva) , recuperez tot ce aveam pe el ?
|
|
|
19-05-09, 16:14
|
|
Stage 5
|
recuperezi daca nu a fost facut lowlevel format. Insa e bataie grea de cap. Si eu am formatat odata un hdd din greseala ( quickformat ) si am downloadat un banal program de pe net care mi-a recuperat 80% din ce aveam nevoie. Programul ala il mai folosesc sa citesc arhiva la gagica..pt ca stiu ca sterge arhiva dupa mess si eu decat recuperez si ma pun pe citit
|
|
|
19-05-09, 21:49
|
|
Stage 5
Member of: [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by dolb
Programul ala il mai folosesc sa citesc arhiva la gagica..pt ca stiu ca sterge arhiva dupa mess si eu decat recuperez si ma pun pe citit
|
asta a fost buna
|
|
|
20-06-09, 19:22
|
|
Stage 5
|
Buna. Am mai postat pe aici in legatura cu restartarea fara motiv(sau asa pare) in jocuri a calculatorului, iar apoi si in mod de utilizare normala: deschise yahoo, winamp si mozilla. La recomandarea lui dolb(mersi man) l-am curatat de praf pe dinauntru si n-am avut probleme vreo 2-3 saptamani. Azi in schimb in 30 minute mi s-a restartat de 3 ori. Habar n-am de ce. Singura problema pe care am vazut-o la el de cand s-a restartat prima oara este ca se conecteaza foarte greu netul de la rds. Foarte foarte greu. Dar ma gandesc ca n-o fi de la asta.
Astept raspunsuri, multumesc anticipat.
|
|
|
20-06-09, 19:29
|
|
Stage 5
|
Eu aveam problema cu restartul de la sursa.Era prea mica.Nu se stingea cand ii dadeam shut down ( se comparta ca si cum l-as fi restartat) si se restarta si cand lucram pe el ( fie jocuri ,fie mess, net ,etc )
|
|
|
20-06-09, 19:30
|
|
Stage 5
|
ti-am zis.. sursa ! baga-i o sursa de vreo 120-150 ron si nu o sa mai ai probleme !
Si mie mi-a fulgerat acu o saptamana si nu se mai aprindea, am scos sursa si am pus alta mai slaba ( delux la 50 ron ) iar calcu' mi se restarta la greu! intr-o zi nu stiu ce mi-a venit si am pus la loc cealalta sursa in speranta ca poate nu e arsa si surpriza!..mergea. De atunci calculatorul s-a mai restartat decat cand dadeam din windows restart Succes !
|
|
|
20-06-09, 21:48
|
|
Stage 5
|
ok...multumesc inca odata cu prima ocazie asta o sa fac...
|
|
|
20-06-09, 23:43
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Am si eu cam aceeasi intrebare...am un pc la tara si tot asa se restarteaza la interval de 2-3 minute cateodata si la 30 min si nu stiu de ce ?! 8 ani cat l-am tinut pana sa il iau pe asta nu am avut probleme cu el si acuma...? Niste idei ceva ? De la sursa (vad ca s-a mai discutat) nu cred ca e ..pentru ca am mai spus 8 ani nu am avut probleme.
|
|
|
20-06-09, 23:47
|
|
Stage 5
|
in 8 ani , ai idee cat jeg s-a strans in acel pc? in acea sursa? , piesele sunt invechite oricum. Nu poti avea pretentii de la un 286 sa mai functioneze in 2009 .
|
|
|
|
|