eu nu inteleg cum puteti pune pozele fetelor cu care sunteti sau ati fost, ma rog, in ipostaze atat de.... oricum mi se pare absolut jenibil pentru unele din fetele astea,sa fii deaccord sa pozezi in ipostazele astea.... aveam pretentii de la sexul slab....sau poate sunt eu....si se mai inteaba de ce le considera lumea ....stiti voi....
aiurea!
acuma sa nu reluam subiectu` ala ... ca ce se zice despe ele .. si din astea ...ca nu are sfarsit ...
si se mandresc baietzii .. cu ce au .. sau au avut ...
eu nu inteleg cum puteti pune pozele fetelor cu care sunteti sau ati fost, ma rog, in ipostaze atat de.... oricum mi se pare absolut jenibil pentru unele din fetele astea,sa fii deaccord sa pozezi in ipostazele astea.... aveam pretentii de la sexul slab....sau poate sunt eu....si se mai inteaba de ce le considera lumea ....stiti voi....
aiurea!
....ema iti dai seama k pozele su fost facute in ipostazele alea ptr iubitzii lor nici de kum ptr a aparea pe un forum ......nici nu vreau sa ma ganesk ce s`ar intampla dak tipele naked de paici ar afla......this turns into this
....ema iti dai seama k pozele su fost facute in ipostazele alea ptr iubitzii lor nici de kum ptr a aparea pe un forum ......nici nu vreau sa ma ganesk ce s`ar intampla dak tipele naked de paici ar afla......this turns into this
Vara stau o gramada de fete la plaja mult mai nud decat pe acest forum. Nu cred ca "da la manivela" vre-unu uitandu-se la pozele de aici... exista site-uri mult mai bune pt. asa ceva
Vara stau o gramada de fete la plaja mult mai nud decat pe acest forum. Nu cred ca "da la manivela" vre-unu uitandu-se la pozele de aici... exista site-uri mult mai bune pt. asa ceva
si cine se mai uita la siteuri? eventual cumpara un cd sau il gaseste pe retea cu un film xxx si gata!
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by vio[s]
Actuala
foarte tare actuala, hmmm 15 ani ... ce posterior si ce poze face.. la 15 ani
tare rau
n`o lasa p`asta ptr fosta viitoare nu se merita, parerea mea ...
ema ... uite-te la ele, cel putin in cazul asta ..
cine naiba face poze in 4 labe in sufragerie cu curu spre camera ?!
sa fim seriosi , repet, cel putin in cazul asta .. e clar
eu nu vad nici un motiv de mandrie... sincer...mi se pare chiar josnic...
e doar parerea ta...si nu e josnic..pt ca e imposibil ca tu...ca fata...impreuna cu prietenele tale...sa nu te lafai daca esti/ai fost cu unu' pe care il ravnesc multe