@lego da corect ! dar as modifica un pic respect pe primul loc (asta implica si sinceritatea) dragoste si bineinteles si stabilitatea materiala
@ mustang - in momentu de fata iubesc la nebunie ...si nu iubesc niste hartii ...iubesc un om cu totul special .... dupa banii lui nu prea as fi putut alerga ptr k ii am si eu pe ai mei si chair f putin peste el .... si iarasi in momentul de fata am fost stimulentul ptr kre tocmai ce si-a dublat venitul ! ...deci SE PARE K STABILITATEA MATERIALA SE POATE CREA SI IN ECHIPA , tot eu si mama lui am " complotat" pentru k el sa-si schimbe olcitu vechi de 50 cai cu o masina cu cai d 3 ori mai multi

...si tot ptr k l-am batut eu l cap si am fost incurajata de mama lui va intra si primu an l drept in octombrie ........
mustang u vbeai de momentu de fata .... uite asta e momentul de fata si cum se zice ... oficial imi merge bine!! dar ptr o familie .... pun respectul si stabilitatea materiala mai intai .... ptr k deja peste cativa ani nu voi mai fi eu in atentie ci vor fi copiii mei ... si stiu k as muri de durere dk nu as fi capabila sa le ofer tot ce-si doresc ...
PS lol vad k se posteaza in d**ci pe aici