Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 28-08-06, 05:41   #31
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: ce vor fetele? :)

mda
fetele vor : casa + masina + bani
scurt si la obiect
si nu ma luati cu aberatii cum ca femeile for respect si dragoste si bla bla bla
orice lucru isi are pretul lui si dragostea face parte din categoria lucrurilor usor de cumparat
blazeyblaze is offline   Reply With Quote
Old 28-08-06, 13:03   #32
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by blazeyblaze View Post
mda
scurt si la obiect
si nu ma luati cu aberatii cum ca femeile for respect si dragoste si bla bla bla
orice lucru isi are pretul lui si dragostea face parte din categoria lucrurilor usor de cumparat
dragostea trece prin stomac ... adevarat
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 28-08-06, 14:24   #33
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by blazeyblaze View Post
mda
scurt si la obiect
..citeodata stau si ma uit,cind unul dupa altul scrieti asa ceva,si nu ma pot hotari...sa fiu revoltata,sau sa-mi para rau k asa ginditi...
...as vrea sa va intreb,daca ati ajuns vreodata in viata sa traiti starea aceea de dupa ce ati facut dragoste nebuna cu o persoana p care ati dorit-o mult,sau chiar ati iubit????e o stare absolut speciala..euforica...totul ok...implinit...
ia ziceti-mi...care ar fi pretul exact k sa va puteti cumpara asta?????????
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 28-08-06, 16:11   #34
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

iti zic eu....in jur de 1000 euro la hotel intercontinental... mama ce dragoste "face" alea
Old 28-08-06, 17:28   #35
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

...daca tu crezi k d la ele poti sa primesti sentimentul acela mai sus descris...nu pot sa zic altceva,decitoamne ajuta!Si sa-ti fie d bine...dar dupa aceea sa nu zici k fetele vor numai bani....
Old 28-08-06, 19:11   #36
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

De acord cu blazeyblaze......
Singura diferenta o face pretul Si poate varsta.
Dar nu as spune "toate".As spune 99% pentru ca 1% au deja banii si nu le poate oferi nimeni mai mult sau nu au ce face cu mai mult.Poate acel 1% sufera pentru prostia celor 99% si cauta sentimentul pe care l-a descris Trixi.Sau poate sunt urate si proaste (ca pe astea se nimeresc banii).
bluey is offline   Reply With Quote
Old 29-08-06, 10:22   #37
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

trixi....fara suparare ...eu cred ca esti confuza
Old 29-08-06, 10:43   #38
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

