Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 30-08-06, 23:49   #76
legorzv

Stage 1

legorzv's Avatar

Talking Re: ce vor fetele? :)

si aveai nevoie de mine ca sa-ti dai singura seama de ceea ce vrei
legorzv is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 23:50   #77
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

Default Re: ce vor fetele? :)

@lego da corect ! dar as modifica un pic respect pe primul loc (asta implica si sinceritatea) dragoste si bineinteles si stabilitatea materiala
@ mustang - in momentu de fata iubesc la nebunie ...si nu iubesc niste hartii ...iubesc un om cu totul special .... dupa banii lui nu prea as fi putut alerga ptr k ii am si eu pe ai mei si chair f putin peste el .... si iarasi in momentul de fata am fost stimulentul ptr kre tocmai ce si-a dublat venitul ! ...deci SE PARE K STABILITATEA MATERIALA SE POATE CREA SI IN ECHIPA , tot eu si mama lui am " complotat" pentru k el sa-si schimbe olcitu vechi de 50 cai cu o masina cu cai d 3 ori mai multi ...si tot ptr k l-am batut eu l cap si am fost incurajata de mama lui va intra si primu an l drept in octombrie ........
mustang u vbeai de momentu de fata .... uite asta e momentul de fata si cum se zice ... oficial imi merge bine!! dar ptr o familie .... pun respectul si stabilitatea materiala mai intai .... ptr k deja peste cativa ani nu voi mai fi eu in atentie ci vor fi copiii mei ... si stiu k as muri de durere dk nu as fi capabila sa le ofer tot ce-si doresc ...
PS lol vad k se posteaza in d**ci pe aici
BlueEyes is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 23:54   #78
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

Pentru gandirea care o ai in legatura cu copii,mi se pare normal si te respect,trebuie sa ai de unde da pt copii,trebuie sa le oferi o situatie mult mai buna decat am avut-o noi in tinerete,e normal sa iti doresti asta,banuiesc ca orice parinte gandeste asa,e si mai bine ca tu gandesti anticipat asta.
Pana la urma e normal sa ai si bani si sa vrei...
dreamer is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 23:56   #79
legorzv

Stage 1

legorzv's Avatar

noua generatie de fete nu stiu cum sa sara mai repede in fata unei masini tunate cand o vad
Old 30-08-06, 23:58   #80
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

exact ... mai ales k stii k te-ai chinuit ptr banii aia ... si nu ai ales calea mai usoara ..... puteam si eu sa fiu o lipitoare ... k am cu ce ( si nu sunt modesta ) dar am spus k inca pot singura .... si daca pot d c s nu fiu mandra???
Old 30-08-06, 23:58   #81
spiry_moto

Stage 3

spiry_moto's Avatar

hahaha...stiu si eu un caz...era un baiat intr'o masina tunata agantand-o pe o colega...tipa s-a intalnit cu el pt masina...pt k tipul nu-i placea deloc.....ba mai mult...ii placea de un prieten de'al lui
spiry_moto is offline   Reply With Quote
Old 31-08-06, 00:00   #82
legorzv

Stage 1

legorzv's Avatar

eu nu prea pot sa inteleg aceste fete , sincer , parca cersesc o iesire in oras
Old 31-08-06, 00:01   #83
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

lol prima masina cu care m-am plimbat a fost un bmw ... dar nu mai stiu modelul era tare l vremea lui oricum ..... acum tipu are un audi a 8 full !! si un mertz ochios ..... dar ..... degeaba dk n-a fost scanteie ;m-am int odat cu el ...m-a tinut d mana ... mi-a pus mana p picior .... m-am speriat ... k de ! aveam 16-17 anisori si nu m-am mai int cu el ... hahahha kred k pare banal, penibil acum .... ))
Old 31-08-06, 00:03   #84
spiry_moto

Stage 3

spiry_moto's Avatar

as intelege.....dak n-ar avea bani....dar cand are bani????? tipa are bani....dar mi-a zis verede'n fatza ca n-ar sta cu unu cu bani mai putini ca ea...apoi o dadea la intoarsa ca ar sta dar....ea cand vede un baiat pe strada se uita la el de jos in sus...ca sa vada intai in ce e imbracat....ouf....
Old 31-08-06, 00:05   #85
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

si de ce sa nu recunoastem ..... k ne plac barbatii kre se imbraca bine ?! clar k da .... daca e sport s fie marca dk e elegant s fie cu clasa .... mi-e imi plac barbatii kre se imbraca bine si ..RECUNOSC cand ma uit ma uit de jos in sus dupa ce m-am uitat in ochii lui
Old 31-08-06, 00:05   #86
legorzv

Stage 1

legorzv's Avatar

blueeyes erai micutza la acea vreme , crezi ca daca istoria sa-r repeta reactia ar fi aceasi ? cat despre logica hainelor aici totul este mai mult decat discutabil si totul depinde de caracterul omului
Old 31-08-06, 00:06   #87
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

Oricum prima data te atrage fizicul,asta in caz ca nu e in masina cu geamu jos si cu muzica tare ...e normal sa te uiti si la corp pana la urma...
dreamer is offline   Reply With Quote
Old 31-08-06, 00:09   #88
spiry_moto

Stage 3

spiry_moto's Avatar

stiti care-i problema? nu vrem baieti cu bani ca ne plac neaparat banii....ne plac banii cum va plac si voua.......doar ca vrem sa fim rasfatate
Old 31-08-06, 00:11   #89
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

eee visam si io scaieti pe pereti cand eram ciutanca ..... pana am dat cu fata-n realitate ;))) orice fata viseaza lux .... toti avem fluturasi in cap ..la varsta 15-19/20 chestia este k unele fete chiar nu stiu s profite de faptu k sunt mici .... si chiar se dau pe un cico si stau si se intreaba la 20 de ani apoi de ce nu le mai place clubu` si .... p**a .. pai de ce oare ? k sunt satule deja
Old 31-08-06, 00:11   #90
legorzv

Stage 1

legorzv's Avatar

in secolul in care traim se presupune ca sexele sunt egale in drepturi si atunci stau si ma intreb de ce nu sa-r intoarce roata macar o data sa simtim si noi acelasi rasfat pe care il simtit voi , fetele
Reply

Posting Rules