misto blonda aia mica , nici bruneta nu era rea da am eu slabiciune la blonde. chiar era periculoasa rau cu ochelarii aia B-)
stiu stiu!
bine mie mi-au placut amandoua...deh sunt prieten cu ele de cativa ani buni...dar am mai aflat lucruri noi cu salonu...am mai vb ne-am mai adus aminte de copilarie...ca sa ne omoram timpu...
momo sa mor de stiu unde ma uitam...cert e ca sambata au venit uni din mures au facut reportaj mare la noi in stand am dat si interviu si au dansat si fetele in fata camerei...dar nu stiu d unde sa fac rost de interviu...
Vad ca se continua cu postarea pozelor luate de pe net
Offtopicu rullzzzz pe aici.Hai ma a venit primavara ,mai pozati si voi niste burice de pe la noi
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by TM-84-DMX
Vad ca se continua cu postarea pozelor luate de pe net
Offtopicu rullzzzz pe aici.Hai ma a venit primavara ,mai pozati si voi niste burice de pe la noi
ce sa ceri ..
Va rog frumos sa postati decat poze cu amice/prietene si etc, sa fiti ontopic ..
daca nu ..
va sterg...
ca nu mi-e greu ,sau va iau la misto pana va invatati ,tuning boy stie , el a patit-o , nu prea l-am mai vazut offtopic de atunci , sa inteleg ca merge ..... sunt aproape 200 de pagini ... ce naiba ...