CT99WUW zi-mi daca iti place de pustoaica astalalta cu care mai dansez :P tot 17 ani apropo...dar de poponeata mea cred ca v-ati cam saturat..zic eu...ca na..majoritatea pozelor erau facute de la spate
mai dragutzo nu stii ca frumusetea sta in ochii celui ce priveste....eu personal zic asa : intradevar frumos corpul , insa fatza ....na stii tu cum e cu , gusturile care nu se discuta...deci e ok nice body nice color not so nice face
pffff daca ele au 17 ANI inseamna ca yo am averea lu jiji becali niciodata nu o sa mai aiba ele 17 ani poze cu buletinu plsss scaneaza da sa nu ascunzi niimik :
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by iulia
CT99WUW zi-mi daca iti place de pustoaica astalalta cu care mai dansez :P tot 17 ani apropo...dar de poponeata mea cred ca v-ati cam saturat..zic eu...ca na..majoritatea pozelor erau facute de la spate
17 ani? Nasol momentu...cum o sa arate la 25 de ani daca acum arata asa.....
Acu am descoperit si eu topicul asta... Caterinca mare de tot comentariile la poze. Ca sa nu mai zic ca este poza si pagina de comentarii... Concluzia ? More pics, less words... Sa pun si eu niste amice de-ale mele, niciuna iubita sau ceva serios (in prezent)
O minora obraznica intinsa pe canapea, o super gagicuta din Eforie si o buna prietena (bruneta sexy)... Cam astea le am pentru voi. Restul sunt de pastrat...
CE SE INTAMPLA DACA NE RECUNOASTEM PRIETENE, AMICE, NEAMURI, RUDE IN IMAGINILE PUSE DE ALTII ???? RAMANEM PRIETENI, DA ?????