nu inteleg de ce zici tu ca te-am inebunit c,nu mai ai somn noaptea...etc...eu nu am facut nimik altceva decat sa pun si eu cateva poze...Pui mic nu e trucat asi e pusu al meu care il iubesc mult mult mult de tot pupici
Iulico....nu te supara...dar prietena ta ....are cel mai frumos corp de fata pe o fata de baiat.....m'am uitat doar la 2 poze...pe bune.....pacat de corp care este frumos...dar fata aia ...sincer...cam baiatel.....nu cumva e prietena ta din aia tratata cu hormoni si acum 1 an o chema George?
PS sper sa nu jignesc pe nimeni dar ..stiti voi toti ....cum e cu parerea personala a fiecaruia
hai sa mai pun si eu cateva poze cu o prietena.are cei mai tari ochi dintre toate prietenele mele. deocamdata doar pozele astea mici le am aici (la firma)
sta la 2 blocuri de mine mare curva sory de expresie nu stiu cum te poti madri cu denisse o mare ................................... sorry dar adevarul cam doare
ps mare figuranta fitzoasa materialista
pps prietena ei cea mai buna super fata imi pare rau ca am pierdut legatura si cu ea sti tu cine daca o cunosti pe denisse ( adik de simona)
deap....cat despre prietena mea...are 17 ani si fiecare e liber sa gandeasca ce vrea...cu poponeatza mea...mai vb sa vdm daca meritati...iar despre pisu meu nii un comentariu????....
deap....cat despre prietena mea...are 17 ani si fiecare e liber sa gandeasca ce vrea...cu poponeatza mea...mai vb sa vdm daca meritati...iar despre pisu meu nii un comentariu????....
super tari pozele...
cat despre pisu tau... SUPER MARFA BOTICUL ALA
CT99WUW zi-mi daca iti place de pustoaica astalalta cu care mai dansez :P tot 17 ani apropo...dar de poponeata mea cred ca v-ati cam saturat..zic eu...ca na..majoritatea pozelor erau facute de la spate
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Street Vision] [VW] [SEAT]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by iulia
CT99WUW zi-mi daca iti place de pustoaica astalalta cu care mai dansez :P tot 17 ani apropo...dar de poponeata mea cred ca v-ati cam saturat..zic eu...ca na..majoritatea pozelor erau facute de la spate
Draguta fata, dar o intreci cu mult ... ochii tai sunt mult mai expresivi....