Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Ce vor femeile?
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Vrei si tu ca si mine ... adica prea multe.
dap.. multe.. vor toti..acus.. si daca vrem cateva .. si nu foarte multe .. tot nu primim.. asa ca fuck.. daca noi nu primim...si oferim femeilor...cum.. ne e.... ???? bine. cred ca NU
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
dap.. multe.. vor toti..acus.. si daca vrem cateva .. si nu foarte multe .. tot nu primim.. asa ca fuck.. daca noi nu primim...si oferim femeilor...cum.. ne e.... ???? bine. cred ca NU
Cum spunea un actor intr-un film: "Nu imi doresc nimic, pt ca daca nu se va implini, nu voi regreta."
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Cum spunea un actor intr-un film: "Nu imi doresc nimic, pt ca daca nu se va implini, nu voi regreta."
dap. tare replik... acum... deee sti cum suntem.. noi tineri... optimisti si nu numai tineri .. asa.. ca .........
numai ca automat cand iti doresti.. si vrei o implinire.. upssss ajungi sa regreti... odata si odata..
apai magos. nus supi.. . adica nu pe viata..
traieste-ti viata....si nu inceta sa iti doresti!!!ptr k devii o leguma!
credeti-ma,femeia nu vrea un barbat kre se lasa condus ...si daca t-i se pare k asta urmareste...
viseaza...si nu inceta sa lupti niciodata ptr visele tale...k va veni o data si EA...kre viseaza la fel
dar daca vezi k nu e ptr tine...nu iti pierde timpul..k nu merita!!!
da... femeia NU vrea un barbat care sa se lase condus... adevarat.. dar nici un timp impasibil... trebuie sa fii la mijloc.. sa lasi de la tine... ATAT CAT TREBUIE!!! Nici mai mult, nici mai putin...
eu..k femeie c imi doresc momentan?
doar lumea mea...p kre am cladit-o cu atentie...sa nu mai depind d nimeni...sa nu mai fiu nevoita sa ma explic niciodata...daca cineva nu ma place ...sa ma lase in pace si sa isi vada d treaba..fara sa steie sa imi reproseze pana la adinci batrineti....si daca acum ceva timp m-a iubit ptr ceea c sunt ..azi sa nu ma ureasca ptr asta...
nu ma mai deranjeaza minciuna..k oricum intrepretez cum cred eu k e bine..si dupa aia daca am gresit ma cert io singura...nu imi imaginez k sunt singura femeie p lume..dar macar sa fie in stare sa admita k a observat si el amanuntul asta...si nu mai stiu...cred k ma duc sa ma imbat!
Ce gandesc si ce vor femeile?! Pai puteti sa va ganditi mult si bine la asta, ca nu se stie daca veti afla vreodata. Nici macar ele nu stiu ce vor... Sau, in orice caz, daca stiu ce vor astazi, altfel sta treaba maine... Cel putin, eu nu stiu ce vreau. As vrea sa fiu iubita si nu stiu daca merit. As vrea sa iubesc si nu stiu daca trebuie. As vrea sa ma ajute cineva sa inteleg pentru ce m-am nascut, dar nu cred ca are cine... As vrea sa ma conving daca in viata chiar trebuie sa fii nesimtit ca sa reusesti si... mi-e teama ca da. As vrea sa gasesc pe cineva care sa-si doreasca sa afle raspunsuri la aceleasi intrebari la care ma gandesc eu... In fiecare zi vreau altceva... Voi, baietilor, stiti ce vreti?!
Well ... da ...
Sa am tot timpul un loc de munca mai bun, cu satisfactii atat banesti cat si morale, masina pe care o iubesc (Mustang '66 Shelby Gt350), o gagica la fel ... care sa imi placa : simpatica si cu ceva in cap ... Si sa nu mai fiu stresat de parinti ...
Ca nu se vor rezolva mutle in viitorul apropiat ... e partea a doua ... dar stiu ce vreau de la viata ...