Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 23-10-08, 12:12   #136
momo

Stage 5

momo's Avatar

Default Re: Avantaje si dezavantaje la o femeie !

Quote:
Originally Posted by apache View Post
momo, stiu ca nu are legatura cu topicul ..dar vreau sa te intreb o treaba un pic mai ciudata si oarecum stupida...prietena ta e zodia rac ?))
hmmm...

nu stiu... o fi probabil urmatoarea
momentan sunt singur.

ps: si sunt rac
momo is offline   Reply With Quote
Old 23-10-08, 12:40   #137
apache

Stage 5

apache's Avatar

momo inseamna ca deaia te deranjeaza in halul asta ca trebuie sa iei decizii...asa sunteti voi racii..trebuie sa va zica altu' " fa aia aia si aia"

on topic :

De mult timp am observat un lucru ciudat in legatura cu femeile si comportamentul lor.. si anume faptul ca exista femei mai ...feminine (daca pot sa le spun asa) si femei mai ..masculine ...

Cele "feminine" le observi intotdeauna dupa comportamentul lor tare sensibil...sunt atragatoare in felul lor dar sunt oarecum prostute si foarte neindemanatice cand vine vorba de orice iesit din sfera "feminina"... genul ala de femeie care nu inseala,care nu face primul pas niciodata ETC.

Pe de alta parte sunt femeile-avocat, femeile-manager ...cele care in copilarie le numeam " baietoase" .Tipul acesta in marea majoritate a cazurilor este "barbatul in casa" ....genul cu care poti vorbii orice..genul mai analitic,mai profund ...sunt mai putin sensibile dar iti dau asa o senzatie ca parca nici nu ar fi nevoie de atata romantism intr-o relatie....

Nu stiu daca e un avantaj sau un dezavantaj pentru o femeie sa fie intr-un fel sau altul....
Mie personal imi e totdeauna greu sa aleg intre un tip sau altul...ca orice om simt nevoia sa am langa mine o fata in adevaratul sens al cuvantului...dar o iau razna cand vreau sa vorbim ceva mai profund,ceva mai tehnic si vad ca nu am cu cine. Pe de alta parte sa ai celalat tip de fata incepi sa ai uneori impresia ca iti e cel mai bun prieten nu iubita ..

E cel mai stupid post al meu de pana acum, dar sper sa fiu inteles
apache is offline   Reply With Quote
Old 23-10-08, 12:52   #138
momo

Stage 5

momo's Avatar

Quote:
momo inseamna ca deaia te deranjeaza in halul asta ca trebuie sa iei decizii...asa sunteti voi racii..trebuie sa va zica altu' " fa aia aia si aia"
ok... da-mi voie sa te contrazic! nu-mi place in ruptul capului sa primesc indicatii!! imi place sa-mi asum raspunderea si sa ma dau cu capul de pereti daca gresesc!

probabil sa asa se spune, eu nu am auzit (nici nu prea le am cu zodiile) dar crede-ma ca gresesti! mustang iti poate confirma ca ma stie f bine!!

asa-i mustange?
Old 23-10-08, 14:09   #139
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by momo View Post
ok... da-mi voie sa te contrazic! nu-mi place in ruptul capului sa primesc indicatii!! imi place sa-mi asum raspunderea si sa ma dau cu capul de pereti daca gresesc!

probabil sa asa se spune, eu nu am auzit (nici nu prea le am cu zodiile) dar crede-ma ca gresesti! mustang iti poate confirma ca ma stie f bine!!

asa-i mustange?
Nu e adevarat. Ii plac perversiunile sexuale.
Ea - sefa, el - sclavul umil.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 23-10-08, 14:16   #140
momo

Stage 5

momo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post

nu vorbeam de chestiile astea, da?
Old 23-10-08, 14:49   #141
apache

Stage 5

apache's Avatar

ce ti-a zis-o )) hahahaahah.... in cazul asta imi place "dezavantajul " de a fii barbat..deci prin urmare " sclavul " ei
Old 23-10-08, 15:05   #142
momo

Stage 5

momo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
am uitat sa zic o chestie! TIE NU TI-AR PLACEA?
Old 23-10-08, 16:49   #143
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

N-am incercat.
Deci nu stiu daca mi-ar placea, decat cand ajung in fata faptului implinit.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 25-10-08, 19:47   #144
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

Quote:

De mult timp am observat un lucru ciudat in legatura cu femeile si comportamentul lor.. si anume faptul ca exista femei mai ...feminine (daca pot sa le spun asa) si femei mai ..masculine ...

