Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
01-05-11, 20:56
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Originally Posted by VN23TDR
Care peste vreo luna frate ? Weekendul asta am fost pana la iasi si am nimerit pe drum ieri la dus pe la ora 13:00 - 14:00 o caldura de 29 de grade, astazi la intoarcere la fel.. 27-28 grade .. fara clima eram mort ca batea soarele foarte tare.. Cum inchideam clima lesinam de caldura..
|
+1 e Moarte fara clima
|
|
|
01-05-11, 22:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Provenzano
|
Parca v-ati nascut toti in masina cu clima. Nu mai exagerati in halul asta. Daca ai clima, f bine. Daca nu ai te descurci asa cum poti, geamul deschis, trapa.. nu la drum lung e rau fara A/C ci in oras, bara la bara. Sa vedeti cum e la ora de varf in metrou la Victoriei vara, ca ti-ai dori sa fi chiar si intr-un trabant, doar sa fi singur.
|
02-05-11, 02:19
|
|
Stage 5
|
Astia care zic de clima n shit, ca nu esti nascut cu "clima", e suficient un AC banal, nu bizonisme sau trizonisme. Se poate trai fara ac, desigur, se poate trai si fara curent electric, fara apa curenta. E vorba despre ce nivel de asteptari ai, unii sunt fericiti ca au ce manca in fiecare zi si ca nu ii mananca simba. Altii vor Iphone 4 si AMG.
|
|
02-05-11, 02:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rdy4ever
Parca v-ati nascut toti in masina cu clima. Nu mai exagerati in halul asta. Daca ai clima, f bine. Daca nu ai te descurci asa cum poti, geamul deschis, trapa.. nu la drum lung e rau fara A/C ci in oras, bara la bara. Sa vedeti cum e la ora de varf in metrou la Victoriei vara, ca ti-ai dori sa fi chiar si intr-un trabant, doar sa fi singur.
|
cine a zis ceva de nascut cu clima ??? mi-am exprimat parerea ca e mult mai bine daca ai clima. daca nu ai asta e,doar nu o sa te omori ca nu ai ac/clima.traim totusi in secolul vitezei....
|
|
|
02-05-11, 23:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
cine a zis ceva de nascut cu clima ??? mi-am exprimat parerea ca e mult mai bine daca ai clima. daca nu ai asta e,doar nu o sa te omori ca nu ai ac/clima.traim totusi in secolul vitezei....
|
Quote:
|
it's not what you said, it's the way you said it
|
|
|
03-05-11, 01:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
it's not what you said, it's the way you said it
|
wowww.....english...
|
|
|
03-05-11, 01:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
no, serios??
|
|
|
03-05-11, 01:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
no, serios??
|
nu crezi ca e de ajuns? sincer? numai bine.
|
|
|
03-05-11, 01:51
|
|
Stage 5
|
cand am descoperit threadul asta am citit cu placere vreo cateva zile afland lucruri destul de interesante......cand am ajuns si eu la zi, ca sa zic asa......ati inebunit cu totii... ...astea-s discutii de oameni mari???...pasionati BMW???....deja se vorbeste ca sa discutam discutii cum se zice. Lasati-o incolo de curea de AC si de rautati....faca fiecare ce vrea cu masina lui si daca putem sa-i dam un sfat e ok, daca vrea sa-l urmeze iar e ok si hai mai departe.......
|
|
|
03-05-11, 09:08
|
|
Stage 3
|
+1. am citit fiecare pagina in parte a acestui thread afland lucruri interesante chiar si suplinind si eu lista cu ponturi. dar totusi..hai sa lasam certurile si discutiile offtopic pentru alt thread. inainte imi facea placere sa primesc cate un mail care ma anunta de un nou post, acuma ma gandesc ca iar cineva vorbeste aiurea.
multumim si numai bine!
|
04-05-11, 22:51
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by 21UKS
cand am descoperit threadul asta am citit cu placere vreo cateva zile afland lucruri destul de interesante......cand am ajuns si eu la zi, ca sa zic asa......ati inebunit cu totii... ...astea-s discutii de oameni mari???...pasionati BMW???....deja se vorbeste ca sa discutam discutii cum se zice. Lasati-o incolo de curea de AC si de rautati....faca fiecare ce vrea cu masina lui si daca putem sa-i dam un sfat e ok, daca vrea sa-l urmeze iar e ok si hai mai departe.......
|
+1....m-am saturat sa tot citesc ce scriu "mecanicii astia de la BMW " ...e de tot cacatul ce faceti...in loc sa dati niste sfaturi voi va dati mari cunoscatori in ale BMW-ului si incepeti sa va certati NORMAL pt ca e normal sa te deranjeze cand un "mecanic" desta te ia peste picior! Ar fi cazul sa va abtineti de la aerele astea de superioritate ! O seara placuta!!!
|
06-05-11, 22:13
|
|
Stage 5
|
Nu stiu in ce masura este un lucru cunoscut sau nu, dar eu abia azi am observat ca in portbagaj pe partea dreapta este un cablu pt deschiderea manuala a capacului rezervorului de benzina. Arata ca o capsa ce tine mocheta si are desenata o pompa de benzina pe capat.
|
|
|
06-05-11, 23:15
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
mi-am rezolvat problema bordului cu spray de contacte noroc pe mine,dar ce ziceti bujile DENSO is bune la bmw-uri sau sai pun bosch?
|
|
|
07-05-11, 12:04
|
|
Stage 5
|
BMW recomanda NGK.
|
|
|
07-05-11, 12:14
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by D-I-U
mi-am rezolvat problema bordului cu spray de contacte noroc pe mine,dar ce ziceti bujile DENSO is bune la bmw-uri sau sai pun bosch?
|
NGK - NGK - NGK - NGK - NGK - NGK - NGK
Cred ca ai prins idea !!!
|
|
|
|
|