04-11-08, 13:44
|
|
Stage 4
|
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
cand ne intalnim si noi? care stiti vreun service care repara motoare? ca am facut un test de compresie si a dat cam naspa si vreau sa refac motoru
|
|
|
14-11-08, 00:38
|
|
Stage 1
|
Salut all.....deci am stat in seara asta si cred ca am citit tot ce atzi zis....pe aici....cred ca am citit mai mult decat in scoala ......sunt foarte interesat de masinutza asta....e extraordinara....chiar daca eu am un 16v.....nici o modificare....e senzatzie.........DAR....acuma am si eu o prob.....incerc sa gasesc si eu un proiector stanga pt ea......si.....as dori si eu niste informatzii....cam cat costa de unde se pot cumpara.....daca avetzi voi.....oricum eu va multumesc anticipat.....SI INTRADEVAR FRUMOASE SUNT ITALIENCELE )
|
|
|
14-11-08, 00:39
|
|
Stage 1
|
app....sunt nou si pe formu....unde intru sa imi pun si eu o poza la profil......
|
|
|
14-11-08, 00:42
|
|
Stage 1
|
gata i-am dat de cap
|
|
|
15-11-08, 15:13
|
|
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
Quote:
Originally Posted by FIATCOUPE
cand ne intalnim si noi? care stiti vreun service care repara motoare? ca am facut un test de compresie si a dat cam naspa si vreau sa refac motoru
|
salut ! si eu am buba nasoala cu motorul , compresie 0 !!! , dar am optat pt schimbarea motorului cu altu , costa de te indoaie sa faci motorul asa ca mai bine iti cauti altul , la mine de ex setul de segmenti si setul de garnituri de motor + manopera aferenta si nu se garanta ca o sa fie totul ok si o sa plece masina ducea in jur de 1200 de eur
BMW E38 725TDS
|
|
|
17-11-08, 16:39
|
|
Stage 4
|
Man, eu deja mi-am luat toate garniturile, kitul de distributie, pompa de apa, antigel, ulei, si mi-am gasit un service pe margeanului unde mai era un coupe acolo, un 20vt. La service mi-a zis ca ma costa 700 euro manopera, si dupa ce desface motorul imi zice exact ce piese imi trebuie. Acum, nu stiu... voi mai stiti alte serviceuri ceva? Si eu m-am gandit sa schimb motorul, dar nu are nici un rost sa pun alt motor uzat cu care o sa am probleme mai devreme sau mai tarziu. Asa, il fac pe asta, si o sa fie ca nou. Aveti alte pareri? Maine o duc in service; daca aveti ceva sfaturi bagati acum repede pana nu o duc .
|
19-11-08, 11:28
|
|
Stage 3
|
acolo nu e service ci doar un baiat care repara unde eu te am trimis si motorul ala rectificat nou o sa iasa niciodata mai bun ca unul uzat dar original, 20vt e tot al meu......
|
|
|
22-11-08, 12:13
|
|
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
eu pe a mea vreau s-o vand
|
|
|
05-01-09, 10:39
|
|
Stock
|
salut la toata lumea....
am si eu mare rugaminte la voi.....vreau sa imi achizitionez si eu un fiat coupe......si as dori sa imi spuneti si mie(in secialcei care au sau au avut fiat coupe)....care sunt necazurile masini.....motorul ,tabla,electricul,consumul......fratele meu este mecanic...si nu este de acord sa imi iau fiat coupe..dar ceva in adancul meu imi spune sa imi iau....eventual poate ma vad cu vreunul dintre voi care a re fiat coupe sa vad si eu mai indeaproape masina....si ce asa vrea sa mai stiu....care motorizare credeti ca este cea mai buna....sa zic asa ...la fiat coupe......va multumesc mult....
|
|
|
05-01-09, 11:23
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [Old School Cars] [LANCIA]
|
um scuze ca ma bag aiurea dar sunt si eu curios de ce fratele tau nu este de acord ? n-am avut ca sa-ti spun multe dar atat pot spune ca e genul de masina care mai cere bani din cand in cand dar ofera o senzatie de neuitat de fiecare data cand o conduci... daca stii ca dispui de ceva banuti sa o intretii sau ca n-o alergi merita sa-ti iei , depinde si de care si ce an , primele modele 93-94 sunt cam hartanite...
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily
Carpe noctem
|
|
|
05-01-09, 11:28
|
|
Stock
|
ms ca ai raspuns...
Quote:
Originally Posted by denver
um scuze ca ma bag aiurea dar sunt si eu curios de ce fratele tau nu este de acord ? n-am avut ca sa-ti spun multe dar atat pot spune ca e genul de masina care mai cere bani din cand in cand dar ofera o senzatie de neuitat de fiecare data cand o conduci... daca stii ca dispui de ceva banuti sa o intretii sau ca n-o alergi merita sa-ti iei , depinde si de care si ce an , primele modele 93-94 sunt cam hartanite...
|
fratele meu este de acord in general numai cu masinile nemtesti...in fine.....el imi zicea ca nu pre se gasesc piese si ca sunt scumpe..am zis ca e mai bine sa vb cu cineva care are fiat coupe sau stie mai multe...frate-miu n-a avut niciodata...am mers odata cu un un fiat coupe 2.0 140 cp....si mi-a placut ce sa zic....si acum vreau sa imi iau unul...dar as vrea sa nimeresc unu cat de cat bun.....ce inseaman intretinerea uui fiat coupe?...cam cati bani....aproximativ....
|
|
|
05-01-09, 11:36
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
mane chiar nu stiu ce sa-ti zic la capitolul intretinere , dar masinile astea inca sunt alergate si rezista plus ca sa fim seriosi , motorul de pe ele e traditie la fiat... e o masina de ralliu nu mai e banala de zi cu zi , daca vrei ceva senzatii mergi pe un turbo si 16v sa fie nu conteaza n-au moarte motoarele alea , banuiesc totusi ca parerea fratelui tau conteaza pentru ca el se va ocupa de ea daca zici ca-i mecanic , dar sa nu aleaga el pentru tine :P in mare parte o recomand din cunostintele mele mediocre , eu am avut destule fiaturi cu acelasi bloc dar pe carb tot 2.0 si undeva in jur de 130 cp , forja zi de zi de la tata , prima pe care am avut-o era fabricatie 81 si inca mai merge motorul... a ajuns pe un vapor la buftea lol , eu ca eu dar asteapta sa primesti pareri de la cei care au sa te hotarasti
|
|
|
05-01-09, 11:38
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by denver
mane chiar nu stiu ce sa-ti zic la capitolul intretinere , dar masinile astea inca sunt alergate si rezista plus ca sa fim seriosi , motorul de pe ele e traditie la fiat... e o masina de ralliu nu mai e banala de zi cu zi , daca vrei ceva senzatii mergi pe un turbo si 16v sa fie nu conteaza n-au moarte motoarele alea , banuiesc totusi ca parerea fratelui tau conteaza pentru ca el se va ocupa de ea daca zici ca-i mecanic , dar sa nu aleaga el pentru tine :P in mare parte o recomand din cunostintele mele mediocre , eu am avut destule fiaturi cu acelasi bloc dar pe carb tot 2.0 si undeva in jur de 130 cp , forja zi de zi de la tata , prima pe care am avut-o era fabricatie 81 si inca mai merge motorul... a ajuns pe un vapor la buftea lol , eu ca eu dar asteapta sa primesti pareri de la cei care au sa te hotarasti
|
ms frumos pt timpul acordat......
|
|
|
05-01-09, 11:38
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
nu ai pentru ce
|
|
|
08-01-09, 13:36
|
|
Stock
|
salut! am un fiat coupe 1.8 din 97 si am vrut sa va zic ca
fiaiabilitatea nu este punctul forte al masini, motorul merge dar restu.... lasa de dorit,
o am de 2 luni prima luna a mers de m-am speriat si eu cat de bine mergea dar in a II-ua luna a inceput sa troncane de parca se rupea, picase toata bucsheraia pe fata si culmea nu se schimba decat cu bascula (si apropo e 880 lei bucata) am schimbat astea si aq a pikt un amortizor ) asta e masina sa mergi o luna te saturi de ea si o vinzi dupa aia
|
|
|
|
|