re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
vad ca toti o ard in povesti pe aici.....hai sa va zic si eu una, sa vedeti ca si barbatii gandesc ca si pitzipoancele, deci: mi-am dus intr-o seara fosta prietena acasa, si cand a coborat din masina de la mine se intalneste cu un vecin, proaspat mutat la ea in scara....si sa vedeti ce-i zice ala, cica nu si-a dat seama ca e ea, ca a vazuto in logan, si ii zice: nu credeam ca o sa te vad pe tine in logan, pe un ton asa scarbit, ea conduce un a4 si martalogu un passat.....asta ca sa vedeti si voi fitze de cocalar ajuns in passat...
Intr-adevar, nu cred ca prostia tine cont de sex, nationalitate sau religie
Masina conteaza cu atat mai mult cu cat cel care o priveste e mai superifcial...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by aleks
Intr-adevar, nu cred ca prostia tine cont de sex, nationalitate sau religie
Masina conteaza cu atat mai mult cu cat cel care o priveste e mai superifcial...
Corect .. din superficialitatea de care dă dovadă.. īţi dai seama că de fapt altceva o tentează
Sincer pāna acum nu mi-a zis nici o fată.. dar ai oltcit ,, din contra.. mi-au zis.. ;"e prima oară cānd merg intr-un oltcit şi wow īmi place"
..Īn preajma mea
Mai e o problema, cum conduci, ca daca nu conduci cu scaunu lasat pe spate sa vezi doar pedalele si schimbatorul atunci e ok, daca o iei si o zdruncini, ii dai niste emotii, s-ar putea sa ude scaunu, sau mai rau, sa i se faca rau
Quote:
Originally Posted by Sindrom
pfff, femeile vor cateva fetite. Eventual epilati pe picioare piept maini,
asta de unde ai scos-o??? te-ai gandit mult sau... ?
femeile in general vor barbati(din cate stiu eu) si cand spun barbati nu cred ca intra si "fetitele"
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by Sindrom
pfff, femeile vor cateva fetite. Eventual epilati pe picioare piept maini,
Quote:
Originally Posted by Sasha
asta de unde ai scos-o??? te-ai gandit mult sau... ?
femeile in general vor barbati(din cate stiu eu) si cand spun barbati nu cred ca intra si "fetitele"
Dacă esti īngrijit nu eşti fetiţă Sindrom ....., poate nu ai observat dar toate fetele se uită ,sunt atente ...la toate delalile cu privire la īngrijirea barbatului īn cauză.
Şi să nu ne abatem de la topic..,
mulţumesc
Gandire de ziarist:
Femeile preferă bărbaţii care conduc maşini scumpe
LONDRA / 16:16, 27.03.2009
Femeile se simt mai atrase de bărbaţii care conduc maşini scumpe, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de cercetătorii britanici, publicat īn revista British Journal of Psychology, informează insureandgo.com.
O echipă de cercetători de la University of Wales Institute din Cardiff (Marea Britanie) le-a prezentat femeilor participante la acest sondaj fotografii ale aceluiaşi bărbat conducānd două automobile diferite: un Bentley Continental argintiu, īn valoare de 70.000 de lire sterline (aproximativ 75.000 de euro) şi un model vechi Ford Fiesta.
"Cineva" are impresia ca Nissan Micra si Smart Roadster Coupe sunt niste masini "scumpe", in spiritul articolului....
Altii la fel de penibili:
La cules. De semnături pentru Elena Băsescu
20 Mar 2009 | Alexandru Dutu, Alexandru Varzaru
...
Două tipe blonde coboară dintr-o Skoda Fabia de lux, cam ponosită, cu număr de Ilfov. Le abordăm rapid, le spunem despre ce e vorba.
Tipele, care tocmai intră īn Turabo Cafe, izbucnesc īntr-un rīs isteric.
...
Prima dată muşcă Dan Andronic, care coboară dintr-un Mini negru, de superfiţe şi face piaţa.