Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Alte discutii Fiat

Reply

Thread Tools
Old 16-11-09, 22:20   #571
juniorarad

Stage 3

juniorarad's Avatar

Default Re: CLUB Fiat COUPE !!!

Quote:
Originally Posted by mihai7645 View Post
ce piese iti trebuie de pe el? sunt mai multi care dezmembreaza...sau nu il vrei pentru piese?

ceau mihai7645 zimi si mie dak stii la ce pret e un brat fata stanga pt coupe 16vt

ms mult!
juniorarad is offline   Reply With Quote
Old 16-11-09, 22:45   #572
mihai7645

Stage 3

mihai7645's Avatar

nu eu ma ocup de dezmembrari, dar stiu pe cineva care are multe piese, e si pe forum, am uitat nickname-ul...dar e din bucuresti. Piese poti gasi si pe e-bay, dar nu prea recomand. Ai putea sa incerci si la magazine,poate gasesti nou si original ce cauti.
mihai7645 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-09, 20:26   #573
Kta666

Stage 2

Kta666's Avatar

salutare lume !!!! revin cu vesti proaspete ....cu ceva vreme va deranjam cu intrebari referitoare la problema mea ...deci sa recapitulam :
- problema fiat coupe (cand o turez brusc moare motorul sau da in nas ....)
Rezolvare :

Am umblat prin zeci de mecanici si nimic ...totzi sunt prosti ....pare rau sa spun una ca asta dar asta e adevarul....Bun ca idee dupa 3 luni de umblat prin mecanici am gasit unul care a lucrat 4 ani la service in italia bun rau omu ...electrician ...
Asa ....am rezolvat problema : pompa de benzina avea 1 bar ....iar normal trebuia 3 ...si calculatorul ...nu am schimbat desi trebuia sa il schimb dar la 250 de euro cat acerut cel de la dezmembrari nu am avut bani ....a fost reparat tot de tipul la care am fost ....deci problema a fost de la calculator si de pompa de benzina .....;;;daca are cineva nevoie de un mecanic bun pe bucuresti astept pm ....tipul e bestial ...are vechime in domeniu pe italienesti alfa ,fiat , etc etc ...aaa se baga si la maserati ferari porshhh si restu ....
Kta666 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-09, 20:30   #574
Kta666

Stage 2

Kta666's Avatar

Concluzie : Problema rezolvata pacientul mort ....gluma ..DA ..sper sa ajute pe cineva aceste date ....poate mai sun persoane cu aceleasi probleme ....schimbati calculatorul fratilor ...si vedetzi cum e cu alimentarea eu am curatat si injectoarele ....merita macar faci o treaba buna....
Old 17-11-09, 20:33   #575
Kta666

Stage 2

Kta666's Avatar

acum am sa m apuc de tunat ...sa vedem daca reusesc ....am si eu o rugaminte ...intrebare ...unde pot gasi faruri si stopuri cu led pt fiat coupe ...astept oferte ...merci mult si ne auzim ....
Old 17-11-09, 20:58   #576
Cristi_XP

Stage 5

Cristi_XP's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DACIA]

stopuri cu leduri sunt pe ebay dar sunt foarte scumpe... peste 300 eur...
Cristi_XP is offline   Reply With Quote
Old 17-11-09, 22:00   #577
Ianis

Stage 5

Ianis's Avatar

Member of:
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

gasisem eu la cineva pe forum din c ta parca stopuriile la 320 de euro termen de livrare 12 zile
Ianis is offline   Reply With Quote
Old 18-11-09, 00:13   #578
Cristi_XP

Stage 5

Cristi_XP's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DACIA]

pai le ia probabil de pe ebay ... ca acolo cam atat sunt .
http://cgi.ebay.de/Fiat-Coupe-LED-Ru...item414a61c828
daca vrea careva ... va pot ajuta cu comenzi . Comision la peste 200 eur,este 10%

Last edited by Cristi_XP; 18-11-09 at 00:17.
Old 18-11-09, 18:41   #579
Ianis

Stage 5

Ianis's Avatar

Member of:
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]

oricum dau intr un mare fel pe masina ce nu am gasit eu plasme pt ea cristi ai idee ai gasit cv pt anca ?

