Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 03-11-08, 17:25   #181
momo

Stage 5

momo's Avatar

Default Re: Avantaje si dezavantaje la o femeie !

Quote:
Originally Posted by 11KPO View Post
nu m-am referit la o femeie anume eu m-am referit la toate femeile....tu te referi la prietenie dintre o fata si un baiat.....eu ma refer la femei in general pe tot parcursul vietii.... de cand ne nastem si pana murim..... imaginezati viata fara femei???? nu cred ca ar fii bine..asta dac dicutam serios...... daca incepem sa facem caterinca...am spune waw ce frumoasa ar fi viata fara femei....nu vrb ca intretinem femeile vrb ca pt ele facem multe sacrificii si ne dam mult interes pt ca noi avem un - si ele au un + noi tre sa le impresionam ele nu au nevoie sa impresioneze pt ca sunt femei......noi tre sa le cucerim pt sa suntem barbatii ele nu tre sa faca nica decat sa se lase cucerite pt ca sunt femei...... multe++++++ are femeia

ok, de acord cu tine. viata fara femeie nu poate exista. dar de aici si pana la "impresionarea" lor cu masini, haine de fite, restaurante si alte minuni d-astea e drum lung.

si sa-ti mai spun ceva: pentru mine fetele care se lasa impresionate de cele mai sus mentionate... nu valoreaza nimic! sunt nule! nu le pot numi femei...
momo is offline   Reply With Quote
Old 03-11-08, 17:43   #182
11KPO
Mercedes Driver

Stage 5

Member of:
[MERCEDES]
[2 Roti]
[LANCIA]

Quote:
Originally Posted by momo View Post
ok, de acord cu tine. viata fara femeie nu poate exista. dar de aici si pana la "impresionarea" lor cu masini, haine de fite, restaurante si alte minuni d-astea e drum lung.

si sa-ti mai spun ceva: pentru mine fetele care se lasa impresionate de cele mai sus mentionate... nu valoreaza nimic! sunt nule! nu le pot numi femei...
tu nu iti iei o haina frumoasa cand iesi cu prietena ta in oras? tu nu iti duci prietena la un restaurant bun? tu nu ii faci prietenei tale cadou un parfum scump?
11KPO is offline   Reply With Quote
Old 03-11-08, 17:50   #183
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

BANII nu aduc fericirea!!!
Incearca sa intelegi asta.

Si daca femeia respectiva ma apreciaza pentru ceea ce sunt, de ce sa ma imbrac la costum de 1000 de euro? De ce sa o duc la un restaurant unde o portie de fasole este 500.000? De ce sa ii fac cadou un parfum scump, cand pot sa ii fac un cadou cu valoare sentimentala mult mai mare decat un parfum?
Daca femeia care este alaturi de tine apreciaza orice ii oferi, indiferent de eticheta si de pret, toata stima.
Daca incepe sa faca nazuri ca i-ai luat un ursulet de plus de 35 de roni in locul unui parfum de 350 de ron, atunci nu merita nici macar o flegma.

Scuzati-mi expresia.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 03-11-08, 17:55   #184
momo

Stage 5

momo's Avatar

Quote:
Originally Posted by 11KPO View Post
tu nu iti iei o haina frumoasa cand iesi cu prietena ta in oras? tu nu iti duci prietena la un restaurant bun? tu nu ii faci prietenei tale cadou un parfum scump?

- una este sa umblii ingrijit si curat si alta e sa te spargi in figuri cu haine scumpe.

- atata timp cat nu faci exces de zel in a te afisa in restaurante care mai de care smechere, ok... si ca sa-ti raspund prefer ceva pregatit in casa; plus de asta mi se pare mult mai romantic si mult mai atragator... asta e doar parerea mea.

- imi place sa fac cadouri dar prefer ceva copilaresc. ok, ii cumperi un parfum scump si cand se da cu el crezi ca va scrie pe ea "atentie m-am dat cu dolce&gabanna" ?

sper sa nu ma intelegi gresit... dar cam asta gandesc.
Old 03-11-08, 18:33   #185
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

11kpo, pentru prima data sunt deacord cu tine
toate razboaiele lumii au plecat de la cate o fmeeie, deci ce pretentii sa avem noi, simpli muritori, sa pretindem ca nu femeile stau in centrul intereselor noastre?
ele sunt imboldul actiunilor noastre, deci ai dreptate.

later edit: de cand a devenit penibil sa recunoastem ca tinem la o relatie si la omul de langa? de ce e rau sa-l ajutam si cu altceva decat cu vorbe? am cazut in extrema cealalta, nu dau bani, a nu fiu prost, dar nu mai dau nimic in afara de vorbe-n vant, ca deh... e de porc

