Logic, doar nu voi innebuniti de nervi cand ne puneti repetat intrebari de genul:
- "draga, am fundul mare?"
- "draga, ma iubesti?"
- "draga, mergem la cumparaturi"
- "draga, ai treaba?"
- "draga, draga, draga"
cunoastem...
Quote:
Zeu?
crezi ca o sa recunoasca vreodata? eu unu' nu cred...
avantajul unei femei...plansul frate,arma suprema!
neah... asta face parte din viatza ei de zi cu zi. ai vazut vre-odata o femeie care se uita la telenovele si care urla si face ca toti dracii ca i s-a insurat barbatu' vietii sale cu o stramba (dupa parerea ei)??
neah, toate celelalte sunt niste strambe, cu exceptia ei.
curvele dracului, ruptele alea, taranca aia, si exemplele de alinturi pentru posibilelel rivale pot continua pana maine
neah, toate celelalte sunt niste strambe, cu exceptia ei.
curvele dracului, ruptele alea, taranca aia, si exemplele de alinturi pentru posibilelel rivale pot continua pana maine
sa spunem doar ca e reactie de autoaparare, si e in dezavantajul femeilor sa spuna de "alea" ca sunt asa is pe dincolo, nu iti face o imagine prea buna despre ea cand o auzi ca incepe asa...
deci... esti prima persoana de sex feminin pe care o aud a fi de acord cu asa ceva!!!! incredibil!!
Quote:
sa spunem doar ca e reactie de autoaparare, si e in dezavantajul femeilor sa spuna de "alea" ca sunt asa is pe dincolo
autoaparare? da' ce o ataca cineva? chestia asta am observat-o la fete foarte complexate de cum arata (chiar daca arata bine sau nu, desi mai complexate sunt alea care arata sau au ce arata)
mbun,avantaje ale femeilorot purta pantaloni-barbatii arata groaznic in kilturi,pot experimenta 50000000 de feluri de coafuri si culori,au "migrene",castiga mai bine in filme xxx
dezavanataje:nu pot ajunge PAPA... singura forma de putere la care nu au acces,nu pot face pipilica din picioare,arata urat cu o scobitoare intre dinti dupa masa,ma mai gandesc ...
momo, la concret taticule, la concret, nu cu citarea din clasici, ca nu se contorizeaza posturile aici
iar cu autoapararea, ce sa spun, femeile percep restul fiintelor bipede de sex feminin ca fiind un potential pericol intotdeauna, iar pericolele trebuiesc indepartate prin orice mijloace