Last edited by Ianis; 18-11-09 at 18:45.
Ianis is offline   Reply With Quote
Old 18-11-09, 20:11   #580
Kta666

Stage 2

Kta666's Avatar

Merci mult ....cam scumputze dar asta e .... o sa vorbim cand o sa am suma ..... inca o intrebare ...bara fatza de fibra de unde ??? caut ceva modest la un pret bun ....
Old 18-11-09, 20:16   #581
Cristi_XP

Stage 5

Cristi_XP's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DACIA]

modest ...pret bun ... vitan ?)
Old 10-01-10, 10:04   #582
cleriq

Stock

Default Re: CLUB Fiat COUPE

Salut toata lumea, si eu sunt nou, am citit cam 20 de pagini da` apoi n am mai rezistat psihic
Ma batea si pe mine gandul la un coupe, am gasit ceva din 99, 1.8 in 16v, 130 cai. Am vazut multe 95,96, dar vroiam sa va intreb daca aveti sau v-ati dat cu unul din 99, ce stiti despre el..probleme mecanice(fiabilitate), electric, consum? Multumesc anticipat
cleriq is offline   Reply With Quote
Old 11-01-10, 17:51   #583
motoucle

Stage 1

Quote:
Originally Posted by cleriq View Post
Salut toata lumea, si eu sunt nou, am citit cam 20 de pagini da` apoi n am mai rezistat psihic
Ma batea si pe mine gandul la un coupe, am gasit ceva din 99, 1.8 in 16v, 130 cai. Am vazut multe 95,96, dar vroiam sa va intreb daca aveti sau v-ati dat cu unul din 99, ce stiti despre el..probleme mecanice(fiabilitate), electric, consum? Multumesc anticipat
Al meu e din dec 99 tot aspirat dar de 2.0. Consum marisor in oras (am sarit si de 15/100), fiabilitate hmmm... probleme majore nu am avut dar au picat in cele mai nasoale momente (vezi furtun racire spart pe undeva prin spatele motorului cand intram pe autostrada spre mare de ex) In rest am un issue cu presiunea la ulei caruia inca nu am gasit mecanic sa ii dea de cap. Masinuta e funny si nu ma indur sa o vand chit ca am injurat o ca in piata de cateva ori
motoucle is offline   Reply With Quote
Old 07-02-10, 12:35   #584
vyckyboy

Stock

vyckyboy's Avatar

Thumbs up Re: CLUB Fiat COUPE

Salutare tuturor.
sunt si eu nou posesor de coupe 1.8 16v dec 99' .
vreau sa va spun ca si acum mai am sentimentul pe care l-am avut atunci cand m-am urcat in ea prima oara, nu am avut nici o problema majora cu ea, decat singura si pentru care a vandut-o fostul proprietar ca nimeni nu-i dadea de cap, si anume la turatii foarte mari 6-7000 i se taia alimentarea, si am gasit problema era de la alarma care era prinsa de un suport de tamponul masinii si la vibratii foarte mari se zdruncina foarte tare incat atunci cand firele erau casante s-au rupt si faceau intreruperi,
in schimb prea multumit sunt de aceasta masina,
in viitor as vrea sa particip la o intrunire de sir indian
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC03763.JPG
Views:	109
Size:	1.51 MB
ID:	1304036  
vyckyboy is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 21:12   #585
Kta666

Stage 2

Kta666's Avatar

Sall al .... am primit mai multe mesaje private pt numarul de telefon al electricianului , mecanicului din bucuresti pt fiat coupe etc etc etc ...
Daca stiti voi eu am tot avut probleme cu a mea ... fooooarte multe ... (in final am reconditionat toata electrica de pe ea pt orice eventualitate ).. Am reusit sa gasesc totusi un mecanic bun in BUCURESTI ... tipul a lucrat 4 ani in italia pe alfa , fiat , maserati ...etc etc italienesti ... sincer e super bun face toti banii in prezent lucreaza la autoitalia dar are si un garaj in particular (dupa program) cu cativa baieti care sunt super de treaba. Faza misto e ca pot sa faca rost si de piese sh sau noi la preturi foarte bune te scuteste de alergat ....... . Singurul inconvenient este ca sunt cam ocupati si te tine cateva zile fara masina dar merita sa o lasi la ei si sa pleci cu ea la cheie ....Am sa las aici un numar de telefon poate are cineva probleme 0764.657.902 . Sall all si sper sa nu aveti probleme dar daca e nevoie macar ai la cine sa apelezi .
- Copyright 2024 4Tuning -