Cele "feminine" le observi intotdeauna dupa comportamentul lor tare sensibil...sunt atragatoare in felul lor dar sunt oarecum prostute si foarte neindemanatice cand vine vorba de orice iesit din sfera "feminina"... genul ala de femeie care nu inseala,care nu face primul pas niciodata ETC.

Pe de alta parte sunt femeile-avocat, femeile-manager ...cele care in copilarie le numeam " baietoase" .Tipul acesta in marea majoritate a cazurilor este "barbatul in casa" ....genul cu care poti vorbii orice..genul mai analitic,mai profund ...sunt mai putin sensibile dar iti dau asa o senzatie ca parca nici nu ar fi nevoie de atata romantism intr-o relatie....

Nu stiu daca e un avantaj sau un dezavantaj pentru o femeie sa fie intr-un fel sau altul....
Mie personal imi e totdeauna greu sa aleg intre un tip sau altul...ca orice om simt nevoia sa am langa mine o fata in adevaratul sens al cuvantului...dar o iau razna cand vreau sa vorbim ceva mai profund,ceva mai tehnic si vad ca nu am cu cine. Pe de alta parte sa ai celalat tip de fata incepi sa ai uneori impresia ca iti e cel mai bun prieten nu iubita ..

E cel mai stupid post al meu de pana acum, dar sper sa fiu inteles
esti inteles si ti se da dreptate
dar am o curiozitate pe care dntre ele ai alege-o langa tine in pat ? (si intrebarea vine la modul cel mai serios ..deci fara kterinca pls )
BlueEyes is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 01:09   #145
apache

Stage 5

apache's Avatar

Daca intrebarea ta se refera la partea sexuala, atunci clar o aleg pe cea mai baietoasa...pentru ca se stie foarte bine ca noi barbatii avem o fantezie foarte bine dezvoltata (cel putin cand vine vorba de sexualitate) , iar fanteziile se pot pune in practica doar langa oameni mai deschisi la minte.... la capitolul asta femeile mai feminine (scuzati modul de exprimare) sunt mai slabute in sensul ca nu prea iau initiativa ...

DAAR un mare DAAAAR ...

Daca langa mine in pat cand ma trezesc dimineata intotdeauna as alege-o pe cea mai feminina... sa imi tin iubita in brate dimineata in pat si sa o pup pe frunte si sa vorbim minute (chiar ore) intregi despre idealurile noastre mi se pare un lucru divin...

deci personal renunt la o femeie mai baietoasa si totodata mai activa sexual in schimbul uneia mai feminine...dar oarecum mai romantice (daca ii pot spune asa)...

Pana la urma feminina poate invata sexul ,dar masculina nu poate niciodata sentimentu.
Old 26-10-08, 10:29   #146
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

de ce excluzi cele doua insusiri? sa stii ca uneori se completeaza si se intrepatrund...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 11:39   #147
r0xanicutza

Stage 4

r0xanicutza's Avatar

o femeie care e si masculina si feminina... iti da batai de cap... grave... credeti-ma pe cuvant )
r0xanicutza is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 13:33   #148
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by joy4 View Post
o femeie care e si masculina si feminina... iti da batai de cap... grave... credeti-ma pe cuvant )
Te cred, dar pānă la urma asta vrem !!! Bătaie de cap
Monotonia de care dau dovada fetiţele din puf cāteodata ne duce la disperare ,
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 16:11   #149
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by joy4 View Post
poate altora... eu ma descurc excelent
aleks is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 17:37   #150
r0xanicutza

Stage 4

r0xanicutza's Avatar

ciudat.. in majoritatea timpului sunt dura, dar si cd ma apuca sensibilitatea ) sa te tii ) sunt zile in care nici eu nu ma suport da sa ma mai suporte altu
de... am si io momentele mele ca toata lumea )

Last edited by r0xanicutza; 26-10-08 at 18:02.
r0xanicutza is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules