Ce credeti despre ele ? ..crezi ca rezista? ..in ce conditii .. ? merita sa ai pe cineva drag la distanta ? ..o parere as vrea si eo de la voi..dac ati fi pusi in situatia asta ce ati face ..ati continua sau ati lasa'o balta (relatia) ?
am avut o asa experienta ...si am lasato balta...pur si simplu nu are sens ..astah e parerea mea..dak nu poti sa imbratisezi persoana iubita nici macar o singura data pe saptamana ...nu are sens
am avut o asa experienta ...si am lasato balta...pur si simplu nu are sens ..astah e parerea mea..dak nu poti sa imbratisezi persoana iubita nici macar o singura data pe saptamana ...nu are sens
chiar dac vezi in acea persoana ..si iubita ta peste X ani ? ...si va completati ..si totu e bine? renunti doar pt un jmen de distanta? ...
da..sunt de acord...dak intr-o buna zi ne putem reintalni tinem legatura, dar ramanem liberi in acest timp ...nu poti sa stai ani intregi fara nimeni pentru k acea persoana sta la o mare distanta.asta e parerea mea
eu pot spune ca e ok ... 3 anisori am avut de-aface cu cineva ! asta fara sa bagam prietenii la mijloc! e mai bine asa ..fara sa fi influentat si a fost ok .... nu-i bataie de cap ...se bazeaza pe multa incredere si libertate! unu care sta prost cu nervii rabdarea naspa de el ....
multa lume se ia dupa prieteni in chestia asta ..si cum a spus si TuningBoy sunt influentati si iau decizii pripite ...eu spun ca dac ai incredere si vb liber despre orice cu pers iubita ..atunci se poate ..
...e f greu..dar nu poti sa iti impui sa nu mai iubesti p cineva,nici daca ratiunea iti zice k sa o faci.aceste persoane,sunt rare..si in anumite momente,doar vocea lor te scoate din letargie..asa k eu zic k nu e voie sa tai toate caile.
intr-adevar,iti trebuie muulta ratiune...sa intelegi k nu e loc d gelozie...dar cine stie ce aduce viata asta?poate intr-o zi,va fi totul bine...sau pur si simplu se raceste tot,fara scene si dureri fara rost...
Eu cred ca o relatie la distanta nu va tine foarte mult.
1 luna, 2 merge. Dar una care sa tina ani de zile, sau mai mult de 6 luni, nu se poate. Se va gasi unul care sa calce stramb, sau care sa nu mai suporte si sa se duca la persoana iubita, astfel relatia la distanta luand sfarsit, relatia normala luandu-si locul in "afacere".
io am avut o astfel de relatie cu actuala prietena timp de 3 ani....ne vedeam cam in fiecare weekend, normal ca mai apareau ceva probleme, bazate in mare parte pe gelozie si pe neincredere, dar am fost foarte sinceri si deschisi unul cu celalt si uite asa am trecut peste toata aceasta perioada. De un an s-a mutat la mine si toate sunt bune si frumoase....
deci, cu putina bunavointa si sinceritate se poate....
io am avut o astfel de relatie cu actuala prietena timp de 3 ani....ne vedeam cam in fiecare weekend, normal ca mai apareau ceva probleme, bazate in mare parte pe gelozie si pe neincredere, dar am fost foarte sinceri si deschisi unul cu celalt si uite asa am trecut peste toata aceasta perioada. De un an s-a mutat la mine si toate sunt bune si frumoase....
deci, cu putina bunavointa si sinceritate se poate....
succes in continuare cu relatia..deci pana la urma se poate
am incercat ...2-3 luni a fost f bine. apoi ... parca nu mai avea rost.oricum eu cred ca depinde de fiecare, numai ca este cam greu. nu prea exista nimic special care sa tina relatia.