faza cu moralu'... mai ales dupa ce rade ca muta la poarta noua, dupa cum ai zis...
Ma refeream asa in general , ca daca este una si aceeasi persoana si aia care rade ca muta si si aia care-ti ridica moralu , e grav . Na acuma , depinde de la femeie la femeie.
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: Avantaje si dezavantaje la o femeie !
Quote:
Originally Posted by Lauryn
atunci barbatul este suport cu care ne... ?
ce tare EVRIKA ai facut o descoperire
plagiezi? ah, scuze, asa-s femeile. mai ales alea de 19 ani, trecute prin viata.
vorba aia:
singurica, singurica?
R: singurica dar satula si de munca si de p...
de ce nu ies poezii si bancuri cu barbati?
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
vreti sa o dam in d-astea ... stiti imi aduc aminte de versurile unei melodii a lui ombladon ... )
Noi santem bagabonti toti,va oripilam, Ha
Astia santem si cu asta defilam
Exista porci pe lume,astia santem noi
Dar nu exista c**ve mult mai c**ve ca voi
....si uite unde se ajunge daca incepem sa generalizam si jignim reciproc.
doar atat am vrut sa demonstrez,ca nimanui nu ii pica bine daca este bagat in aceeasi oala cu toata lumea,mai ales de oameni care nu il/o cunosc deloc.
stiti foarte bine ca este departe de mine modul acesta de gindire.
si tu mustangule,esti misogin cind te intilnesti cu o proasta care nu merita sa o bagi in rindul celor care au activitate celebrala...si porc nicidecum.esti doar obisnuit cu domnisoare care se ascund dupa deget...atata tot.luv ya'.
Eu poate sunt nesimtit asa un pic, dar porc si misogin???? Chiar asa dur, ai mai spus si toti.
tu nu prea stii sa citesti printre randuri, este?
era un exemplu de cat de rau este sa generalizezi.
e problema de care ma plang tot timpul pe sectiunea femei, toti au tendinta sa generalizeze, ca nu se poate, ca toata tagma feminia e asa si pe dincolo, ca toate-s o apa si-un pamant, etc.
trixi a fost mai directa, a venit cu exemplificarea concreta, si repede vi s-au aprins beculetele ca girofarurile.
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
mai trixi .... orice padure are uscaturile ei ... si asa e ... asa suntem noi .. suntem barbati .. suntem porci .. hais a zicem ca putem generaliza .. dar ... sunt si unii care se deosebesc de noi .. de gloata ... nu era vorba ca ne insultam sau altceva doamne fereste ... nu o lua in sensul rau ... chiar nu am insultat pe nimeni .. nu vreau sa supar pe nimeni )
...deci chiar incep sa cred ca este foarte greu sa ma fac inteleasa...
psycho,si tu stii foarte bine ca traiesc intre baieti,si este foarte departe de mine feminismul.
tot ceea ce am vrut sa demonstrez cu acel post este ca atunci cind generalizezi ranesti omul din fata ta,si nu e cazul.
si mai obiectiv vorbind,eu in mod cert nu sunt o mincinoasa.pot fi acuzata chiar ca sunt mult prea directa si deschisa.asa ca nu prea pot sa accept ca vine aici cineva si zice vu gura mare ca "TOATE femeile sunt mincinoase"(inclusiv eu) ma intelegi???
cum am intors treaba,imediat v-ati simtit voi toti ...desi am scris clar acolo ca este adresat unui singur om!!!!!nicidecum prietenilor mei...
si tu mustangule,esti misogin cind te intilnesti cu o proasta care nu merita sa o bagi in rindul celor care au activitate celebrala...si porc nicidecum.esti doar obisnuit cu domnisoare care se ascund dupa deget...atata tot.luv ya'.
Deci sunt porc si misogin doar cu persoanele care merita.
E perfect in cazul asta si nu ma voi schimba.
btw: mi lav iu tu.
Oricum ... sa continuam cu avantajele si dezavantajele pe care le are o femeie.
Nu de alta, da' s-a divagat rau de la subiectul de baza.
O daa .Ai dreptate Trixi am gresit ca am generalizat, dar nu inteleg de ce te-ai atacat totusi asa tare.
Si DA barbatilor le sta bine cand sunt porci (mai bine magari,nu pt marimea urechilor) ca daca tzinem femeia in puf si ii facem prea mult pe plac devine ea scroafa (nu toate Trixi ) si el bou .
Dezavantaj la femei (nu toate) ,se enerveaza aiurea. Un avantaj.... sunt multe )