aleks scz ca ma bag si eu,si scuze ca indraznesc sa te rog sa ne dai mai multe detalii. ex:distanta,de cat timp dureaza,cat de des va vedeti..unde v-ati cunoscut...
Păi nu trebuie să-ţi ceri scuze, ne-am cunoscut pe 4tuning (să ne trăiască forumul, că mulţi v-aţi mai cunoscut pe aici ) suntem la 600 de km unul de altul (520 defapt, am eu un traseu mai scurt ) ne ştim de prin 2005 şi suntem împreună de... nici nu mai ştiu de când, şi ne vedem cât de des putem noi
Păi nu trebuie să-ţi ceri scuze, ne-am cunoscut pe 4tuning (să ne trăiască forumul, că mulţi v-aţi mai cunoscut pe aici ) suntem la 600 de km unul de altul (520 defapt, am eu un traseu mai scurt ) ne ştim de prin 2005 şi suntem împreună de... nici nu mai ştiu de când, şi ne vedem cât de des putem noi
pfff...nici nu stiu ce sa mai zic casa de piatra sau cati mai multi km fara pb? amandoua cred
Hai cu nunta şi, desigur, HAI CU PRIGATUUUUUUUUUUU' !
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Re: Relatii la Distanta ?!
Quote:
Originally Posted by aleks
Nu vreau sa ziceti ca ma bag aiurea in seama , dar totusi e frumos ceea ce se vede ca a scris Aleks aici ...deci din partea mea un mare FELICITARI si mult succes in continuare !
abia mi-am deschis ochii si aici toata lumea deja numai Prigat viseaza!!! poate ar trebui sa pun si in cafeaua asta,ca sa imi revin.ma primiti si pe mine?
domnule supervaizer,ia vezi daca firma-mama nu este interesata de un bargain cumva,ca vad ca pe aici este interes.