Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
Originally Posted by orlando
eu va iubesc pe amandoua in aceasi masura asa ca nu va mai certati pe mine...zice lumea pe forumu asta ca sunt cine stie ce don juan...
ce o zice bluey acu cand vede ca se cearta fetele astea pe mine???
ti se pare bluey ca ma iubesc...in realitate ne batem ca chiorii cand ne intalnim (eu cu magos si cu pheeria)
Ba eu cred ca nu!!!
Pe Pheerya nu am avut placerea sa o cunosc dar pe Magos da.
Nu e genul de persoana cu care sa iti doresti sa te bati
fetele vor siguranta
si siguranta inseamna in mare cam asta: un tip foarte iubitor ( sa fie sigure k sunt doar ele in ecuatie ) un tip care le poate cumapra mici prostioare, scoate la un restaurant/club, duce la munte/mare ( sa aiba siguranta materiala langa el ) sa le ajute la curatenie/dus gunoiul ( sa aiba siguranta ca e baiat de treaba ) sa le protejeze de golanii aia care o fluiera ( sa aiba siguranta ca sunt aparate )
nu e un text misogin, e realitatea fireasca...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by aleks
fetele vor siguranta
si siguranta inseamna in mare cam asta: un tip foarte iubitor ( sa fie sigure k sunt doar ele in ecuatie ) un tip care le poate cumapra mici prostioare, scoate la un restaurant/club, duce la munte/mare ( sa aiba siguranta materiala langa el ) sa le ajute la curatenie/dus gunoiul ( sa aiba siguranta ca e baiat de treaba ) sa le protejeze de golanii aia care o fluiera ( sa aiba siguranta ca sunt aparate )
nu e un text misogin, e realitatea fireasca...
dap.. ai punctul pe i. frumos..ai spus.. imi place .
numai ca sunt putine. fete,care isi dau seama.. ca acel om de langa ele... face totul. pentru ele.. iar alte fete observa tarziu..
mai aleks...pot sa spun ca am ...incercat sa fiu eu modelul ala si ...fata si-a gasit pe altul k...se plictisise de mine.probabil nu mi-a iesit 100% chestia.
fetele mai vor si libertate dar si tipi mai....spontani
nah, nu trebuie condamnate... asa cum (din punctul meu de vedere cel putin ) pentru baieti cea mai buna femeie e intotdeauna urmatoarea, tot asa si pentru fete putina diversitate e necesara...
intr-adevar, cu timpul , pe masura ce cresc, isi skimba optica, si prioritatile, dar la varsta luata in discutie de topic, inca alearga "din floare in floare"...
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
te gandesti la ce NU trebuie...eu vorbeam de felul ei de a fi...si noi fetele nu ne dorim sa fim luate peste picior... si asta se intampla cand esti prea ingaduitor cu cine nu trebuie...deci, magos, ti am pus gand rau wov u...
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Quote:
Originally Posted by pheerya
te gandesti la ce NU trebuie...eu vorbeam de felul ei de a fi...si noi fetele nu ne dorim sa fim luate peste picior... si asta se intampla cand esti prea ingaduitor cu cine nu trebuie...deci, magos, ti am pus gand rau wov u...
EU ma gandesc la ce NU trebuie?????HA HA HA!!!
Probabil as innebuni daca as fi altfel...
Oricum iti multumesc ca esti ingaduitoare cu mine