Majoritatea nu stiu ce vor ...
Aleg sa se combine ca sa il uite pe unul, se impaca cu el si ii trag cu flit fara sa le intereseze cu ce gust ramane "rezerva" ...
Altele vor numai adevarul ... am spus azi adevarul ... s-a uitat azi la mine asa urat de parca vroia sa ma omoare ... a mai si spus : "de ce mi-ai mai spus?"
Daca le minti ... de ce le minti, daca le spui adevarul, de ce esti onest si le spui in fata totul ???
Majoritatea nu stiu ce vor ...
Aleg sa se combine ca sa il uite pe unul, se impaca cu el si ii trag cu flit fara sa le intereseze cu ce gust ramane "rezerva" ...
Altele vor numai adevarul ... am spus azi adevarul ... s-a uitat azi la mine asa urat de parca vroia sa ma omoare ... a mai si spus : "de ce mi-ai mai spus?"
Daca le minti ... de ce le minti, daca le spui adevarul, de ce esti onest si le spui in fata totul ???
Noi cum trebuie sa ne comportam ?
normal si cu naturalete...fara fite fara figuri fara stres....sa fii u asa cum esti...si fetei dk ii convine asa bine dk nu : next!!!
daca esti magar de la inceput...poate nu te mai baga ea in seama
din pacate se mai intampla si asta
am patit cu ultima asta k la prima intalnire am mers prin parc si ma oferisem sa ii iau un suc..dar nu a vrut nimic.. la a 2-a int , am arso aiurea pe langa liceu si nu a fost cazul .. si knd a fost sa ne combinam, ne-am ridicat de la masa si am mers spre magazin si i-am zis " ce-ti iei ? " si dupa aia ,in fatza la magazin ea statea la 2m de tejghea si se uita asa...si ma duc la ea si o intreb " eu imi iau un suc, tu ce vrei ? " si pana la urma tot io i-am luat..in fine..
nu a mers treaba intre noi..pur si simplu nu m-a mai bagat ea in seama..dar nush daca asta a stricat relatia sau altceva..k parca nu prea avea ea timp de mine mai niciodata..dar stiu io cum e cu " nu pot acum.. " "am treaba cu mama " etc..
urat oricum
cat despre "ce vor fetele "? trebuia mai mult "Ce vor femeile " k fetele devin femei pana la urma..si atunci dorintele lor sunt din ce in ce mai complexe si greu de implinit..si knd/daca le implinesti..tot nu ii convine k nu mai are suprize cu tine.. k asa e in viata
Da-mi voie sa te corectez putin.. "C-asa-i in tenis .. " )))) femeile ma .. rau cu ele mai rau fara ele.. n-are rost sa te chinui sa intelegi o femeie.. pt ca in cazul fericit in care ajungi la o concluzie.. fii sigur ca e o concluzie gresita.. e gresita oricum ai lua-o.."c-asa-i in tenis " =))
eu zic ca gresiti... generalizati.. e foarte greu sa gasesti ceva comun pt toate femeile.. ceva care le-ar atrage pe toate.. exact cum suntem si noi baietii asa sunt si ele.. unora le plac tipii mari ,sexy,cu par,fara par.... etc.... important e sa te adaptezi la cea cu care esti.. si daca poti face asta.. .e super ok.. degeaba te gandesti u dinaine sa fi romantic daca ea vrea sex pe masa. sau invers.. sau tot asa....
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
Originally Posted by XoRRo
bineinteles ca sunt si fete care stiu ce vor...
asta cu adevaru e tare... iti zic "zi sincer" .. le zici sincer si se supara.......
presupun ca acum tu cunosti si umbli doar cu fete cuprinse intre 14-18 ani...de liceu...e de inteles de zici tu acolo
-unele sunt prea mature si nu sunt pe gustul vostru de macho care alearga doar dupa sex la varsta asta, ceea e de inteles de asemenea
-unele sunt uratele si nu le bagati in seama din acelasi motiv descris mai sus
-majoritatea covarsitoare sunt prostutze si "varza" la capitolul:"ce vreau de la mine..." nu mai zic de la viata...
mai asteapta si tu vreo 2-3 ani, sa te mai coci si tu la minte(in sensul bun al cuvantului, nu e jignire), sa n ai impresia ca esti atotstiutor, si sa dai si peste fete care sunt dezvoltate mental si cu care poti duce o conversatie "normala"... si NU, nu ma dau "desteapta", e pur si simplu un sfat pe care l am preluat la randul meu