Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Ce vor femeile?
si nu are rost sa te mire... acest fapt
dar am vazut si multumite...
doar sa ajungi acolo sa le multumesti ...e lucru mare... sa si ramai.. pfoaaaa e cam imposibil
deci...sa incep asa...femeile vor bani si distractie in primu rand multe tzoale...si bijuterii parfumuri fine..si multe mofturi....si o femeie poate sa fie multumita...in cazul in care nu te tzine ea pe tine sub papuc... o ti tu si sti sa'i oferi cu limita...si sa iei inapoi tot cu limita...deci...cam asta ar fi
deci...sa incep asa...femeile vor bani si distractie in primu rand multe tzoale...si bijuterii parfumuri fine..si multe mofturi....si o femeie poate sa fie multumita...in cazul in care nu te tzine ea pe tine sub papuc... o ti tu si sti sa'i oferi cu limita...si sa iei inapoi tot cu limita...deci...cam asta ar fi
Dupa un timp o sa iti schimbi parerea si o sa fii multumita cand o sa ii tii pe toti sub papuc.
E randul meu sa iti dau peste nas si sa iti spun sa numai spui prostii.
Nu stiu ce varsta are Anca, dar in curand o sa vrea ca fiecare tip cu care o sa fie sa ii stea sub papuc.
E randul meu sa iti dau peste nas si sa iti spun sa numai spui prostii.
Nu stiu ce varsta are Anca, dar in curand o sa vrea ca fiecare tip cu care o sa fie sa ii stea sub papuc.
Asa e trendi.
o fi trendi.... la mine ink nu a ajuns moda asta... si sper nici sa nu ajunga vreodata.. nu`mi place sa am langa mine o carpa de barbat....
Nu te contrazic, dar cele mai multe vor cam mult pentru ceea ce ofera si aici nu ma refer la ceva anume ci ca ansamblu, nu le suport pe alea pline de fitze dar care sunt praf cand trebuie sa faca ceva, aproape orice ar fi acel ceva
mai sincer sa va zic asa...nu'mi place sa am langa mn un pamflete pe care sa'l tzin eo sub papuc...ma simt mult mai bn cu unu care stye ca ma domine dar e normal in unele lucruri sa pot sa'mi impun si eo punctul de vedere...si sincer...nu sunt genul sa cer mai mult decat mi se ofera...stiu sa apreciez orice mic gest...si nu'mi trebe vile la snagov..si alte alea...accept cat mi se ofera si styu sa ma limitez...
mai sincer sa va zic asa...nu'mi place sa am langa mn un pamflete pe care sa'l tzin eo sub papuc...ma simt mult mai bn cu unu care stye ca ma domine dar e normal in unele lucruri sa pot sa'mi impun si eo punctul de vedere...si sincer...nu sunt genul sa cer mai mult decat mi se ofera...stiu sa apreciez orice mic gest...si nu'mi trebe vile la snagov..si alte alea...accept cat mi se ofera si styu sa ma limitez...
e bine ca sti sa te limitezi,dar vrei sa spui ca nu ai sarit calul niciodata?