hahaha.... si daca va spun ca are prieten? s-a terminat jmekeria ! u zero_cool ai cunoscut-o de revelion,fiind prieten cu nasul ei daca nu ma insel .... eu sunt mult mai avansat :P :P !!! CONCLUZIE: fata nu e interesata de nimeni
hai pune-ti si voi poze ca eu nu mai am voie sa pun cu altele ! va mai pun cu dinastea de pe net cu care n-am nici o treaba daca vreti
Nu am cunoscut-o de revelion, ci in Piata Constitutiei, pe 18 martie, au fost acolo ea si cativa prieteni, printre care si nasul ei, care e coleg de clasa cu mine... probabil ca a uitat de asta. Intr-adevar, revelionul l-am petrecut la ea, impreuna cu mai multi colegi de liceu. Si cam atat.
deci sa fie clar: prima poza e o amica ! a2a a3a si a4a reprezinta aceeasi persoana---- e colega cu iry si e super cwrva din cate stiu eu iulia o cheama
Ba Sa Moara Cernavoda! Pune 1 Poza Cu O Tipa Si Restu De 3 Pagini Sunt Comentariile Voastre! Mai Lasa-ti Vorbaria Si Baga-ti Poze! Moderatoru Sa Ia Masuri...
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by Mr.Nice
Ba Sa Moara Cernavoda! Pune 1 Poza Cu O Tipa Si Restu De 3 Pagini Sunt Comentariile Voastre! Mai Lasa-ti Vorbaria Si Baga-ti Poze! Moderatoru Sa Ia Masuri...
deci sa fie clar: prima poza e o amica ! a2a a3a si a4a reprezinta aceeasi persoana---- e colega cu iry si e super cwrva din cate stiu eu iulia o cheama