...fara suparare ,eu stiu exact despre ce vorbesc!
in alta ordine d idei,cred k 1% e putin exagerat...si nu in ultimul rind nu neaparat starea materiala sta la baza acestor probleme...cunosc multe femei care au pasit cu stingul in viata sexuala,si in viata lor nu vor mai fi capabile sa depaseasca problema,sau pur si simplu nu au avut noroc,si de aceea nu cunosc alta placere decit "bani bani si iarasi bani"...si cunosc o femeie,care dupa ce a fost violata la o virsta frageda,a devenit frigida...s-a casatorit cu un italian,normal ptr bani,vreo 15 ani si-o batut joc d barbati...si acum la 35 d ani a intilnit unul,care a facut-o sa simta...si acum e p cale sa arunca tot,k sa fie cu el...
...so mai uitati-va si in oglinda!Daca nu esti capabil sa-i dai unei femei altceva decit bani,nu te plinge k se lipesc d tine doar cele care vor bani!!!Peace!
Old 29-08-06, 10:51   #39
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
...fara suparare ,eu stiu exact despre ce vorbesc!
in alta ordine d idei,cred k 1% e putin exagerat...si nu in ultimul rind nu neaparat starea materiala sta la baza acestor probleme...cunosc multe femei care au pasit cu stingul in viata sexuala,si in viata lor nu vor mai fi capabile sa depaseasca problema,sau pur si simplu nu au avut noroc,si de aceea nu cunosc alta placere decit "bani bani si iarasi bani"...si cunosc o femeie,care dupa ce a fost violata la o virsta frageda,a devenit frigida...s-a casatorit cu un italian,normal ptr bani,vreo 15 ani si-o batut joc d barbati...si acum la 35 d ani a intilnit unul,care a facut-o sa simta...si acum e p cale sa arunca tot,k sa fie cu el...
...so mai uitati-va si in oglinda!Daca nu esti capabil sa-i dai unei femei altceva decit bani,nu te plinge k se lipesc d tine doar cele care vor bani!!!Peace!
MMmmm blazeyblaze esti banos???
Asta cu "au pasit cu stangul" este doar o scuza pentru a spune mai tarziu ca a fost traumatizata si de aia si-o trage pe bani.
O scuza cretina daca e sa ma intrebi pe mine ca nu cred ca sunt atatia violatori pe cate femei "traumatizate" gasesti.
Sau poate s-a jucat cu foculca o femeie fatala ce se credea ea la 15 ani si mai apoi s-a ars la propriu
Old 29-08-06, 11:41   #40
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
ce mai tot dam cotita
exact asa e
dak stii k nu ai alt atu decat banii, sau nu esti in stare sa te descurci altfel decat cu bani, si te limitezi la asta, nu te plange ca "toate vrea bani frate"
vor pe dracu...
eu nu le platesc nici macar un suc de multe ori si nu ma plang de lipsa kiar deloc...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 29-08-06, 11:47   #41
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
ce mai tot dam cotita
exact asa e
dak stii k nu ai alt atu decat banii, sau nu esti in stare sa te descurci altfel decat cu bani, si te limitezi la asta, nu te plange ca "toate vrea bani frate"
vor pe dracu...
eu nu le platesc nici macar un suc de multe ori si nu ma plang de lipsa kiar deloc...
Lasa ca vezi tu pe draq cand pretena pe care o iubesti ca pe okii din cap te va lasa pentru ca nu poti sa ii oferi ceea ce isi doreste.Si te va suna mai tarziu sa-ti spuna "Daca ma vezi intr-un Aston Martin sa stii ca sunt cu noul meu iubit ca cel cu BMW nu imi oferea ce imi doream".
Old 29-08-06, 12:01   #42
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
Lasa ca vezi tu pe draq cand pretena pe care o iubesti ca pe okii din cap te va lasa pentru ca nu poti sa ii oferi ceea ce isi doreste.Si te va suna mai tarziu sa-ti spuna "Daca ma vezi intr-un Aston Martin sa stii ca sunt cu noul meu iubit ca cel cu BMW nu imi oferea ce imi doream".
si la chestia asta eu i-as raspunde ...
sa iti trag niste m... cu jet
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 29-08-06, 12:31   #43
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

La varsta ta nici nu m-as mira sa-i raspunzi altceva
Old 29-08-06, 12:41   #44
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
...inseamna k ai luat si tu teapa k si noi toti ceilalti muritori d rind!Si totusi...
Old 29-08-06, 13:04   #45
Kitana

Stage 4

Kitana's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexutzzz View Post
A reinviat kitana
acum on topic zicea ca fetele vor RESPECT, comuicare, intelegere ,fidelitate, SIGURANTA, IUBIRE, libertate , devotament ,sprijin , ETC.
daca e iubire nu exista libertate pentru ca intervine gelozia si gelozia se naste din iubire deci....... eu asa vad luctrurile..si cu devotamentu ... hmmm
hahaha Lasa-ma sa iti spun ca din nou te insheli gelozia nu se naste din iubire ... gelozia se naste din neincredere.
atunci cand nu ai incredere in persoana care pretinzi ca o iubeshti atunci intervine gelozia sau cand tu ca barbat sti ca nu ii oferi ceea ce merita si esti nesigur pe tine ... si intervine frica de a fi parasit ... dupa parerea mea am mai spus`o pe acest forum si o mai spun: GELOZIA NU este un SENTIMENT, este o BOALA GREA.
Si sa iti mai spun ceva daca e iubire e si libertate dar daca nu e respect , iubirea se duce.
Kitana is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules