Daca te chinui sa cauti raspuns la intrebarea asta...ai sa innebunesti cautandu-l. Sunt fete care vor ceva, altele care vor altceva....si tot asa.Insa mai sus s-a spus ce vor majoritatea fetelor. Nu iti mai pune intrebari pe tema asta k nu are rost sa iti bati capul cu fetele. Crezi ca ai sa ramai tu neinsurat? Stai linistit ca ai sa gasesti pana la urma o fata care vei sti ce vrea.
hey ... daca vreau ies azi cu doua fete si le si combin , nu aia e problema..., dar tre si sa tin la persoana cu care ies in oras, pe care o sa o vad sa zicem , de 3 ori pe saptamana
nush ce m-a apucat sa raspund asa, cred ca din cauza ca am cazut victimei Renelului acum 2 minute ( am "papat" 220 V )
Nici o fata nu seamana cu cealalta,unele vor conditie materiala extraordinara!
la 17 ani !?
sa fim seriosi ! prima data ar trebui sa aiba macar 1 zi de munca sa vada cum se fac banii si apoi pretentzii la avioane
sau poate te referi ca le place sa fie intretinute? genul asta ma lasa rece
carui femei nu i place sa fie intretinuta ?
repet
depinde si cum is crescute (si ce le duce capul)!
hey ... daca vreau ies azi cu doua fete si le si combin , nu aia e problema..., dar tre si sa tin la persoana cu care ies in oras, pe care o sa o vad sa zicem , de 3 ori pe saptamana
nush ce m-a apucat sa raspund asa, cred ca din cauza ca am cazut victimei Renelului acum 2 minute ( am "papat" 220 V )
Dupa o seara tu poti spune ca tii la o persoana? Eu nici dupa o luna nu pot zice treaba asta pt ca e mai bine "sa vezi daca e apa in piscina" inainte sa te arunci. Pt ca daca nu e apa....o sa doara. Lucru testat de mine
hey, nu pot sa zic ca tin la o persoana dupa o seara, dar ziceam ca trebuie sa shtiu persoana aceea mai bine ca sa pot zice ca tin la ea si sa fiu cu ea ( ceva mai serios ) ... nu ceva pe moment
WOB nici nu iti poti imagina ce impresii si talente de vedete au unele fete in cap,zici ca s-au nascut superioare....si DA majoritatea fetelor prefera sa fie intretinute,depinde de cresterea lor...
Dumnezeule ce parere aveti voi despre fete in general ma uimti! Nu stiu de ce aveti voi o astfel de gandire cu privire la fetele din ziua de azi ei bine lasatima sa va contrazic din anumite puncte de vedere.
Fetele vor respect , foarte mult respect ca orice femeie daca nu sti sa o respecti , tu ca barbat lasi mult de dorit.
E adevarat ca exista si fete care cauta la baieti o situatie materiala de un nivel inalt, dar marea majoritate a acestor fete o cauta fie din cauza lipsurilor de acasa fie din cauza lacomiei. Dar in acelasi timp sunt fete care de mici sunt crescute in spiritul de independenta si li se acorda o educatie corespunzatoare datorita carora nu ar accepta o secunda sa se simta intretinute.
Si ca sa va raspund asa din punctu meu de vedere la marea voastra intrebare "ce vor fetele?"
RESPECT, comuicare, intelegere ,fidelitate, SIGURANTA, IUBIRE, libertate , devotament ,sprijin , ETC.
sunt doar cateva lucruri care si le doreshte orice fata , femeie .
si le mai place ceva foarte mult sa le intelegi pasiunile chear si acelea de a TOCA BANI PE "PROSTI" CUM SPUNETI VOI (ASTA E CAZU MEU )
A reinviat kitana
acum on topic zicea ca fetele vor RESPECT, comuicare, intelegere ,fidelitate, SIGURANTA, IUBIRE, libertate , devotament ,sprijin , ETC.
daca e iubire nu exista libertate pentru ca intervine gelozia si gelozia se naste din iubire deci....... eu asa vad luctrurile..si cu devotamentu ... hmmm