Last edited by aleks; 03-11-08 at 18:46.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 04-11-08, 00:23   #186
dagosh88
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

dagosh88's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Sunt putinii in stare sa recunoasca ca in sinea lor chiar isi petrec timp si bani, ca sa impresioneze femei. Eu unul sunt constient ca o fac.
Sa nu se confunde cu cei care fac asta prin extreme, cadouri scumpe, masina luata doar pentru asta, imbracat doar in "tzoale" de designer.
Multi barbati o data ce au o relatie stabila nu se mai aranjeaza atat, nu se mai ingrijesc la fel de mult, adica nu mai cheltuie bani pe o gramada de chestii pentru a arata bine
dagosh88 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-08, 06:28   #187
11KPO
Mercedes Driver

Stage 5

Member of:
[MERCEDES]
[2 Roti]
[LANCIA]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
11kpo, pentru prima data sunt deacord cu tine
toate razboaiele lumii au plecat de la cate o fmeeie, deci ce pretentii sa avem noi, simpli muritori, sa pretindem ca nu femeile stau in centrul intereselor noastre?
ele sunt imboldul actiunilor noastre, deci ai dreptate.

later edit: de cand a devenit penibil sa recunoastem ca tinem la o relatie si la omul de langa? de ce e rau sa-l ajutam si cu altceva decat cu vorbe? am cazut in extrema cealalta, nu dau bani, a nu fiu prost, dar nu mai dau nimic in afara de vorbe-n vant, ca deh... e de porc
bravo perfecta dreptate ai tu ALEKS
11KPO is offline   Reply With Quote
Old 04-11-08, 10:00   #188
apache

Stage 5

apache's Avatar

Quote:
Originally Posted by dagosh88 View Post
Sunt putinii in stare sa recunoasca ca in sinea lor chiar isi petrec timp si bani, ca sa impresioneze femei. Eu unul sunt constient ca o fac.
Sa nu se confunde cu cei care fac asta prin extreme, cadouri scumpe, masina luata doar pentru asta, imbracat doar in "tzoale" de designer.
Multi barbati o data ce au o relatie stabila nu se mai aranjeaza atat, nu se mai ingrijesc la fel de mult, adica nu mai cheltuie bani pe o gramada de chestii pentru a arata bine
sunt dese cazurile in care o femeie apreciaza foarte mult sa fii ingrijit...daca nu-ti sta in fire si ai facut asta doar sa impresionezi mai tarziu o vei pierde...cand te vei culca pe o ureche in ce priveste aspectul asta al look-ului
apache is offline   Reply With Quote
Old 04-11-08, 10:03   #189
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

Sper sa va placa! :

Cand Dumnezeu a facut femeia deja era in a sasea zi de munca si facea ore suplimentare.
Atunci aparu un inger si-l intreba: “De de iti pierzi atata timp cu asta ?”
Si Domnul raspunse:”Ai vazut cartea tehnica?”
“Trebuie sa fie lavabila in totalitate,dar sa nu fie de plastic,sa aiba mai mult de 200 de piese mobile, si sa fie capabila sa functioneze fiind alimentata cu orice, chiar si cu resturi; in poala ei sa stea comod pana la patru copii in acelasi timp, sa aiba un sarut care sa poata vindeca de la un genunchi julit pana la o inima ranita, si o sa faca totul cu numai doua maini.”
Ingerul se minuna de cerinte.

”Cu doar doua maini….. Imposibil”

Si asta e doar modelul standard?

“E prea multa munca pentru o singura zi…Asteapta pana maine ca sa o termini.”
“ Nu, n-am s-o las pe maine,” protesta Domnul. “sunt pe punctul de a termina aceasta creatie care este favorita inimii mele.

Ea se vindeca singura cand e bolnava, si poate muncii pana la 18 ore pe zi.”
Ingerul se apropie si atinse femeia.
“Dar ai facut-o atat de delicata “
”Este delicata, spuse Domnul, dar in acelasi timp atat de puternica.Nu-ti poti inchipui cat e de rezistenta si de ce reusite e in stare.”
“O sa fie in stare sa gandeasca?” intreba ingerul
Dumnezeu raspunse:
“Un numai ca o sa fie capabila sa gandeasca ci si sa negocieze.”
Atunci ingerul vazu ceva si intinzand mana atinse obrazul femeii…
”Doamne, mi se pare ca modelul asta pierde lichid!

Ti-am spus ca incercai sa pui prea multe lucruri in ea.”

“Nu pierde lichid, e o lacrima,” il corecta Domnul

“Pentru ce e lacrima?” intreba ingerul..

