No nu mai pune nime poze cu fomeile lor?? atzi luat-o iar cu vorba?? Slab mah! no bine, hai ca mai pun eu una sa deschid valu ....Ea e Clau remember? Ai grija iubi sa nu racesti ca esti cu spatele gol....Vino sa te acopar :X....Hai cu pozele!!! RESPECT!
mai mai pretena ta e animatoare in obssesion nu?? mi se pare cunoscuta!
Am vazut foarte multe frumoase in aceasta sectiune , s-a adeverit ca romancele sunt frumoase , nu va luati dupa gurile rele... sunt doar unii invidiosi/e pe forum .
am inteles unde bati.... sincer nu cred ca pot fii invidioasa pe cizmele de lac ale prietenei tale....
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
mai mai pretena ta e animatoare in obssesion nu?? mi se pare cunoscuta!
Aici ai dreptate...e animatoare in obssesion in cluj! ce spirit de observatzie ai!! Bravo Danutze! da' te rog fara miscari bruste inca o poza pt VOI....peace out!
Last edited by F.R.Sonic; 15-04-06 at 22:11.
Reason: eroare de tipar :)
baieti...m-am linistit pe viata, dupa ce am parcurs acest minunat topic am ajuns la o singura concluzie...sunt o norocoasa ca nu am picat pe mana niciunuia dintre voi
ce sa va doresc?!....la cat ma multe gagicute exact cum le vreti fiecare
baieti...m-am linistit pe viata, dupa ce am parcurs acest minunat topic am ajuns la o singura concluzie...sunt o norocoasa ca nu am picat pe mana niciunuia dintre voi
ce sa va doresc?!....la cat ma multe gagicute exact cum le vreti fiecare
mi se pare ca se incearca un fel de palmares...cine, cate a avut, pe care ...bv voua baieti destepti
numai ca eu sunt din alt film nu sunt vreo turbo-gagica sa dau bine la cv asa ca .... , nu mi-o lua in nume de rau e vb viata fiecaruia si daca vrea sa o traiasca pe forum jos palaria numai ca uneori trebuie sa cautam lucrurile/ persoanele care ne fac fericiti si atunci cand le gasim nu mai vrem decat sa le pastram doar pt noi .
asa ca spor la vanatoare,
ps.destul de explicit? in concluzie nu as vrea ca iubitul meu sa ma posteze aici sau pe oricare alt site