momo inseamna ca deaia te deranjeaza in halul asta ca trebuie sa iei decizii...asa sunteti voi racii..trebuie sa va zica altu' " fa aia aia si aia"

on topic :
De mult timp am observat un lucru ciudat in legatura cu femeile si comportamentul lor.. si anume faptul ca exista femei mai ...feminine (daca pot sa le spun asa) si femei mai ..masculine

...
Cele "feminine" le observi intotdeauna dupa comportamentul lor tare sensibil...sunt atragatoare in felul lor dar sunt oarecum prostute si foarte neindemanatice cand vine vorba de orice iesit din sfera "feminina"... genul ala de femeie care nu inseala,care nu face primul pas niciodata ETC.
Pe de alta parte sunt femeile-avocat, femeile-manager ...cele care in copilarie le numeam " baietoase" .Tipul acesta in marea majoritate a cazurilor este "barbatul in casa"

....genul cu care poti vorbii orice..genul mai analitic,mai profund ...sunt mai putin sensibile dar iti dau asa o senzatie ca parca nici nu ar fi nevoie de atata romantism intr-o relatie....
Nu stiu daca e un avantaj sau un dezavantaj pentru o femeie sa fie intr-un fel sau altul....
Mie personal imi e totdeauna greu sa aleg intre un tip sau altul...ca orice om simt nevoia sa am langa mine o fata in adevaratul sens al cuvantului...dar o iau razna cand vreau sa vorbim ceva mai profund,ceva mai tehnic si vad ca nu am cu cine. Pe de alta parte sa ai celalat tip de fata incepi sa ai uneori impresia ca iti e cel mai bun prieten nu iubita ..
E cel mai stupid post al meu de pana acum, dar sper sa fiu inteles