Apropo: spunea bmwm5 ca plansul e cea mai mare putere a femeii. Adevarat.
Plansul inmoaie orice persoana. E aproape imposibil sa ii zici PA sau NU cand boceste langa tine.
Plansul inmoaie orice persoana. E aproape imposibil sa ii zici PA sau NU cand boceste langa tine.
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Avantaje si dezavantaje la o femeie !
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Te inseli!
Nu barbatul este nehotarat, ci femeia. In cazul general.
O sa gasesti barbat nehotarat ... 1 la 1000.
De unde generalizarea asta?
asa ... vezi .. nu sunt singurul care zice treaba asta ... noi nu prea suntem nehotarati .. voi sunteti nehotarate .. nu e prea romantic ... ba e prea nesimtit .. ba e ... insensibil ba ba ba ... as vrea sa ma despart de el da ... parca mai tin la el ... aaa c`mon gimme a break ....
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
CALL ME NOW!!!!!!
si da .. detest femeile care plang .. imi pare rau ca fosta plangea din cauza mea .. dar .. stiti voi .. certurile si ... impacarile fac parte din viatza de cuplu ... so ... si ele au partile lor frumoase ... dupa ras vine plans .. dar si invers era la noi
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
ce ma enerveaza cel mai mult e ca toate copilele de 19 ani se cred femei trecute prin viata. reveniti-va fetelor ca mai aveti multe de tras. prea avantajoase nu sunteti. mai buna e o masina.
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Quote:
Originally Posted by aleks
sageata tata, nu stie lumea ce-i cu tine si de aia, nu te supara ca faci riduri
aleks stie! daca ar fi sa-mi etalez toate parerile mele despre femei nu-mi ajunge forumul si as purta o discutie interminabila pana la moarte plus ce mai scriu si in testament, m-as scula din morti si le-as bantui pe cele sau cei care ma vor contrazice pana le sau ii conving.
Sa ma bag si eu in discutie.....
Marile dezavantaje s-au cam spus , insa , pe mine ce ma mai enerveaza la o fata , ca unele rad aproape din orice si daca mai au si un ras din ala prostesc , poti sa-ti iei campii .
Avantaje , numai prin simpla prezenta iti creste...........moralul.
Sa ma bag si eu in discutie.....
Marile dezavantaje s-au cam spus , insa , pe mine ce ma mai enerveaza la o fata , ca unele rad aproape din orice si daca mai au si un ras din ala prostesc , poti sa-ti iei campii .
Avantaje , numai prin simpla prezenta iti creste...........moralul.
faza cu moralu'... mai ales dupa ce rade ca muta la poarta noua, dupa cum ai zis...