Si Domnul spuse:
“Lacrimile sunt felul ei de a-si exprima jalea, dragostea, singuratatea, tradarea, suferinta si orgoliul.”
Asta il misca mult pe inger
“ Esti un geniu, Doamne, te-ai gandit la toate. Femeia este intr-adevar minunata”.
Este!
Femeia are puteri ce-i uimeste pe barbati:
Trece prin dificultati, face fata greutatilor, dar este fericita si indragostita.
Surade cand vrea sa tipe.
Canta cand vrea sa planga.
Plange cand e fericita si rade cand e nervoasa.
Lupta pentru a-si apara valorile.
Infrunta nedreptatile.
Nu accepta un “nu” ca raspuns daca ea crede ca exista o solutie mai buna.
Isi rupe de la gura pentru ca familia ei sa aiba.
Merge la medic cu o prietena careia ii este frica sa mearga singura.
Iubeste fara sa ceara nimic in schimb.
Plange cand fii ei reusesc in viata si se bucura cand prietenii obtin premii.
Este fericita cand aude de o nunta sau de nasterea unui copil.
I se frange inima cand moare o prietena.
Sufera cand pierde pe cineva drag, in schimb se dovedeste a fi puternica atunci cand crezi ca a epuizat toate fortele.
Stie ca poate vindeca suferinta cu un sarut si o imbratisare.
Si totusi, femeia are un defect:

Nu stie care este adevarata ei valoare!!!!!!!!

SI ACUM , CEVA CE SIGUR O SA VA PLACA ))
Daca o pocnesti,se cheama maltratarea femeii.Daca te pocneste ea,e autoaparare.

Daca iei o decizie fara sa o intrebi,esti nesimtit.Daca ea ia o decizie fara sa te consulte,e femeie emancipata.

Daca ii ceri sa faca ceva ce nu ii place,e dominare masculina.Daca te roaga ea,ii faci o favoare.

Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara,esti pervers.Daca nu,esti homo.

Daca-i oferi flori,urmaresti ceva.Daca nu,esti magar.

Daca esti mandru de realizarile tale,esti plin de tine.Daca nu, esti lipsit de ambitie.

Daca o doare capul,e obosita.Daca te doare pe tine,n-o mai iubesti.

Daca vrei sa faci dragoste prea des,esti obsedat.Daca nu,ai pe alcineva.

))) Comentarii cred ca sunt destule ... eu n-am da le fac ... deh .. sunt femeie )))
BlueEyes is offline   Reply With Quote
Old 04-11-08, 12:31   #190
momo

Stage 5

momo's Avatar

Quote:
Originally Posted by BlueEyes View Post
Daca o pocnesti,se cheama maltratarea femeii.Daca te pocneste ea,e autoaparare.

Daca iei o decizie fara sa o intrebi,esti nesimtit.Daca ea ia o decizie fara sa te consulte,e femeie emancipata.

Daca ii ceri sa faca ceva ce nu ii place,e dominare masculina.Daca te roaga ea,ii faci o favoare.

Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara,esti pervers.Daca nu,esti homo.

Daca-i oferi flori,urmaresti ceva.Daca nu,esti magar.

Daca esti mandru de realizarile tale,esti plin de tine.Daca nu, esti lipsit de ambitie.

Daca o doare capul,e obosita.Daca te doare pe tine,n-o mai iubesti.

Daca vrei sa faci dragoste prea des,esti obsedat.Daca nu,ai pe alcineva.
deci, inca o data se intareste ideea ca oricum ai da-o tot aiurea iese...
Old 05-11-08, 11:02   #191
AAAAK

Stage 3

AAAAK's Avatar

BlueEyes ,e facuta femeia de dumnezeu dar e al dracu' rau
AAAAK is offline   Reply With Quote
Old 05-11-08, 14:08   #192
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Haha , tare postu BlueEyes
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 05-11-08, 14:28   #193
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

mdap ..... suntem si noi niste fiinte ciudate .... spre deosebire de voi, barbatii, ni s-a dat o povara greu de tinut ...SENSIBILITATEA.... si mai avem inca una .. nasoala rau ... tendinta de a interpreta PRINTRE RANDURI ) asta .. ne doboara si ne scade rating-ul )) dar asta e .... intelegeti si voi si treceti peste ....
BlueEyes is offline   Reply With Quote
Old 05-11-08, 16:07   #194
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Mai aveti una ... sa intelegeti doar ce vreti din o discutie.
Fara suparare, acum ...
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 05-11-08, 16:10   #195
r0xanicutza

Stage 4

r0xanicutza's Avatar

si mai avem si altele...

o femei daca e urata... poate merge la coafor sa-si schimbe "freza", machiaj, cateva operatii si cam asta e. binenteles si haine ca deh... haina il face pe om

ca barbat... putin mai greu as zice...
r0xanicutza is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules