Ema : viitoarea poza care o sa o pun cu prietena mea va fi ori in fata altarului ori intr-o biblioteca. Ma bazez pe votu' tau :P
da ce sa zic... esti mandru de replica ta, nu? ma rog.... trecand peste asta....
moxxu a facut topicul asta, probabil in ideea de a pune poze cu prietenele, amicele, iubitele ex-ele...etc, dar nu dezbracate sau, ma rog, in ipostaze ... si oricum topicul asta a ajuns un fel de matrimoniale din cate am observat("moama!!!ce tare e asta...da-mi si mie numarul ei..") si tot timpul posteaza aceleasi persoane...fratilor s-a ajuns la pag 190...intr-adevar hi5 e in plina dezvoltare, eu inteleg ca e o sursa nesecata de "prietene", "iubite"....
sa revin la ceea ce ma deranjeaza cu adevarat. oare frumusetea unei femei consta in cat de mari are sanii si cat de descoperit e fundul ei ... eu cred ca nu...o femeie e sexy chiar daca este imbracata pana in gat...( santos a pus o poza la "fetele de la 4 tuning day" cu o fata chiar draguta) ....
p.s pt mustang mach one: eu nu ma "lafai" cu prietenul meu, poate ca ma "mandresc", dar de lafait nici vorba...) si eu consider ca e mai bine sa ma laude altii, altele in cazul asta....(din dex: LĂFĂÍ, lăfăiesc, vb. IV. Refl. 1. A sta comod pe ceva sau undeva, întinzându-şi corpul în voie. 2. A trăi comod, în belşug; a huzuri, a se desfăta. [Prez. ind. şi: lắfăi] – Din magh. leffenni „a bălăbăni, a atârna) asa ca sa ne intelegem :P
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by Ema
da ce sa zic... esti mandru de replica ta, nu? ma rog.... trecand peste asta....
moxxu a facut topicul asta, probabil in ideea de a pune poze cu prietenele, amicele, iubitele ex-ele...etc, dar nu dezbracate sau, ma rog, in ipostaze ... si oricum topicul asta a ajuns un fel de matrimoniale din cate am observat("moama!!!ce tare e asta...da-mi si mie numarul ei..") si tot timpul posteaza aceleasi persoane...fratilor s-a ajuns la pag 190...intr-adevar hi5 e in plina dezvoltare, eu inteleg ca e o sursa nesecata de "prietene", "iubite"....
sa revin la ceea ce ma deranjeaza cu adevarat. oare frumusetea unei femei consta in cat de mari are sanii si cat de descoperit e fundul ei ... eu cred ca nu...o femeie e sexy chiar daca este imbracata pana in gat...( santos a pus o poza la "fetele de la 4 tuning day" cu o fata chiar draguta) ....
p.s pt mustang mach one: eu nu ma "lafai" cu prietenul meu, poate ca ma "mandresc", dar de lafait nici vorba...) si eu consider ca e mai bine sa ma laude altii, altele in cazul asta....(din dex: LĂFĂÍ, lăfăiesc, vb. IV. Refl. 1. A sta comod pe ceva sau undeva, întinzându-şi corpul în voie. 2. A trăi comod, în belşug; a huzuri, a se desfăta. [Prez. ind. şi: lắfăi] – Din magh. leffenni „a bălăbăni, a atârna) asa ca sa ne intelegem :P
ema... de acord cu tine ,am demonstrat, in timp ce toti puneau poze de la 4tuning day .. cu ZOOM x 100 ! pe curu pasaricilor ce se frecau de masini , eu am pus o poza cu .. asa..
ideea e alta, cu ce-s baietii astia vinovati ca... fetele .. in loc sa stea cu fatza la aparat... se intorc si arata curu ? ba chiar mai trag de blugi nitzel in jos, e vina lor, nu a astora ca le posteaza.. parerea mea ..
oricum ,sper ca ai inteles ca in mare parte iti dau perfecta dreptate ..
cam dramatizezi....dar nu zic, ai dreptate, adika uneori o cam ia in extrema topicul asta, dar in general e placut... adika nu stiu, nu e neaparat o lauda, adika daca vrei sa posetezi poze cu o fata o faci, indiferent cine e ea, daca ti indeajuns de mult la ea, nu cred ca postezi poze "deocheata" cu ea sau ceva de genu.... eventual o poza ca sa isi faca lumea impresie cu ce prietena ti-ai tras
nu stiu cum faceti voi fetele, da noi baietii in general ne "comunicam" ce "achizitii" am mai facut :P....de fapt ce drak ca stiu, si voi fetele faceti tot asa, doar poate ca intr-un cadru putin mai restrans :P
nu stiu altii, dar eu personal nu asi putea sa postez poze cu o amica/prietena/ruda/bunica/pisica fara aprobarea ei, mai ales daca sunt mai "speciale" , doar in cazul in care ea pt mine inseamna fix p|_|| /\ ....