07-11-07, 00:17
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Re: Scoala de soferi !
care mai sunteti care dati examen luna asta? eu pe 26 am examen (sper sa fie cu noroc ziua (26 pct)
p.s. sa mai reinviem topicul asta
Last edited by sandrin; 07-11-07 at 00:20.
|
|
|
07-11-07, 17:58
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Quote:
Originally Posted by sandrin
care mai sunteti care dati examen luna asta? eu pe 26 am examen (sper sa fie cu noroc ziua (26 pct)
|
bafta...invata bineeee
eu din fericire sunt proprietarul permisului de vreo 3 luni
|
|
|
07-11-07, 18:22
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SEAT]
|
Quote:
|
eu am pe 7 decembrie ... bafta la examen
|
|
|
07-11-07, 18:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vn-08-nen
Da ai dreptate , succes NutzuXXL ... am dat si eu sala si acum urmeaza cu politia sa vad ce am facut la sala mai intai ... Daca ai invat e imposibil sa pici la sala ... Invatati tot ce va preda instructorul in perioada de scolarizare , cartea galbena cu omuletul ala negru pe coperta ( Ordonanta de urgenta si Regulamentul ei de aplicare , Semenele [ indicatoare , semnalele politistului ] ) dupaia faceti chestioare .. si vedeti , la chestionare fiti atenti la intrebare , sunt si cu susta sa te incurce unele ... succes tuturor cursantilor
|
mersi . si da , din aia galbena " codul rutier + intrebari si teste revizuita 2007" am facut toate chest si am citit legislatia . acu am inceput sa le fac din nou si am facut si cateva teste si din aia albastra
"ILIOARA" . astea sunt cam grele ... fac intre 19-23 bine ... sapt asta au inceput si cursurile ( nu am fost ) poate ma duc de sapt viitoare .
Last edited by nutzuXXL; 07-11-07 at 18:35.
|
|
|
07-11-07, 20:11
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [DACIA] [FORD]
|
Inca un site util celor care incep scoala de soferi www.permisulauto.ro
Eu pe 21 luna asta incep. Sa fie cu noroc
|
|
|
07-11-07, 20:27
|
|
Stage 5
|
sa fie
... nu vreau sa va demoralizez . profa mea d economie a dat examenu alaltaieri si nu a luat .... ce caterinca am facut d ea ) . si ea ne-a povestit cum ca a luat 24 la sala , iar la traseu a mers totu' bn , pana cand a puso instructoru' sa faca stanga(ea era pe un drum cu linie dubla de tranvai pe mijloc) si s-a incadrat in partea stanga a benzii(fara sa calce pe linia de tranvai) , a facut stanga , si mai incolo a oprito si i-a zis ca a picat . la care , asta a intrebat : "de ce ? ce am gresit ? trebuia sa ma incadrez pe linia de tranvai ?" , examinatoru sice ca nu e el instructor , da ii explica totusi si i zice : ca nu trebuia sa se incadreze pe linia de tranvai . si profa zice , da , bine , am respectat asta , dar unde trebuia sa ma incadrez ca eu m-am incadrat langa linie si tot nu a fost bine ? si instructru a inceput sa se enerveze . asta ii zicea ca aduce televiziunea , examinatoru ca nu o sa mai ia in viata ei carnetu ... caterinca . si totusi nu stiu ce a gresit profa de a picato . sper ca nu v-am plictisit .
|
|
|
14-11-07, 16:41
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Eu am luat ieri examenul , azi am facut poze si maine mi-l da ! Invatati de pe carti explicate , mai ales la semne ... seamana intre ele dar au cu totul si cu totul alta explicatie . CARTI EXPLICATE ! succes tuturor ...
|
|
|
14-11-07, 17:51
|
|
Stage 5
|
am fost ieri la examenu medical , iar la oftalmologie m-a respins ca nu am zis toate nr ( alea cu buline de diferite culori) . am nimerit doar primul nr , in rest , nu am ghicit nici unul . ce *** . sunt acromatic . nu am probleme , disting toate culorile (semafor , semne de circulatie , etc. ), dar nu disting formele formate de acestea . am aflat ca in tarile din UE , SUA , Canada , acest "handicap" nu e un impediment la examenul medical pt carnet de sofei . numai in romanica se putea asa ceva . acu iar trebe sa marc $
|
|
|
14-11-07, 18:19
|
|
Stage 5
|
Naspa ... dai si tu 500 de mii , un mil lu aia si scrie apt
|
|
|
15-11-07, 15:48
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
asa e in romania ....
mie tot la oftamologie ....mi`au scris APT CU CORECTIA OCHIULUI(adica trebuia sa port ochelari,pt ca am stat mai mult sa citesc literele alea la distanta ) ) dar pana la urma am rezolvat..
pui si tu acolo o atentie ceva...o ciocolata ),daca nu ..incerci cu $$$ ca sigur reusesti
|
|
|
16-11-07, 12:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Adytzu_JerrY
asa e in romania ....
mie tot la oftamologie ....mi`au scris APT CU CORECTIA OCHIULUI(adica trebuia sa port ochelari,pt ca am stat mai mult sa citesc literele alea la distanta ) ) dar pana la urma am rezolvat..
pui si tu acolo o atentie ceva...o ciocolata ),daca nu ..incerci cu $$$ ca sigur reusesti
|
Cred ca numai in romania se poate intampla asa ceva !
|
|
|
21-11-07, 15:41
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [DACIA] [FORD]
|
Vineri la 18 am prima sedinta
In 3 luni ne vedem pe strazi
|
|
|
26-11-07, 15:03
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
|
|
|
26-11-07, 16:54
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [DACIA]
|
Quote:
|
felicitari fratior
In maxim 2 luni ma apuc si eu de scoala...ce imi recomandati ? Eu ma gandeam la Biditrans
|
|
|
26-11-07, 18:27
|
|
Dream Squad Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
|
Quote: