Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 29-08-06, 20:28   #61
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]
Default Re: ce vor fetele? :)

Un vot ptr Tuningboy.E foarte aproape d adevar...
Si fiti atenti ce a scris acolo..."prefer fetele mai simple" ...asa k please nu sariti la el!!!
Stii bluey,nu cred k avea rost sa-ti imaginezi nici o secunda k o tipa care lucreaza k fotomodel nu iubeste banul!!!Vrei asa femeie???Atunci asuma-ti riscul!!!Si nu te razbuna p toate celelalte...
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 29-08-06, 22:06   #62
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
Un vot ptr Tuningboy.E foarte aproape d adevar...
Si fiti atenti ce a scris acolo..."prefer fetele mai simple" ...asa k please nu sariti la el!!!
Stii bluey,nu cred k avea rost sa-ti imaginezi nici o secunda k o tipa care lucreaza k fotomodel nu iubeste banul!!!Vrei asa femeie???Atunci asuma-ti riscul!!!Si nu te razbuna p toate celelalte...
Mai rau....Eu am facut-o fotomodel...Am incurajat-o...Am ajutat-o.
bluey is offline   Reply With Quote
Old 29-08-06, 22:10   #63
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by Alexutzzz View Post
tuning boy le duci si la cofetarie sa manance prajitura cu frisca si cico pepsi?

auzi fratzior..gluma-i gluma dar intreci masura... voi sunteti cum sunteti..aveti ce aveti ... eu tot ce fac/cum fac nush cum draq spune-ti voi ca aiurea dar am rezultate... in fine ... ca raspuns : afla ca nu le duc nici la suc nici cinema nicaieri..pur si simplu o plimbare in oras si gata
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 19:11   #64
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexutzzz View Post
tuning boy le duci si la cofetarie sa manance prajitura cu frisca si cico pepsi?
da bre...
ai ceva cu o cofetarie?
e mult mai elegant...decat un concert de manelisti, sau scuipatul semintzelor in parc.
si totodata mai linistit, mai intim, mai 'altfel'

fetele mai vor si altceva...pe langa ture prin oras in mertzan, sau sa mergi cu ele la un eveniment/petrecere doar pe post de papusa...

lucrurile complicate nu sunt totdeauna cele mai bune
valib is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 19:56   #65
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

mie imi plac banii ! si oricarei famei ii plac banii .... orice fata vrea s mearga l coafor d 3 ori pe saptamana ..sa mearga la cosmetica si sala de fitness sa faca masaje creme , bijuterii ... e normal SUNTEM FEMEI ! natura fameilor de cand e lumea e s fie cochete!
drept urmare ... apar si consecintele..... sunt femei lejere care nu se vor gandi niciodata sa munceasca ... alea sunt lipitorile .... si .. bravo lor au ales drumul mai scurt (anevoios sau nu, norocos sau nu )
sunt femei ambitioase care obtin ceva bani muncind si fand bani pe carca lor ....
sunt femei la care averea fameliei este generoasa ... implicit vor umbla intr-o anume clasa sociala si isi vor alege partenerii tot d acolo ....
eu personal imi doresc o viata buna si oricum ptr copiii mei doresc s ofer mai mult decat am avut eu ... deci dk va fi nevoie ma voi sacrifica ... (pentru binele copiilor mei )
BlueEyes is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 20:04   #66
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by BlueEyes View Post
mie imi plac banii ! si oricarei famei ii plac banii .... orice fata vrea s mearga l coafor d 3 ori pe saptamana ..sa mearga la cosmetica si sala de fitness sa faca masaje creme , bijuterii ... e normal SUNTEM FEMEI ! natura fameilor de cand e lumea e s fie cochete!
drept urmare ... apar si consecintele..... sunt femei lejere care nu se vor gandi niciodata sa munceasca ... alea sunt lipitorile .... si .. bravo lor au ales drumul mai scurt (anevoios sau nu, norocos sau nu )
sunt femei ambitioase care obtin ceva bani muncind si fand bani pe carca lor ....
sunt femei la care averea fameliei este generoasa ... implicit vor umbla intr-o anume clasa sociala si isi vor alege partenerii tot d acolo ....
eu personal imi doresc o viata buna si oricum ptr copiii mei doresc s ofer mai mult decat am avut eu ... deci dk va fi nevoie ma voi sacrifica ... (pentru binele copiilor mei )
Tot respectul pentru BlueEyes ca e sincera.
Asta e adevarul si ar trebui sa-l acceptam fie ca ne place fie ca nu.
Old 30-08-06, 20:19   #67
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

unei femei daca ii zici sa iasa cu tine la cafea ....pote ca ar stramba din bot dar daca ii zici ca ai ditamai maisna(nu neaparat tunata)....sigur ar accepta
Most_Wanted is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 20:22   #68
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Quote:
Originally Posted by Most_Wanted View Post
unei femei daca ii zici sa iasa cu tine la cafea ....pote ca ar stramba din bot dar daca ii zici ca ai ditamai maisna(nu neaparat tunata)....sigur ar accepta
la astea e clar ca umbla doar dupa BANI, BANUL FACE MISCAREA
la celelalte mai poti sa speri...ca poate...e mai rasarita...

te place pentru masina ta? e clar ca nu te merita!
valib is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 20:29   #69
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

hooo
stai asa.
Cum sa te duci la femeie sa-i spui :"stii ce bemveu am?"
Tot cu prajitura sau cu plimbarea o vrajesti.Dar de tinut e mai greu ca daca isi da seama femeia ca tu nu ai scos-o la o plimbare de romantic ce esti ci pentru ca n-ai un kior in buzunar poti spune pa pa la pasarika.
Old 30-08-06, 21:20   #70
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by BlueEyes View Post
vin cu o intrebare pt tine ...
cine conteaza IN CLIPA DE FATA PT TINE ?
EL sau BANII LUI ?

sunt ferm convins ca vei spune EL...parerea mea e ca persoana e mult mai importanta decat banii ... masina ... si orice porcarii ...

nu sunt fete multe care apreciaza baiatul pt felul cum e el ... ci pt ce are in buzunar !
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 23:07   #71
spiry_moto

Stage 3

spiry_moto's Avatar

Bluey nu ma faci si pe mine fotomodel?

baieti sincer va zic cu mana pe inimioara ca eu nu vreau nici mai mult nici mai putin decat.....O MOTOCICLETA

sau trebuia sa zic ce vreau de la voi, baietii?
spiry_moto is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 23:11   #72
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

Quote:
Originally Posted by spiry_moto View Post

sau trebuia sa zic ce vreau de la voi, baietii?
cam asa ceva
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 23:14   #73
spiry_moto

Stage 3

spiry_moto's Avatar

aaaaa.......atunci m'abtin....ca eu in afara de motocicleta nush ce vreau nici macar de la viata.....de la mine.....da pai de la voi?
Old 30-08-06, 23:36   #74
legorzv

Stage 1

legorzv's Avatar

dupa experienta acumulata in viata va pot spune cu certitudine ce femeile vor in primul rand respect , sinceritate si bani
legorzv is offline   Reply With Quote
Old 30-08-06, 23:47   #75
spiry_moto

Stage 3

spiry_moto's Avatar

asa e domnule....aveti mare dreptate......acum stiu si eu ce vreau...
Reply

Posting Rules