Unde natia matii ai fost ma speeder fara mine? Ce IUDA de om esti... eu te cresc, te invat ce e bine si ce e rau, si tu ma lasi de izbeliste?
De cand ti-ai luat Golf 5 GTI nu mai bagi fraierii in seama, o arzi cu femei alea alea.... Nu uita de la ce ai plecat Spedereeee....
reteta care imi place mie.... eu inca un prieten 3-4 butelii de vin si 2 femei pentru o seara de succes. nu visez doar la sex, pretuiesc mult mai mult o noapte de show de show :P
masajul se face privat nu in grup, stiu unde sa apelez pentru show si stiu unde sa apelez pentru sex.
cam astea is cateva dintre \"regulile\" mele
dar oricum parerile sunt impartite, unii privesc o femei doar ca si pe o \"gaura\" mie-mi place sa ma distrez. hai ca deja prea mult offtopic :P baga
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Unde natia matii ai fost ma speeder fara mine? Ce IUDA de om esti... eu te cresc, te invat ce e bine si ce e rau, si tu ma lasi de izbeliste?
De cand ti-ai luat Golf 5 GTI nu mai bagi fraierii in seama, o arzi cu femei alea alea.... Nu uita de la ce ai plecat Spedereeee....
PEACE
Pai a fost cu altu pe care l-ai crescut si l-ai invatat ce e bine si ce e rau , bine .. partea cu .. nu te ascultat o sa sarim :P , deci a fost cu altu , si cu ALTE 2 tipe ... :P a fost cuminte =)) a condus =))
in schimb ... altii ....
mda... zise soarecul ce a stat la mare , la soare, sa distrat cu nebunii de pe acolo si mai ales la femei...
hai k sa nu fiu rau, iti dau si tie 2 femei.... kaaaaaaaa doooooooooo