Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 06-08-07, 12:46   #331
Strainger

Stage 5

Strainger's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[VW]
Unhappy Re: Scoala de soferi !

Pot sa ma bag si eu in seama aci? si eu am dat de 3 ori la scoala de soferi di de 3 oriam picat la traseu prima data am ramas pe linia de tranvai cu un fiat cu schimbatorul de viteze in mana! a 2 a oara mi a murit motorul in panta la o dacie ( a pocnit baia de ulei in panta) si a treia oara pana cu un golf ce noroc chior nici nu am permis si stau cu masina in fazta blocului
Strainger is offline   Reply With Quote
Old 06-08-07, 13:37   #332
mihai134

Stage 5

mihai134's Avatar

Member of:
[FOTO]
Default Re: Scoala de soferi !

la cate ghinioane ai avut, ti-as recomanda sa te lasi de soferie ... evident glumeam

acuma ce sa zic, cauta si tu o masina cat mai noua si roaga-te sa nu mai aiba probleme
it`s all about the luck
Old 06-08-07, 23:19   #333
Adytzu_JerrY

Stage 5

Member of:
[Opel]

najpa de u ...
eu am dat a2-a oara si am luat...dar am amanat orasu luni dau si orasu ....sper sa iasa totul OK ....
Adytzu_JerrY is offline   Reply With Quote
Old 06-08-07, 23:48   #334
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

cui il dai???????????????????
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 07-08-07, 00:09   #335
*-_Speed_-*
VW Driver

Stage 5

*-_Speed_-*'s Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Strainger View Post
Pot sa ma bag si eu in seama aci? si eu am dat de 3 ori la scoala de soferi di de 3 oriam picat la traseu prima data am ramas pe linia de tranvai cu un fiat cu schimbatorul de viteze in mana! a 2 a oara mi a murit motorul in panta la o dacie ( a pocnit baia de ulei in panta) si a treia oara pana cu un golf ce noroc chior nici nu am permis si stau cu masina in fazta blocului
Pai nu imi dai mie masina daca si asa o ti in fata blocului eu macar ma plimb cu ea ca eu nu am .Ce pot sa zic chiar ghinion ce mai sau....
*-_Speed_-* is offline   Reply With Quote
Old 07-08-07, 12:25   #336
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

pe 27 iulie am dat si eu examenu..invatasem numai din cartea de national...si au picat la examen si 7 intrebari din ILIOARA..dintre care 2 erau nasoale restu acceptabile...am luat 25 la sala,si peste 2 ore am luat si la oras si acum astept sa ma sfatuiti voi ce sa cumpar de 15 mii de euro intre focus II si octavia II:P invatati cartea de NATIONAL,ca aia e cea mai buna mult succes
Old 07-08-07, 13:30   #337
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by dragos1989 View Post
pe 27 iulie am dat si eu examenu..invatasem numai din cartea de national...si au picat la examen si 7 intrebari din ILIOARA..dintre care 2 erau nasoale restu acceptabile...am luat 25 la sala,si peste 2 ore am luat si la oras si acum astept sa ma sfatuiti voi ce sa cumpar de 15 mii de euro intre focus II si octavia II:P invatati cartea de NATIONAL,ca aia e cea mai buna mult succes
iti recomand la 13 mii un passat 1.9 tdi pana in 60 mii km la 131 cai .
nutzuXXL is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 11:12   #338
BH 07 MDF

Stage 5

Member of:
[VW]
[SKODA]
[Toyota]
[2 Roti]

Eu am citit de vreo 2 ori regulamentul + ordonanta.Am facut tot felul de chestionare pe net si inainte de examenul cu politia am facut cele 825 de intrebari din cartea galbena.

Am luat si iesirea din scoala si examenul cu politia din prima.La iesire 22, la politie 25.

E simplu,trebuie doar sa fii foarte atent.

Bafta
Old 13-08-07, 11:26   #339
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

sal . care stie daca se poate da de carnet si daca n-ai 18 ani . ca eu am auzit ca se poate da , si daca il iei , astia ti-l dau cand implinesti 18 ani . asa e?
Old 13-08-07, 11:31   #340
BH 07 MDF

Stage 5

Member of:
[VW]
[SKODA]
[Toyota]
[2 Roti]

Poti sa incepi scoala de soferi cu 3 luni inainte de a implini varsta minima legala.Scoala dureaza in jur 2 de luni,dai iesirea,te programezi mai rapid la politie si poti sa dai examenul la politie chiar in ziua in care ai implinit 18 ani.Un prieten a 'patit' faza .
BH 07 MDF is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 20:50   #341
sandrin

Stage 5

sandrin's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by BH 07 MDF View Post
Poti sa incepi scoala de soferi cu 3 luni inainte de a implini varsta minima legala.Scoala dureaza in jur 2 de luni,dai iesirea,te programezi mai rapid la politie si poti sa dai examenul la politie chiar in ziua in care ai implinit 18 ani.Un prieten a 'patit' faza .
doar sa nu pice duminica ziua lui
sandrin is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 22:20   #342
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by sandrin View Post
doar sa nu pice duminica ziua lui
e sambata si oricum incep scoala inainte cu 1.5 - 2 luni inainte sa implinesc ani .
ma gandeam sa incep de p-acu sa dau examen si daca-l iau , cand fac 18 , sa-mi dea carnetu asa zicea taicamiu k a auzit , da' pana mea nu cred k e adevarat . o sa ma interesez. . ms de raspunsuri
Old 13-08-07, 22:42   #343
sandrin

Stage 5

sandrin's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by nutzuXXL View Post
e sambata si oricum incep scoala inainte cu 1.5 - 2 luni inainte sa implinesc ani .
ma gandeam sa incep de p-acu sa dau examen si daca-l iau , cand fac 18 , sa-mi dea carnetu asa zicea taicamiu k a auzit , da' pana mea nu cred k e adevarat . o sa ma interesez. . ms de raspunsuri
eu de 2 sapt m-am apucat de scoala si iti spun ... nu ai cum sa dai examen inainte de a implini fabuloasa varsta de 18 ani trebuie neaparat sa ii ai impliniti, acuma numai daca ai pile foarte avansate sau multi $ ca la noi se pot "rezolva" multe ...
succes

Old : Cordoba 6l Cupra look
New project soon

Last edited by sandrin; 13-08-07 at 22:45.
sandrin is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 22:56   #344
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by BH 07 MDF View Post
Eu am citit de vreo 2 ori regulamentul + ordonanta.Am facut tot felul de chestionare pe net si inainte de examenul cu politia am facut cele 825 de intrebari din cartea galbena.

Am luat si iesirea din scoala si examenul cu politia din prima.La iesire 22, la politie 25.

E simplu,trebuie doar sa fii foarte atent.

Bafta

e conforma cu realitatea varsta de sub avatar?
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 23:51   #345
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by sandrin View Post
eu de 2 sapt m-am apucat de scoala si iti spun ... nu ai cum sa dai examen inainte de a implini fabuloasa varsta de 18 ani trebuie neaparat sa ii ai impliniti, acuma numai daca ai pile foarte avansate sau multi $ ca la noi se pot "rezolva" multe ...
succes
asa e . ms . si bafta si tie
- Copyright 2026 4Tuning -