femeia oricand la orice ora.......e o inconstienta dar e normal....pentru ca e femeie consuma mai mult ca o masina dar cum zicea si reclama....pentru toate celelalte exista mastercard...
femeia oricand la orice ora.......e o inconstienta dar e normal....pentru ca e femeie consuma mai mult ca o masina dar cum zicea si reclama....pentru toate celelalte exista mastercard...
depinde ..masina sau femeia...care e mai noua o aleg...daca-i femeia noua..aleg femeia..daca-i masina noua aleg masina....nu mi s-a intamplat sa le am pe amandoua noi pana acum )
Cam asta vroiam si eu sa zic...
O femeie care sta cu tine pentru masina/banii tai nu e o femeie cu care poti sa stai toata viata... [poate ca mai sunt si exceptii, dar daca ramai fara bani, sa vezi daca te mai iubeste...].
degeaba tot femeile ne omoara, suntem instare sa facem orice pt ele, nu cred ca pot fi comparate cu o masina.... oricum e bine sa ai si un "bemveu" pt femei d-alea de unica folosintza... dai si pleci )))))
Masina nu are sani, fund ... nu are sentimente pentru tine.
Doar nu sunteti obsedati d'aia care spuneti, cand sunteti invitati de o femeie la bautura, ca sunteti cu masina ... "sunteti" la modul ca sunteti combinati cu masina ...
Fetis ... fetis ... da' pana unde ?