Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
la multi ani romania. frumoasa tara (pacat ca-i locuita )
era o gluma. avem o tara superba, si eu n-as skimba-o pentru nimic... poate doar temporar, dar tot aici m-as intoarce, k nicaieri nu-i mai bine ca acasa...
si o spune asta un om care a fost plecat de multe ori, in mai multe tari ( doar din europa ce-i drept), si care a reusit si mai bine si mai rau afara...
NU UITATI ...CEI CARE CARCOTITI IN DEFAVOAREA ROMANIEI ..... VA ESTE CASA MASA SI VIATA ''MIZERA'' CARE O CREDETI ASA CA sssssssssssss
daca erati acuma in noua guinee ? nu aveati nici macar unde sa scrieti mesaje pe amaratul asta de net ...mesaje patetice tarii voastre si chiar de ziua ei .....filozofilor sunteti varza
Romania
Megaparadoxal dar ii dau dreptate poate pt. singura data lui Silviu.....
In alta ordine de idei am sa-l citez pe idolul meu din media roamnesca,Mircea Badea(geniu) \" Fratzilor , traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul\" ,ia meditatzi pe tema asta un pic.........
Pt. cei ce cred ca doar in asta consta Romania ........ (vezi pozele)
Merita dat jos filmuletzul !!!
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
vezi c`o sa te sun sa-ti zic la multi ani , in 15 minute , asta asa ca sa stric tot farmecul ..
numai .... mi-e frica sa fac glume la craioveni .. legat de la multi ani si etc, ultima oara i-am facut-o lu alexius de acum ... anuntz .. cand sun