Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 12-04-06, 17:43   #2731
intel23

Stage 5

intel23's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

Ema : viitoarea poza care o sa o pun cu prietena mea va fi ori in fata altarului ori intr-o biblioteca. Ma bazez pe votu' tau :P
intel23 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 21:31   #2732
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

al meu il ai

VOTAT
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 22:08   #2733
Ema

Stage 5

Ema's Avatar

Quote:
Originally Posted by intel23
Ema : viitoarea poza care o sa o pun cu prietena mea va fi ori in fata altarului ori intr-o biblioteca. Ma bazez pe votu' tau :P
da ce sa zic... esti mandru de replica ta, nu? ma rog.... trecand peste asta....

moxxu a facut topicul asta, probabil in ideea de a pune poze cu prietenele, amicele, iubitele ex-ele...etc, dar nu dezbracate sau, ma rog, in ipostaze ... si oricum topicul asta a ajuns un fel de matrimoniale din cate am observat("moama!!!ce tare e asta...da-mi si mie numarul ei..") si tot timpul posteaza aceleasi persoane...fratilor s-a ajuns la pag 190...intr-adevar hi5 e in plina dezvoltare, eu inteleg ca e o sursa nesecata de "prietene", "iubite"....
sa revin la ceea ce ma deranjeaza cu adevarat. oare frumusetea unei femei consta in cat de mari are sanii si cat de descoperit e fundul ei ... eu cred ca nu...o femeie e sexy chiar daca este imbracata pana in gat...( santos a pus o poza la "fetele de la 4 tuning day" cu o fata chiar draguta) ....

p.s pt mustang mach one: eu nu ma "lafai" cu prietenul meu, poate ca ma "mandresc", dar de lafait nici vorba...) si eu consider ca e mai bine sa ma laude altii, altele in cazul asta....(din dex: LĂFĂÍ, lăfăiesc, vb. IV. Refl. 1. A sta comod pe ceva sau undeva, întinzându-şi corpul în voie. 2. A trăi comod, în belşug; a huzuri, a se desfăta. [Prez. ind. şi: lắfăi] – Din magh. leffenni „a bălăbăni, a atârna) asa ca sa ne intelegem :P
Ema is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 22:21   #2734
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

mc pt lectia de romana...
bine...sa te mandresti !
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 12-04-06, 23:33   #2735
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Ema
da ce sa zic... esti mandru de replica ta, nu? ma rog.... trecand peste asta....

moxxu a facut topicul asta, probabil in ideea de a pune poze cu prietenele, amicele, iubitele ex-ele...etc, dar nu dezbracate sau, ma rog, in ipostaze ... si oricum topicul asta a ajuns un fel de matrimoniale din cate am observat("moama!!!ce tare e asta...da-mi si mie numarul ei..") si tot timpul posteaza aceleasi persoane...fratilor s-a ajuns la pag 190...intr-adevar hi5 e in plina dezvoltare, eu inteleg ca e o sursa nesecata de "prietene", "iubite"....
sa revin la ceea ce ma deranjeaza cu adevarat. oare frumusetea unei femei consta in cat de mari are sanii si cat de descoperit e fundul ei ... eu cred ca nu...o femeie e sexy chiar daca este imbracata pana in gat...( santos a pus o poza la "fetele de la 4 tuning day" cu o fata chiar draguta) ....

p.s pt mustang mach one: eu nu ma "lafai" cu prietenul meu, poate ca ma "mandresc", dar de lafait nici vorba...) si eu consider ca e mai bine sa ma laude altii, altele in cazul asta....(din dex: LĂFĂÍ, lăfăiesc, vb. IV. Refl. 1. A sta comod pe ceva sau undeva, întinzându-şi corpul în voie. 2. A trăi comod, în belşug; a huzuri, a se desfăta. [Prez. ind. şi: lắfăi] – Din magh. leffenni „a bălăbăni, a atârna) asa ca sa ne intelegem :P
ema... de acord cu tine ,am demonstrat, in timp ce toti puneau poze de la 4tuning day .. cu ZOOM x 100 ! pe curu pasaricilor ce se frecau de masini , eu am pus o poza cu .. asa..
ideea e alta, cu ce-s baietii astia vinovati ca... fetele .. in loc sa stea cu fatza la aparat... se intorc si arata curu ? ba chiar mai trag de blugi nitzel in jos, e vina lor, nu a astora ca le posteaza.. parerea mea ..
oricum ,sper ca ai inteles ca in mare parte iti dau perfecta dreptate ..
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 02:47   #2736
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

cineva e urat aici ....
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 20:12   #2737
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Ema

cam dramatizezi....dar nu zic, ai dreptate, adika uneori o cam ia in extrema topicul asta, dar in general e placut... adika nu stiu, nu e neaparat o lauda, adika daca vrei sa posetezi poze cu o fata o faci, indiferent cine e ea, daca ti indeajuns de mult la ea, nu cred ca postezi poze "deocheata" cu ea sau ceva de genu.... eventual o poza ca sa isi faca lumea impresie cu ce prietena ti-ai tras

nu stiu cum faceti voi fetele, da noi baietii in general ne "comunicam" ce "achizitii" am mai facut :P....de fapt ce drak ca stiu, si voi fetele faceti tot asa, doar poate ca intr-un cadru putin mai restrans :P

nu stiu altii, dar eu personal nu asi putea sa postez poze cu o amica/prietena/ruda/bunica/pisica fara aprobarea ei, mai ales daca sunt mai "speciale" , doar in cazul in care ea pt mine inseamna fix p|_|| /\ ....
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 20:40   #2738
Unchiasu

Stage 3

Unchiasu's Avatar

Actuala !!!:-d:-d
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	h.jpg
Views:	929
Size:	30.4 KB
ID:	88674   Click image for larger version

Name:	p.jpg
Views:	914
Size:	20.5 KB
ID:	88675  
Unchiasu is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 20:47   #2739
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Unchiasu
Actuala !!!:-d:-d
fara suparare da dc am impresia ca ii de pe net? adika plm cine face poze asa mici??
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 20:53   #2740
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

......same opinion da poate cine stie ......
d3vilish_lips is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 20:55   #2741
momo

Stage 5

momo's Avatar

Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u
fara suparare da dc am impresia ca ii de pe net? adika plm cine face poze asa mici??

un aparat special
momo is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 21:26   #2742
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

unchiule ... stii matale... e bine ca iti doresti totusi! ))) o stiu pe tipa, asa ca hai next picture! )))))))))))
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 21:26   #2743
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

net pic
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 21:33   #2744
bano

Stage 5

bano's Avatar

da sigur ca nui a lui
bano is offline   Reply With Quote
Old 13-04-06, 22:32   #2745
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Wink Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

Quote:
Originally Posted by TuningBoy
unchiule ... stii matale... e bine ca iti doresti totusi! ))) o stiu pe tipa, asa ca hai next picture! )))))))))))
mie mi se pare cunoascuta ... dar nu shtiu de unde sa o iau da nishte detalii despre ea ...
Psycho is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules